Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 337.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Shimano [REKT] & Liquidation Engine [REKT] vs. Zero Jedynkowy [Elita] ~ 2537.61%
tatomija - - Starcia Leda
Postmocne starcie- gratuluję obrońcy szo, ale widzę ze juz oddaje konto....
-
2,5 - 1, 5 - 1
tatomija - - Handel Leda
Postnick tatomija
-
Czy grając na nowym uni jako np zbieracz mogę kupić na rynku statki dedykowane innym specjalizacjom np rozpruwacz, czy pionier? Dokładniej chodzi mi o to czy w innej specjalizacji będą działały? Dodatkowo pytam co się stanie ze statkami specjalnymi gdy zmieniłbym specjalizację - czy w tym momencie mogę nadal z nich mieć użytek, czy muszę je np sprzedać?
-
Marek gratuluję - wynik trzeba docenić, bo jest unikalny jak na wezn. Pisanie coś o multikontach wydaje się niepotrzebne, gdyz zaciera konkretny sukces. Pogratulować trzeba i tyle, nawet jeżeli trzeba się wznieść ponad podziały. Safar - jak słyszałem jesteś jednym z lepszych w "rodzinie OLD". Cieszę się, że będzie odbudowa, powodzenia!
-
zgredek [SMERFY] & Krystian [SMERFY] & Prezes19 [SMERFY] & ladys [SMERFY] vs. głęboka przestrzeń ~ 1 099 524.94%
tatomija - - Starcia Wezn
PostGratuluję ekipie złomującej! Rzeczywiście jak już wyżej pisano mogliście bardziej to zgrać - szczególnie z reckami - jak, tego już nie powiem (oczywiście przy założeniu braków reckowych). Mimo wszystko dokonaliście sporego wyczynu i chwała Wam za dokonanie. Czubulus - nie wiem, czy był włam, czy zrobiłeś błąd. Pewnie to drugie, ale niezaleznie od tego wracaj - masz talent do złomowania i odpowiedni program do obserwacji. Dasz radę! Pamiętaj, że gra się nie dla pkt, a dla przyjaciół - KNR pewnie …