Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Marek - jak już myślę, że szczytujesz, to okazuje się, że potrafisz więcej! Dex - idz na urlop, albo rób fs na cały dzień. Zostaw sobie tylko trochę mt.
Pro - gratki! Myślałem, że ostatnio zamieszkałeś w krainie lodu i stałeś się soplem - jednak nie Chari - pamiętaj po urlopie Banksterzy robią porządek na uni!! Pare flotek już wystarczająco urosło i nadaje się na nasze ogromne wiktorie hehe! Pozdrawiam uni!!
Myślałem, że Krystian tego ST nie wklei, ale jednak jest. Pozwolę sobie więc na wypowiedź. Złom zebrałem ja i od początku nie planowałem tego ukrywać. Powód jest bardzo prosty - odebrałem Krystianowi to, co uzyskał na moim sojuszniku Yodzie. Yodek otrzyma oczywiście solidną paczkę, gdyż uważnie chodziłem po pz i tam gdzie na blachach widziałem "sponsored by Yoda" starannie odkladałem na bok. Chłopak ucieszy się ponownie widząc swoją własność. Sama zbiórka też wymaga małego wyjaśnienia. Szczegóły…
Yoda niech moc wody będzie z Tobą!! Krystian wiedz jedno - w momencie starcia byłeś na 100% bardziej brudny niż obrońca! Mniemniej jednak czyste gratki!!
Marek zaimponowałeś! Gratulacje konkretne! Coś mi mówi, że nie musi to być ostatni łomot. Po takich stratach ciężko się podnieść, a dex dodatkowo nie ma chęci na poważną walkę - oczywiście życzę szo. Kto wie jaki będzie układ sił do wakacji.....