Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 337.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gootek pierniku fajnie widzieć, że się ruszasz jeszcze!! Jakos tak zajrze czasami. Na tym uni nie ma sensu grać- za dużo przekrętów. Zrobiliśmy w sojuszu najlepiej jak mogliśmy - kupowaczy kont zostawiliśmy samych ze sobą i pustką. Gonią szaraczków i się tym zajmują. Może kiedyś jakaś fuzja to zmieni, ale to pewnie znowu bedzie to samo - kwestia czasu i pieniędzy hehe. Co do akcji - brak fs. Oj nie ładnie, alę życzę kolejnego szo- czasem popatrzę jak idzie
-
Kolejny raz Dnia 26-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tatomija [SCS] ________________________________________________ Pancernik 50.000 Mały transporter 100.000 Lekki myśliwiec 900.000 _________________________________________ Obrońca raf7244 [LaOrden] ________________________________________________ Duży transporter 12.000 Sonda szpiegowska 1 Satelita słoneczny 1.495 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 320.000 Lekkie działo laserowe 64.000 Działo Gaussa 2.400 Wyrzut…
-
Konkurs: Typer piłkarski - Euro France 2016 - ZAKOŃCZONY - wygrana: Dragon1991
tatomija - - Piłka Nożna
Postśroda, 15 czerwca 15:00 Rosja - Słowacja 1-0 18:00 Rumunia - Szwajcaria 1-0 21:00 Francja - Albania 2-0 czwartek, 16 czerwca 15:00 Anglia - Walia 2-1 18:00 Ukraina - Irlandia_Północna 1-0 piątek, 17 czerwca 15:00 Włochy - Szwecja 1-0 18:00 Czechy - Chorwacja 0-2 21:00 Hiszpania - Turcja 2-0 sobota, 18 czerwca 15:00 Belgia - Irlandia 2-0 18:00 Islandia - Węgry 1-0 21:00 Portugalia - Austria 2-0 Mecz punktowany x2 czwartek, 16 czerwca 21:00 Niemcy - POLSKA 2-1
-
Konkurs: Typer piłkarski - Euro France 2016 - ZAKOŃCZONY - wygrana: Dragon1991
tatomija - - Piłka Nożna
Postpiątek, 10 czerwca 21:00 Francja – Rumunia 2-1 sobota, 11 czerwca 15:00 Albania – Szwajcaria 1-1 18:00 Walia – Słowacja 1-3 21:00 Anglia – Rosja 4-2 niedziela, 12 czerwca 15:00 Turcja – Chorwacja 0-0 21:00 Niemcy – Ukraina 1-1 poniedziałek, 13 czerwca 15:00 Hiszpania – Czechy 3-0 18:00 Irlandia – Szwecja 0-0 21:00 Belgia – Włochy 0-0 wtorek, 14 czerwca 18:00 Austria – Węgry 2-1 21:00 Portugalia – Islandia 2-1 Mecz punktowany x2 niedziela, 12 czerwca 18:00 POLSKA – Irlandia Północna 3-1
-
Terror [RLR] vs. Sztych [FairPlay] & Kamlot [FairPlay] & Wodzirej [FairPlay] 186928.43% TOP1 ACS
tatomija - - Hall of Fame
PostStarcie bardzo ładne i godne zapamiętania. Jestem ciekaw jak dalej potoczy się ta rywalizacja. Na teraz gratulacje dla obrońców i obopólnej szybkiej odbudowy.
-
Już od długiego czasu grałem pasywnie, jedynie po staremu pilnowalem konta. Lotów było coraz mniej wiec gdy Satanael zapytał sie mnie czy oddam mu konto zgodziłem się mając na uwadze dobro sojuszu, bo grał aktywnie. Niestety po jakimś czasie konto wyszło z sojuszu bez istotnego powodu bo konfliktu żadnego nie było. Ucieszyłem się ze Satanael ogólnie radził sobie dobrze i pilnowal sie przed złomem. Przyszedł też bardzo dobry moment ponownego dobicia owocka przy udziale KKK - dzieki za to gbiorczy…
-
Lightman [K K K] & gbiorczyk [K K K] & Saamael [K K K] vs. Papapa [New] - 11.383%
Poststatek NEW tonie, juz burty podmywa..... atakującym jak najbardziej gratki, a obrońcy szo!
-
Gratki Lajt! W sumie zazdroszczę, bo sam bym chciał to konto spakować. Niestety już nie te chęci do obserwacji, kombinowania pułapek itp. Było jasne, że jeszcze Ty masz ochotę do aktywnej gry, co znalazło dobry finał. Na koncie owocek przewinęło się wiele osób, a czasami ciężko było określić, kto na nim gra. Dobrze się stało jak się stało howgh!
-
TOP3 ACS: Satanael , tatkojmb , Uriel , el nietoperz i Ferdek [MIT] vs blacksun -12048,22% + moonkill
PostDo graczy NEW Nie wygłupiajcie się już bo to niesmaczne. Podejrzenia o push??? Polter, czy riddi doskonale wiedzą jak było. Blacksun w swojej naiwności napisał do kogoś, że oddał konto NEW by go bronili i podał nawet komu i kiedy - godz 22.57 graczowi riddi z sojuszu NEW 2 dni temu Te wasze teksty o pushu to szczyt bezczelnosci.
-
TOP3 ACS: Satanael , tatkojmb , Uriel , el nietoperz i Ferdek [MIT] vs blacksun -12048,22% + moonkill
PostDzieki za wspolny locik!!! Satanael - wszystko dopiąłeś na ostatni guzik! Po zdjęciu moona obrońca doszedł do toxic. Zdziwiło mnie to - przyjmować stracenca? To jednak nie moja sprawa dlaczego. Jego nowy sojusz zrobił obrońcy moona - dokładnie kabanos. Ten nick już mi się kiedyś przewijał w głowie jako czyjas moonowka, ale nie pamietam juz czyja - to tez w sumie detal. Na szczescie wczesniej obstawilismy układ swoimi kontami i postawilismy 3 moony na wypadowkach. Spodziewalismy sie działan NEW w…
-
Panko i Andrzej82a i Poltergeist i riddi i Owocek [New] vs Smaka - 7697,93% - TOP 7 ACS
PostNie wiecie kiedy obrońca zejdzie z urlopu? Trochę mi się dłuży, bo paczke pomocy przygotowałem Już nawet nie chce obiecanej pomocy? Złoty chłopak - idealny do złomowania. Podobno chciał grać eko chetnie tez bym zobaczył jego dalszą aktywność, bo 1 wpis to słabo wcześniej głupio rozbija sie o new wysylając na jakies smieci nieproporcjonalnie duzą flote, a teraz natychmiast po pierwszym złomie znowu new go dobija mając oczywiście czas na dostojny lot w pełnym ekwipunku - ręce opadają, bo już bardz…
-
ACS; Panko i Poltergeist i Andrzej82a i riddi [New] vs bobekma6GS - 9268,39% + zbiórka- TOP 3 ACS
PostŁadna akcja ze sporym zyskiem. Najbardziej jednak cenię zgranie. Gratuluję.