Wyniki wyszukiwania 741-760 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Jak ja jestem top 20 flot i mam ok 150 mln pkt we flotach to mogę przenieść się na uni gdzie będę top 1 we flotach i kosił wszystkich? gdzie mam z 20 razy więcej pkt. floty.
Ja już jestem przygotowany na fuzję. Zakładam najgorsze a wiem jak wyglądały wcześniejsze. Tylko ciekawi mnie przypuszczalny termin tej fuzji. @Art coś na ten temat możesz zdradzić w okolicy czego mamy celować? wrzesień- październik? na święta czy po nowym roku?
Cytat od cokolwiek: „jak ma wydawać swoją kasę? Ch ” Ja nie mówię na co ma wydawać tylko na co lepiej nie wydawać czyli na grę. A niech sobie wydają na co chcą ich marnotrawstwo> ludzie czasem nie potrafią dysponować swoim budżetem dlatego o tym wspominam. Ludzie co to jest obecna faza ochładzanie? +40% dopalacz metalu
Cytat od Devuriel: „a co to za różnica kto ile wydaję na grę? jak wydaję to znaczy że ma, jak nie ma to i tak jego sprawa. Tak samo dla tego kogoś kto kupuje anty przesadą może być wydawanie n ” Tu nie chodzi czy kogoś stać, tylko są lepsze rzeczy na wydawanie kasy, a nie gra internetowa Jak ktoś ma hajs kupe to sobie kupi nową furę albo dom itd. i taki ktoś na pewno nie gra w grę a zwykły ziomek ma tam ileś na miesiąc to mógłby lepiej wykorzystać tą kasę a nie ładować w grę, w którą i tak może …
Wydawać tyle kasy na jakąś grę to już spora przesada i to jeszcze internetowa na przeglądarce, co innego kupno gry na płycie gdzie się ja ma fizycznie. Nie powiem można kupić tam raz na jakiś czas za około 30 zł ale bez przesady.
Prędkość z x1 flot na x2 to będzie szok inny styl gry dużo ludzi odejdzie a ci co zostaną to będzie im sie gorzej grało, część osób to ogarnie jeszcze jakoś. Prędkość z x1 do x3 lub szybszej to koniec dla tych graczy urlop. OBY NIE BYŁO U NAS ZMIANY PRĘDKOŚCI FLOTY Z X1 NA X2 LUB WIĘKSZĄ
Cytat od cokolwiek: „prawdzić na własnej skórze jak wygląda proces fuzji w tym roku ” Proces fuzji jest zawsze taki sam, ale mnie chodzi o to kiedy u nas będzie, jakie u nas będą prędkości itd. a nie gdzieś tam. Jedynie można sprawdzić ile transfer będzie kosztował i tyle. Ale pewnie sporo więc to nie ma aż takiego znaczenia. Konkrety kiedy u nas na jakich zasadach, przypuszczalny termin a reszta nie istotna.