Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 337.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dobrygracz [KNR] & zbir [KNR] & El Marek [KNR] & ViZZioN [KNR] & Freeman [KNR] vs. dex [OLD] ~ 197042.85% Kontra w GSy
tatomija - - Starcia Wezn
PostMonte oczywiście nie chodzi mi o reakcje w ostatnim momencie, a o akcję zorganizowaną wcześniej. Wiadomo, ze bedziecie polowali na gs, a OLD teoretycznie stać było na obronę. Oczywiscie piszę teoretycznie bardzo stanowczo. ponowne gratki dla agresorów - jest sporo do przetopu - nowe floty zwiastują przewartościowania na uni
-
Dobrygracz [KNR] & zbir [KNR] & El Marek [KNR] & ViZZioN [KNR] & Freeman [KNR] vs. dex [OLD] ~ 197042.85% Kontra w GSy
PostAtakujacym należą się porządne gratki, obrońcy szo i zdziwienie, co odwala- aż prosił o się o podstawkę w obronie choćby gs i lm - koszt niewielki. Sojuszników obrońcy żal. Teraz go zostawili. Zrobilibyscie z nim porządną akcję i potem koniec, a tak to wygląda że kapitan zostaje sam na tonacym okręcie. Przestańcie się pstrykać w takim fajnym st.
-
Mistrz_Zlomek [BANKSTER] vs. Raynor1796 [OPE] ~ 3252.33% + farming moona
PostZlomek zakłada przytułek. Lubi się opiekować! Gratki!!
-
zeskanowałem sobie browarka i spostrzegłem. że dostał złoma tam gdzie się wcześniej nie pojawiał - z daleka od swojego bunkra, dodatkowo wywiózł z bunkra całą surkę Krystian - gratuluję mega wyczucia, nie jest łatwo w układzie, gdzie w zasadzie gracz się nie pojawia wyklikać go i do tego z takim zyskiem
-
Loyko [BANKSTER] & janko13 [BANKSTER] vs. kopaczw11 [INFERNO] ~ 1083.1%
Postnie ma problemu z tymi krążkami - jak wiecej leci , to się poganiają i do celu jest krócej!! gratki!!