Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 337.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
lot daleki ale owocny pozdrawiam sojuszników i znajomych obrońca trochę wywiosłował, ale nie jest źle Dnia 26-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tatomija [LSZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 290.000 Okręt wojenny 400 Mały transporter 32.222 _________________________________________ Obrońca mojamatkasiedziztylu ________________________________________________ Mały transporter 10.405 Duży transporter 15.758 Lekki myśliwiec 19.529 Cięż…
-
Cytat od tereth2: „ja po dłuższym namyśle nie chce się wypowiadać na ten temat mogę powiedzieć tylko tyle nie dziwię się nikomu kto złości się na różne przekręty itp itd nikogo nie oskarżam i nie chce z nikim wchodzić w interakcje od siebie mogę powiedzieć tylko tyle że zakończyłem grę w ogame i proszę mnie nie łączyć z żadnym skandalem przekrętem i różnymi tego typu rzeczami .. ja odpowiadam za swoją grę życzę powodzenia w dalszej tej sprawiedliwej Rywalizacji ! aaaa byłbym zapomniał GAMEFORGE …
-
Witam, Zgodnie z zapowiedzią, że założę wątek dotyczący gry gracza Shimano czynię to. Tytułem informacji dla czytających z innych serwerów - top 1 uni Leda ma w tej chwili kilkukrotną przewagę nad pozostałymi graczami, a fizyczną niemożliwością jest tak szybki rozwój konta bez wspomagaczy. Do dzisiaj nie było jednak niezbitych dowodów na to. Shimano w swojej pysze zatracił poczucie elementarnej ostrożności. Niżej zacytuję mój post pod skrajnie nieuczciwym st, z którego w powiązaniu z jednoczesny…
-
Od dłuższego czasu obserwuję grę na koncie Shimano i z początku sądziłem że gra na nim ktoś, kto ma jakieś pojęcie o grze, ale jednocześnie picuje sobie konto kasa. To, że spora kasa jest na tym koncie nie ulega najmniejszej wątpliwości. Sposób na grę był od początku tu bardzo prosty - skup kont, legalna wymiana floty za metal po minimalu na ogromną skalę. Nadwyżki kris sprzedawane przez rynek a za deu badania i loty. Jak ktos ma tu jakies wątpliwości to chyba zauwazył że Shimano ma zawsze kris …
-
Ecc0 [LSZ] & Prince [LSZ] & Wielebny [LSZ] & Prosiaczek [LSZ] vs. Kioto ~ 3207.31%
tatomija - - Starcia Leda
Postwidze ze to co miało być trafione jest - gratki i przyj dalej!!
-
Raven [SITH] vs. 0x0 ~ 2936.76% Raven [SITH] vs. Constantine [STS] ~ 1445.22% Raven [SITH] vs. glutek [SnS] ~ 2638% Raven [SITH] vs. Capt Hector Barbossa [VIRUS] ~ 2324.45%
PostGratki - jest za co. Przy okazji ogólne gratki dla SITH - trochę wrzuciliście. Obrońcom szo.
-
Fs obrońca odebrał, ale jak widać to nie zawsze wystarcza..... Pozdrawiam sojusz, znajomych i sympatyków. Obrońca nic nie napisał, ale mam nadzieję, że się podniesie. Dnia 18-02-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor tatomija [LSZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 170.000 Ciężki myśliwiec 25.000 Krążownik 10.000 Okręt wojenny 5.000 Pancernik 2.500 Mały transporter 30.000 _________________________________________ Obrońca Consul Oort [G-S] ____________…
-
Cytat od wrzosu: „Cytat od tatomija: „cóż - opis taki jakby wstawiający myślał dokładnie tak jak atakujący szklana - gracz skanujący całe uni poprzez wszystkie gale każdego dnia nie ma czasu wstawić sam rw? wstawia to gracz ze świeżo założonym kontem... ciekawie obrońcy szo ” widzę, że niektórym przydałyby się pewne środki. odsyłam do popularnego serwisu ogłoszeń lokalnych i wpisanie w szukajke "koza mleczna", a w ostateczności "maść na ból du*y" rw nie miałem jak zamieścić i poprosiłem o to kol…
-
nieOddaMtatomija [LSZ] & Prince [LSZ] & ANGELSIN [LSZ] & Ecc0 [LSZ] & FiDoDiDo [LSZ] vs. Senator Aten ~ 2016.37%
PostTransportuj się mści. Pozdrawiamy sojuszników i wszystkich, którzy nas podziwiają oddając pokłony. Oczywiście tych, co nas lubią bez pokłonów jak najbardziej też pozdrawiamy. Pz pozbierał Ecc0, bo ma prędkie ruchy Wesoły autobus Loży Szyderców prezentuje: Dnia 13-02-2020 13:07:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor nieOddaMtatomija [LSZ] ________________________________________________ Recykler 1 Reaper 800 Okręt wojenny 4.000 Pancernik 2.500 Bombowiec 511 Niszczyciel 301 Krążownik 9…
-
Zainspirował mnie acs sojuszników i mimo, że akurat miałem poważniejszą rozmowę z synem to locik się udał. Pozdrowienia dla Angela (teraz Twoja kolej stary!) sojuszu, znajomych, wszystkich puszerów tego uni i tych, co grają fair!! Obrońcy szo! Lot spokojny z miękkim lądowaniem. Dnia 12-02-2020 22:46:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor nieOddaMtatomija [LSZ] ________________________________________________ Bombowiec 1 Reaper 830 Krążownik 9.800 Lekki myśliwiec 180.000 _____________…
-
Ecc0 [LSZ] & Prince [LSZ] & Prosiaczek [LSZ] vs. Gomes [S-G] ~ 11047.87%
PostŁadny trzask!! Piękny ACS - wszystko to , co lubię!!! Fajny dzień dzisiaj! Gratki! Obrońcy szo!