Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 337.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ACS; riddi i Mephisto i Nick [New], No FeAr [B.A], kilerwaszpan [PiS] vs massa [MIT] - 40734,47% + moonkill TOP 1 ACS
tatomija - - Hall of Fame
Postgratuluję starcia, bo akcja przeprowadzona bardzo dobrze massa - szkoda, że tak wyszło, ale myślę, że akurat ten złom może się odwrócić
-
atas(MIT), riddi [New] vs MahatTalituli [PiS ] - 8593,32% top 1 acs 262gsy w piach
Postładny strzał atas, sporo gs padło - wyczaiłeś flotkę skutecznie towarzysza masz niespecjalnego, ale samo starcie jak najbardziej prawidłowe
-
malyszu [3 X], Mili [3 X], Thrall [3 X], wojtekreal [3 X] vs RasputiN [JACKASS] - 140 457,74%
Poststarcie przerażającw e sile!! gratki atakującym - wojtek dzieki za linka!
-
Widzę tutaj ostrą kłótnię - przystopujcie panowie i nie psujcie rw atasowi. Owoc - st jest w 100% uczciwe. Natomiast zastanawia mnie to dlaczego jedno, że mieszasz mnie do czegoś, a drugie skąd wogóle masz takie podejrzenia. Tzn ja wiem i jezeli myslę dobrze, a sądzę ze tak to powiem wyraźnie - zachowanie informatorów (wiem jakich) jest dwuznaczne i nieprzyjazne atas gratuluję - wyczaiłeś świetny moment do ataku obrońcy zycze szo jezeli będzie
-
Top 5 ACS; kotl3t [gRn], Szu [MiT] vs sandman [New] - 10179,11% + zbiórka
Postgratki! poważny wyczyn! nie przejmujcie się złomem - bywa, a przy kolejnej okazji sie odkujecie top5 acs - naprawdę spoko
-
TOP 1 SOLO ANDROMEDY; tatkojmb [MIT] vs kreda85 [Gildia] - 11336,81% + farming
PostHmm... Pierwotnie nie chciałem nic odpowiedzieć na tekst okoprokopa, ale zmieniłem zdanie. Kreda nie raz zostawiał flote w taki sposób - każdy mógł na to leciec, w tym też nasz krzykacz. Ja pewnie tej nocy tez bym nie poleciał bo juz tak kiedys na to leciałem o tej samej porze to mi uciekł, a ja straciłem sporo deu - teraz chęć rehabilitacji zwyciężyła i udało się, zresztą z łaski obrońcy. Oko - napisz dokładnie o co chodzi, a sam zgłoszę byś się nie stresował. Tu wkleje jeszcze jeden tekst obro…
-
TOP 1 SOLO ANDROMEDY; tatkojmb [MIT] vs kreda85 [Gildia] - 11336,81% + farming
PostWitam, Po mojej wczorajszej głupiej wpadce postanowiłem poszukać czegoś na otarcie łez Flota stała niepilnowana, więc poleciałem. Taka operacja jest kosztowna, stąd małe opóźnienie w wysyłce recków. Czułem się jednak bezpiecznie, gdyż okolica jest czysta. Sprawdziło się - zebrałem całość. Do starcia by nie doszło, gdyby nie bardzo dla mnie przyjemna postawa obrońcy. Po długim locie nagle zalogował się - ja zauwazyłem to na 30-35 sek przed, a kreda napisał ze na 42 sek. Było sporo czasu na uciecz…
-
tatkojmb [MIT] vs Owocek [★NaAvi★] - 6191,28% Top 5 solo- czyli udana obrona przed agresorem :)
PostWitam, Na wstepie gratuluję obrońcy, bo jest czego - wysoki procent i znany gracz w reckach, czego chcieć wiecej? Geneza starcia jest bardzo prozaiczna. Zobaczyłem u obrońcy 17 min na moonie, na reszcie tez nie było wiekszej aktywnosci. Zeskanowałem i w sumie liczyłem na stojącą flotę - było jednak czysto. Na pozostałych moonach tez. Po przeskanowaniu planety w układzie zobaczyłem ok 26 kk surki zysku i flotke na ok 150%. Poleciałem na to na wariata spieszac sie z wysyłką, bo zona wołała na spac…
-
TOP 6 ACS; boski i atas i kotl3t i massa [SCS], Szu [HYPNOSIS] vs sandman [New] - 9546,41%
PostZ opóźnieniem, ale tym większe gratulacje dla ekipy atakującej. Angelowi szczególnie za przygotowanie akcji. Zysk pokaźny i cieszy. New tez pokazało się z dobrej strony mimo ostatecznej porażki. Obrońcy szo - szkoda tylko, że nie ma w tym starciu jego głosu. Coś dużo w tym tajemniczości.
-
*TOP 1 ACS* kotl3t [SCS], tatkojmb [SCS] vs Keram [Hypnosis] - 23491.46%
PostDzieki schabowy za wspólny locik! Rzeczywiście złom planowany już od pewnego czasu, a chęć została wzmocniona po zezłomowaniu janko muzykanta. SCS nie zapomina doznanych krzywd jak widać. Miał jeszcze lecieć atas, który obserwacje zaczął jeszcze długo przede mną. Szkoda, że w dniu, gdy wreszcie nic dziwnego na koncie kerama się nie działo nie był w stanie polecieć - bardzo tego mi szkoda, bo uczestnictwo w tej akcji atasowi się należało. Niedawno tez keramem zainteresował się massa, ale tez go n…
-
ACS; tatkojmb i Nastrro i Marta [SCS], Goku [GRS] vs Nairda - 17124,03% top1 acs
Postpo zgłoszeniu przeze mnie wątpliwości do GO otrzymaliśmy informację, że starcie jest czyste - świadczy o tym decyzja o pozostawieniu nas bez jakiejkolwiek kary (myslę tu o SCS) i pozostawieniu zysku w naszych rękach - z tego mejsca chcę za decyzję podziekować, bo tego oczekiwaliśmy odpowiedziała GM Lwica w związku z tym prosimy o aktualizację topki andro
-
ACS; tatkojmb i Nastrro i Marta [SCS], Goku [GRS] vs Nairda - 17124,03% top1 acs
PostWpiszę się po raz kolejny. Niestety z perspektywy czasu nie potrafię na 100% określić jak było naprawdę. Podejrzewam jednak, że Goku i Nazz mają pewne sprawy do ukrycia, które teraz powoli wypływają. Niestety w momencie wylotu takiej wiedzy nie mieliśmy. Teraz żałuję, że nie polecieliśmy w 3, bo to chyba byłoby najlepszym rozwiązaniem tak dla nas jak i dla samego Goku. Stratny najbardziej byłby Nazz, ale stratny jak widać byłby w kazdej okoliczności (przy okazji życzę powrotu do zdrowia i jako z…