Wyniki wyszukiwania 101-120 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od elBlackened: „w grze blackened ” Widzę bardziej eko, flota w sumie brak, badania raczej takie sobie. obrona nie za duża jutro wpadnę hehe żartuje fuzja się szykuje
Cytat od Ruda: „średnienie speedów jest w tym momencie najbardziej sprawiedliwym wyjściem ” Ok mogę się z tym zgodzić, ale mam nadzieje, że uni flot x1 zostanie niezmieniona bo to by było już nie do przyjęcia i nieporozumieniem totalnym.
Ale zauważ co zrobili: Himalia miała floty x6 reszta uni x4 a będzie uni o prędkości flot x5 Dla Himali do spowolnienie flot natomiast dla reszty lekkie przyśpieszenie.
Ale czasami ktoś lubi i woli sobie polatać po atakować itd. bo po to się gra niż kupić coś gotowego, to jest też gra i po to żeby w nią grać. Nie tylko sztuczne pakowanie sury kupuj wydaj i tak w kółko. Zależy kto co lubi. Eventy są super bo można uzbierać dużo anty i kupić paczkę czy kto co tam będzie chciał. \Eventy górą hehe
Cytat od john malkowitz007: „. Od kiedy na Moonie mozna budowac magazyny ??? ” Nie wiem od kiedy ale można. Pytanie było na forum więc odpowiedziałem co ci ni pasuje jak chcesz zadać pytanie do kogoś prywatnie to na priw My to rozmawiamy o nagrodach z eventu tak jak Ty.
Cytat od ^BrzydaI^: „ic klikam i mam w sekunde to co wy musicie caly tydzien zarywsc nocki i marnowac zycie, trgo juz nie liczycie? Wedlug was niema wartosci? ” Z jednej strony to masz rację: farmingi idlaki, ataki, siedzenie, czas. Jak ktoś chce paczki zakupić jego sprawa, jego możliwość. Ale jak ktoś nie chce wydawać to pozostają mu inne rzeczy hehe
Cytat od Qwant-holon: „sztab na 3d może być na 4dni 4/7*42,5k = 24,28k anty ” No tak, ale chyba wole uzbierać sobie na geologa i mieć przez 3 miesiące 10 % kopalń.
Cytat od I am back: „Kupujac pelny pakiet mam na mysli, ze kupujesz w bardziej oplacalnej opcji czyli na 3 miesiace. A wiec masz przez 3 miechy wiecej energii na planetach, w razie wjazdu na saty tracisz mniej obrony, mozesz sobie kolejkowac badania, budynki i zlecenia w stoczni, masz skaner transporterow wiec nikt Cie nie oszuka w razie handlu, poniewaz od razu widzisz ile sury do Ciebie leci. Szybciej tez badania robisz. Bonus do ilosci slotow tez warty uwagi. ” Zbędne jak dla mnie słabe korzy…