Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 337.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kubus Puchatek [RETRO] & tatomija [SCS] vs. The North Remembers [WINTER] - 5792,05%
tatomija - - Starcia Wezn
PostDzięki Bern za zaufanie, a następnie wspólny lot. Każdy jest zadowolony, no może obrońca nie, ale życzę szo. Pozdrowienia dla soja i znajomych!!
-
Wujo [WSNR] & DARK_TEMPLAR [WSNR] vs. dartmoor67 [BANKSTER] ~ 10693.28%
Postgratulacje jak najbardziej! obrońcy trochę szkoda, bo to jeden z nielicznych lotników poza sojuszem agresorów szo
-
eR mi takie wyjaśnienie wystarcza i jak najbardziej gratki. Miałem pewne obawy, ale naszła mnie też pewna myśl - jakby to był push to byś dobił mimo wszystko te lm w drugim locie - koszt deu mimo wszystko nie byłby wysoki dodatkowo obrońca nie jest z tych sprzedających , a raczej z tych kupujących wiec i z tego powodu push wychodzi mi bezsensownie i jeszcze jedno - na moonie obrońcy stało ok 25 kk surki i tyle by ewentualnie było zysku gdyby atakujący się przebił - z tego punktu widzenia lepiej …
-
Gratulacje, bo starcie mega! Podobnie jak Topek zastanawiam się po co obrońca stał całą flotą w układzie agresora i do tego na jednym moonie stały lm, a na drugim reszta floty. Z pobieżnego wyliczenia wynikało, że to idealne proporcje, żeby agresor przebił się w starciu (chociaż akurat tak się nie stało, bo wyszedł remis), na drugim moonie stało 60 k lm bez żadnych recków, a na matce obrońcy tuz przed starciem była aktywność..... Ja to już taki podejrzliwy chyba za bardzo jestem ..... otwórzmy s…
-
haha, aż się wpiszę , pojęcie kurczaki robi furorę w Waszym sojuszu, a najlepsze jest to, że przejmuja się nim gracze, którzy już pozytywnie zaistnieli na tym uni gratuluję akcji - w sumie zastanawiałem się, czy nie poobserwować obrońcy, bo coś z nim wczoraj było nie tak - mój sojusznik go przefarmił i mogło coś ciekawego wrócić - jak widać nie myliłem się - co z tego, że myślę, jak gapa jestem
-
Dnia 21-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tatomija [SCS] ________________________________________________ Mały transporter 4.341 Pancernik 222 _________________________________________ Obrońca KotOdda [WSNR] ________________________________________________ Duży transporter 818 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 401 Sonda szpiegowska 81 _________________________________________ Po bitwie... Agresor tatomija [SCS] ________________________________________________ Mały t…
-
Kilerr myślę, że to nie był push choćby z tego powodu, że jak moon padł do ataku było jeszcze dużo czasu. Teoretyzując jakbym miał puszować to bym moona rozwalał tuż przed startem zebyście nie zdążyli zareagować. Np miałeś tylko 2 układy od akcji i mogłeś zrobić wszystko, inni też byli na kontach. Do tego flota obroncy była podzielona na 2 czesci - gdybym kombinował bym leciał w 1 slocie dla łatwosci sprawy. Idę zmywać.
-
Gratuluję starcia, a przy okazji mała refleksja - Kotpali od dzisiaj chce sprzedać konto, teraz w opisie widzę, że też to chce zrobić eR. Myślę, że na uni zaczyna się nowa epoka "spokojnych, finezyjnych złomiarzy". WSNR życzę dobrze, bo nadaje kolorytu, ale pewnie się rozpadnie lub skapcieje, bo tak zawsze w ogame było - jak odchodzą topowi gracze to kurczaki, które chroniły się pod ich skrzydełkami i chroniły swoje cztery litery będą z czasem szukać nowej dziupli. Ciekawy jestem jak to się rozw…
-
Frank wreszcie odrobinę zrozumiałem tzn tyle, że masz jakis zal do mnie ze trafiłem produkcję. Cos w tym złego? Mi się nawet nie chce tego wklejać w st, więc o co kaman?? Natomiast nadal nie rozumiem drugiego wątku - niby za co uważasz, że juz tylko normalnym graczem w Twoich oczach jestem? Za tego złomka chyba nie, bo to głupie wiec o co chodzi? To już asekurować smigola nie mozna - zadzwonił zebym z u zszedł i zaasekurował mu powrót z ataku - masz coś do tego? Jak nie jestes dzisiaj w formie, …
-
Kiler daj spokój z tymi dziwnymi tekstami że ja niby jakiś cynk dałem smigolowi - niby jak ? sam przyznajesz, że na u siedze i chyba nie muszę już wyjaśniać, jak ja gram jeżeli chodzi o uczciwość. Oświecę Ciebie - smigol podziękował mi za asekurowanie akcji - zwyczajnie daj sobie na luz. Proponuję zając się bardziej st "przyjaciela" z sojuszu, który kolejny raz złomuje na gigantycznym zysku konto, które wisiało z nim na pręgierzu i było jednym z 24 kont, którymi się mi kiedyś chwalił. Nie wystar…
-
eR ja pytając się o kulisy akcji pomyślałem sobie, że w takim wybitnym st każdy gracz lubi się chwalić jak dokonał takiego zniszczenia - wpierw w opisie st zwracasz się do wielu jak do swoich fanów, a potem z niejasnych powodów skąpisz nam informacji o kulisach - szkoda - moglibyśmy się pewnie wiele od Ciebie nauczyć MaDz_ - szkoda, że oskarżasz wszystkich o nieuczciwą grę - uwierz, że są jeszcze takie dinozaury, które nie tylko nie oszukują, ale nawet grają prawie bez anty DawajHaracz - małe sp…
-
Gratuluję Kotpali, bo jest naprawdę co. Nawet nie wiedziałem, że jak voytek sie w soju "pochwalił" wykręcił top1 solo z "niewielkim" udziałem agresora. Ja byłem taki miły, że voytkowi dzisiaj moona odbudowałem z moich lm, a tu taka niestosowność.... Voytek porób trochę gs, a może kiedyś zrobimy ekipę polującą na moony topki? Tak dla jaj jako "zemsta ekonomów" - byłby fajny sport. Oczywiście to gra wyobraźni, a ja mam tak wielką, że nawet kiedyś na uni33 to naprawdę zrobiłem.
-
Wujo tu masz rację - Bern też jak na drożdżach rośnie, a przecież jest po zezłomowaniu floty i teoretycznie skąd takie przyrosty - kilka dni temu był top70 teraz urósł o 30 miejsc. Kto zna prostą matematykę moze sobie zobaczyc ile dzisiaj pkt mają gracze z okolicy tych dwóch top - z eko to nie jest na bank. Może sojusz pomaga??? Tak sobie teoretyzuję. eR nie napisałeś nic o kulisach swojej akcji - bfs, wyliczanka, zawrócony stacjonuj?
-
Mnie też zaciekawiło, kto zezłomował to konto, bo obrońca zachował się świetnie hehe. Zdjął urlop, przesłał całą surkę w jedno miejsce i generalnie wszystkie statki (wiem, bo pełny skan konta po starciu zrobiłem), a następnie nie zdążywszy niczego wydać stał się łupem gracza, który też dopiero od chyba wczoraj wrócił po długiej nieobecności. Gratki starcia, ja też tak chcę. Goku szybkiej odbudowy w doku i może mi się trafi ta druga runda??? Czekam dzisiaj na jeszcze jedno fajne starcie, ale w ty…
-
Wpierw zastanawiałem się, czy wkleić. Ostatecznie wklejam z powodu obrońcy, który w pierwszym poście do mnie obrażał wszystkich graczy, a w kolejnym już bezpośrednio mnie. Facet ma żal, że na niego poleciałem w stylu "silniejszy lata na słabszego - to nie honorowe". Wysłał na mnie 1 lm zeby mi się świeciło na czerwono. Oby doleciał - nie bedzie przynajmniej dla mnie zielony. Sama akcja prosta - falanga - fs na stacjonuj - atak - złom, bo flota nie odebrana. Pozdrawiam znajomych, przyjaciół i soj…
-
empe [WSNR] & Badi [WSNR] & KotPali [WSNR] vs. Lordzik [MIDAS] 5598.26%
Postszkoda, że obrońca na święta nie wbił urlopu - ewentualnie mógł zrobić dłuższego fs na stacjonuj - skąpstwo nie popłaca w okresie świątecznym agresorów też mi szkoda, latać w okresie przedswiątecznym można, ale juz niszczyć moona hmm - nie pochwalam, ale macie zysk wiec przetapiajcie - krytykować mocno nie będę , bo sam kiedyś grałem jak nałogowiec i wiem, co to znaczy - wszystkiego najlepszego wszystkim i wesołych świąt - ostatecznie to tylko cyferki