Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 337.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Chariseczek [BANKSTER] & janko13 [BANKSTER] vs. pansebastian ~ 21617.48%
tatomija - - Starcia Wezn
PostŁadne starcie, nawet bardzo ładne. Zysk drugorzędny. Tak jak pisałeś na forum - część strat już odrobiona kolejnym st.
-
Nie dadzą człowiekowi spokojnie gości przyjmować Atakującemu małe szo - to pewnie dla niego pestka. Dedykacja dla Angelsin - jakoś damy radę! Dnia 04-11-2018 16:49:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Krystian [OLD] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca zmienie na eko [SCS] ________________________________________________ Mały transporter 21.319 Duży transporter 2.000 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 2.292…
-
TOP 4 ACS - Marek & Slava [WSNR] & figiel [WSNR] & Trunks [WSNR] & ViZZioN [BANKSTER] vs. AcoPejovic ~ 47649.84%
tatomija - - Starcia Wezn
Postgeneralnie tylko czytam i mało piszę, ale to starcie jest tak dziwaczne, że aż gratki agresorom!!
-
Nie będę się tu dużo rozpisywał, bo agresor na to, żeby cokolwiek komentować już dawno nie zasługuje. No może zasługuje jeszcze tylko na jedno : zdarzało mi się grać przez te wszystkie naście lat przeciwko różnym osobom. Najczęściej po drugiej stronie grali różni kombinatorzy -cwaniacy. Satan - przerosłeś ich o kilka długości - wszystkich! Piszę to naprawdę z pełnym przekonaniem. Dziękuję GO za tego bana i oby wreszcie był już na stałe. Pozostali piewcy "kunsztu" tego puszera jak rozumiem teraz …
-
LaOrden nie żartujcie sobie - wpierw przez masowe oszukiwanie, granie na wiele kont, puszowanie się zwiększyliście przewagę nad wszystkimi innymi. Zepsuliście to uni, spowodowaliście zniechecenie - tu nie ma juz dawno zdrowej rywalizacji. To z waszego powodu gracze urlopują i uni zamarło. Teraz rozlewacie krokodyle łzy, bo normalni odeszli? Dla mnie te parametry tego uni są jak najbardziej ok, a nawet bym je zmniejszył w eko - nie opłacałoby się hodować puszówek. Proszę uwzględnić mój głos - nie…
-
Gratki wujo, trafiłes w okienko. Skan 5 min po powrocie floty, dolot 3 min przed ponownym zalogowaniem sie. Mam swoje kłopoty w realu, ale nie bede sie nimi tłumaczył i tyle. Odbudowa oczywiscie bedzie, bo od już wielu lat nie gram dla pkt, co zresztą mam w sygnaturze. W statach spadłem tam, gdzie byłem ok 3-4 tyg temu. Nie dam głowy, ale wydaje mi się, że to mój pierwszy złom całej floty od poczatku kariery, czyli juz sporo ponad 10 lat. Na tym uni nie budowałem jakiejs monstrualnej floty - łyk…