Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 561-580 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wersja 7.x - dyskusja

Apofis - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od I am back: „le czasu trwalo, zanim sie unormowalo? Ile miliardow poszlo poza obowiazujacymi Zasadami Gry? Kto nie skorzystal ten frajer a kto gral uczciwie - zostal daleko w tyle. ” No i jaki sens zabierać coś co już dobrze funkcjonuje. No to był błąd na początku, nic nie zrobisz już.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od I am back: „sakcji surowcow gdzie dex byl handlowany za metal po irracjonalnym przeliczniku? ” Ale przeliczniki się unormowały i było spoko jeśli chodzi o sam handel. Cytat od Prince^: „Czy tylko ja jak widzę posty Apofisa to traktuję je jak reklamy i nie zwracam na nie uwagi? ” Ale żalisz się czymś czy chwali bo nie rozumiem? o jakie reklamy ci chodzi

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od I am back: „Chyba to dobrze? ” Szkoda tylko handlu bo łatwiej było i statków się nie kupi co jest nie fajne. A multi i tak będą i tak. Więc szkoda tego.

• Dlaczego wyłączono rynek.

Apofis - - DiD Zibal

Cytat od Conradus Ars Humana: „Czy komuś znane jest uzasadnienie wyłączenia rynku? W ” Oficjalnie to chyba decyzja odgórna szefa i tyle. A w sumie chwyt marketingowy, przyzwyczaili graczy do statków a teraz płatne.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Danek: „ż, tylko skład ekspedycji musi być inny. ” Z niszczycielem Oni szybciej zlikwidowali ten rynek niż utworzone zostało to cmentarzysko.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Danek: „bieraczem, to sporo pionierów nazbierałem. ” A rozpruwaczy? na tych mi zależy

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od I am back: „Jak to pisalem to bylo adresowane do gracza, ktory latal na ekspy cywilne. ” A kto latał na cywile mając możliwość zarobienia na piratach kupę sury Cytat od I am back: „Nie pomyliles mnie z Artem? ” Tak jakiś błąd hehe

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od I am back: „nie wizja "szybkiego rozwoju". Myslales, ze na odkrywcy szybko sie rozwiniesz a ” Szybko się ludzie na odkrywcy dorobili, takie floty, że mogą teraz nie budować floty kilka lat hehe Cytat od Art: „Otrzymujemy sygnały od graczy, którzy nie mogą odebrać przedmiotu transakcji. Z uzyskanych informacji wynika, że dotyczy to transakcji, które oczekują ponad 24 godziny na odbiór z rynku. W takich sytuacjach prosimy o kontakt z Supportem. Postaramy się pomóc ” No wiedziałem, że coś …

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Nonick: „To bardzo proste. Zmieniasz klasę za pińcet tysięcy anty, kupujesz, ponownie zmieniasz klasę. Po ewentualnym złomie: Powtórz czynność ” Gra się stanie bardzo finansowa. To było celowe, przyzwyczaić ludzi do czegoś a potem buch odłączyć ich od tego z możliwością za opłatą, strategia marketingowa.

• Rynek - dyskusje

I po rynku a taki był dobry ryneczek i bułki się kupiło i kapustę i ziemniak na święta. Łatwo i wygodnie się handlowało. Można było kupić statki których nie można budować. Teraz nie można statków budować jeszcze tak nie było w ogame, zawsze każdy mógł każdy rodzaj dziwne trochę.

• Wersja 7.x - dyskusja

Teraz to mogą wyłączyć całą wersję 7, bo bez rynku to bezsensu jest. Zawsze każdy miał możliwość budowania każdego statku a teraz już tego nie ma. Kiedy był rynek można było jeszcze kupić trochę tego a teraz to mija się z celem.

• Cytat od Nonick: „Ja mam jeszcze pytanie, bo w sumie brakuje mi 1 informacji do pewnych obliczeń: Ile razy mniej zyskuje zbieracz na ekspach? 7x? ” Teraz kiedy rynek zamykają? to poczekaj z obliczeniami bo jeszcze opłacalność zmaleje

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od buleon: „jako klasy dogodnej dla aktywnego górnika. ” Ale w rynku większy zysk niż u handlarza no ale jest jakaś opcja.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od ackra: „Mamy pandemię to rynek zamykają żeby więcej zarażeń nie było. ” haha dobre Trzeba strajkować

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Nonick: „: Ok mi odpowiada B: (7 godzin potem) sorry zasnąłem... Rynek dynamizował grę, która zatrzymała się w rozwoju na etapie dziadków grających w tetrisa (też lubię). ” Żeby po 7 h ja mam gościa co po 3 dniach nie odesłał bo zapomniał a miał dni na odesłanie hahaha

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Maniak87: „Ale na x1 główne zyski odkrywca ma jednak z expedyc ” Głównie to z piratów, ale faktycznie dużo straci przez brak sprzedaży statków. Mogli zostawić chociaż sprzedaż statków albo sam handel czy co im tam przeszkadzało a nie zamykać całkiem.

• Wersja 7.x - dyskusja

Jakie obecnie przeliczniki obowiązują w handlu transportuj tradycyjnym? gdzie to znaleźć?

• Wersja 7.x - dyskusja

Wow ale decyzja beznadziejna, nie będzie można kupić już statków, rynek fajnie funkcjonował bo można było odebrać surowce kiedy się chciało. Masakra co to za decyzja. To pewnie na stałe już?

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Art: „Składa się z 5 poziomów. Aby awansować na kolejny poziom, wymagane jest 1000 Trytu, ” Tryt? nowy surowiec?

• S&D - wątek dyskusyjny

Apofis - - Seek & Destroy

Cytat od Ruda: „Tak jak pisałam miesiąc temu nie chcemy by fuzja przeszkodziła w rozgrywkach, dlatego czekamy z projektem. ” Czyli będzie po fuzji na mniejszej liczbie uni ok