Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 337.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dnia 26-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tatomija [BANKSTER] ________________________________________________ Krążownik 40.000 _________________________________________ Obrońca Poklad ________________________________________________ Duży transporter 5.000 Lekki myśliwiec 2.961 Ciężki myśliwiec 4.000 Krążownik 723 Satelita słoneczny 500 Wyrzutnia rakiet 20.000 Lekkie działo laserowe 5.000 Ciężkie działo laserowe 1.000 Działo Gaussa 433 Działo jonowe 1.000 Wyrzutni…
-
Dnia 26-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tatomija [BANKSTER] ________________________________________________ Pancernik 16.000 _________________________________________ Obrońca Poklad ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Lekki myśliwiec 22.039 Ciężki myśliwiec 1.000 Krążownik 1.097 Okręt wojenny 100 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.100 Sonda szpiegowska 1.000 Bombowiec 10 Niszczyciel 10 Gwiazda Śmierci 5 Pancernik 200 Wyrzutnia…
-
dex [OLD] vs. Galo 85 [KOP] & czubulus [KNR] & Chariseczek [BANKSTER] ~ 61324.09% & dex [OLD] vs. Galo 85 [KOP] & czubulus [KNR] & Chariseczek [BANKSTER] ~ 58211.03%
tatomija - - Starcia Wezn
Postjak usłyszałem temat to pomyślałem, że się może uda - jednak efekt zdumiewa Chari nie wiedziałem, że lecisz z takim kompanem - jak widać, na uni wszystko jest możliwe gratuluję obrońcom, a dex pewnie to mocno odczuje - to cios nawet dla tak potężnej floty, życzę szo!
-
Freeman [KNR] vs. Senator Lomit [D o D44] ~ 923.8% i Freeman [KNR] vs. Turgon ~ 1476.62%
Postseryjny morderca w akcji - gratki!!
-
janko13 [BANKSTER] & Chariseczek [BANKSTER] vs. thor [M_W] ~ 1348.96%
Postpiekny acs - teraz kolejne i kolejne!!
-
El Marek [KNR] & Masza [KNR] vs. szalonybimbrownik [Syndykat] ~ 41318.03%
Postładnie trafione i gratki się należą!! spore starcie - podziwiam! Vizz - pisałeś wyżej ze nie był do trafienia - był, ale mi zabrakło siły na położenie tego.
-
Gwiazda & Lares20 [KNR] & Freeman [KNR] & ViZZioN [KNR] & ProSkaner [KNR] vs. Jadelite [KNR] ~ 27781.56%
Posttak swoją drogą KNR dlaczego daliście sojuszniczce samej ginać? na drugi raz poproszę o sondki od agresorów także z drugiej strony!! Howgh!
-
Gwiazda & Lares20 [KNR] & Freeman [KNR] & ViZZioN [KNR] & ProSkaner [KNR] vs. Jadelite [KNR] ~ 27781.56%
PostGratuluję nam wszystkim!!! Czego? Uni się ruszyło i jest smakowita akcja, a chyba to jest najważniejsze. Nie ma się co napinać, a raczej cieszyć - jedni stracili, inni nie zyskali - każdy moze tu byc z czegoś zadowolony i z czegoś nie. Bawmy się dalej, nie obrażajmy nawzajem, czasem dajmy sobie po gębie, a potem na piwo z czerwonymi nosami i limami pod oczami. Dla mnie fajny dzień, czego też i Wam życzę!