Wyniki wyszukiwania 261-280 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Fuzja nastąpi dopiero po tym jak... stworzą nowy system łączenia uni.(potwierdzone info) Poprzedni sposób to był istny cyrk na kółkach. Można śmiało założyć, że się nawet za to jeszcze nie zabrali, więc pewnie pod koniec tego roku? Lub w kolejnym?
Gratulacje złomu. Masz tylko literówkę drobną w pierwszej linijce. Poprawię za Ciebie. "Potwierdza sie regula, ze konto kupione/sprzedane to konto zezlomowane." Miłego przetopu i powodzenia
Mówiono, że GF głupio robi, ponieważ wyłącza handlarza. A tu cyk. Teraz na pewno znajdą się ludzie chcący przenieść duże plany na pola 1-3. Handlarz 3,5k AM Przeneisienie +-200k AM f8deef878867dee11b7a15a0a55765b4.jpg Super Moderator Ruda:przeraźliwie duży obrazek zmniejszony
Witam. Oto moje odpowiedzi. 1. Okoñ. Nie wiem. Znam się tylko na farmieniu sondami. 2. Hmm,jakiego koloru jest czerwony polonez? Brązowy jak moje myśli. Opóźnianie jest dla cieniasów. Zostań hardcorem, usuń AG. Mam nadzieję, że pomogłem.