Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 541-560 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od I am back: „zy naprawde trudno sprawdzic konto zanim sie nasmaruje posta na forum? Podalem nick, pisalem, ze Libra a Wy dalej swoje. Konto aktywne, notujace przyrosty nazywacie idlakiem? ” Ja się odniosłem jedynie do postu kolegi, nie mam zamiaru sprawdzać czy ktoś gra jak gra itd.
-
Cytat od Nonick: „Rynek można było wykorzystać w jakiś mądry i bezpieczny sposób, bez jego usuwania, np: - możliwość kupna statków klas po z góry ustalonych przez GF cenach - zdefiniowanie na sztywno rynkowego przelicznika surowca i umożliwienie handlu w ten sposób (rozumiem, że to GF bolało, bo jednak wcale nie chodzi o to, żeby ludzie handlowali ze sobą, tylko o drobniaki z handlarza) ” Dokładnie, mogli by zrobić tak by nie można było przekrętów robić na rynku a graczom ułatwić grę, urozmaicić…
-
Cytat od bobro: „Do tego na ekspedycjach można znaleźć pioniery i rozpruwacze, na pełzacza nie ma szans. Gdyby chociaż była możliwość trafienia pełzacza na ekspedycji i przesyłania go między planetami... ” Tak i co jeszcze Święty Mikołaj ci pełzacza przyniesie i trochę satelit. pewnie tak to nie. Z tym przeładowaniem pełzaczy to bez przesady to nie jest jakiś mega zysk, raczej kpina, zabieg kosmetyczny. W ekspedycji dużo nie znajdziesz. Więc zostaje zmiana klasy jak na razie. Cytat od Antharas: …
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od I am back: „Pisalem o Hipku. Ciekawe, ze idlak gra na licytacjach ” idlaki się czasami uruchamiają na chwilę a potem znowu nie grają i tak w kółko. Dlaczego? pytaj ludzi, kto wie to jak byś pytał o naturę człowieka, tak niektórzy robią.
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od wampek: „kilkadziesiąt procent do wydobycia mniej? Można się zniechęcić. ” Może część odejdzie, a część już odeszła dziś. A jeszcze inni się tym nie przejmują. Znam gościa co jeszcze klasy nie wybrał nawet. Jest bez klasy żadnej. Zależy jak leży.
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Ten Keyra: „A ja ze swojej strony jako zbieracz jestem przeciwny takiej możliwośc ” Jako zbieracz masz flotę? nie chcesz mieć możliwości budowania super statków rozpruwaczy. Dla mnie to nie porozumienie co mówisz.
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od I am back: „oki co, rzucony jest tylko pomysl. Ty juz z gory wiesz, ze jak rynek zabrali to nie dadza mozliwosci budowania statkow dla kazdego. Jak sie mowi, cos za cos wiec bym nie byl taki pewny na Twoim miejscu ” No to obym się mylił hehe dzięki za link super akcja.
-
Cytat od Aurora Borealis: „Piszę o tym, że w ogóle mogli pominąć ten pomysł, zanim go testowałeś. Klasy to nie tylko rynek. ” Ale piszesz, że mogli. Piszmy co zrobili a nie co mogli. No właśnie klasy to nie tylko rynek to przede wszystkim statki. Jestem za tym, również aby każdy mógł budować wszystkie statki.
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od yolo: „iż problemy dotyczące braku możliwości odbioru "towaru" z rynku dotyczą ofert, które oczekują ponad 24 ” Tak, zgadza się. Z godziny 14 z dzisiaj tez się nie da.
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od I am back: „@Apofis ale chodzi tylko o mozliwosc budowania statkow z innej klasy bez koniecznosci zmieniania obecnej klasy, ktora gracz wybral. Sam bym chetnie polatal na zbieraczu rozpruwaczami zamiast meczyc te swoje 100k krazka. No ale z drugiej strony krazki mam szybsze niz rozpruwacze wiec dylemat co nie znaczy, ze odpuszcze sobie boosta do wydobycia ze zbieracza na korzysc posiadania rozpruwacz ” @I am back Tak, ja też bym tak chciał ale chcąc zbudować trochę rozpruwaczy, musisz z…
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od I am back: „Skad ta pewnosc? ” Bo za zmianę klasy mają zarobek. A tak to nie będzie kupowania anty w celu zmiany klasy. A pewnie po to jest m.in. likwidacja rynku. Pewności to nie mam i pewnie nikt nie ma bo tu nikt nic nie wie.
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Aurora Borealis: „Nie w przypadku trzech nowych statków po 7.0+. Zamieszanie dotyczy trzech - póki co nie zaoferowano innej alternatywy niż zmiana klasy, więc póki co, nie ma o czym dyskutow ” Klasy jak klasy mają swoje cechy charakterystyczne itd. jak pisał kolega wyżej. Ale statki czy obrona budynki w tym zawsze każdy miał to samo. I uważam, że to jest fundament gry bez względu na klasy. Nowy statek zawsze był dla każdego mp. pancernik. I to jest moje stanowisko w tej sprawie. Przywró…
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od I am back: „I lepsze techy bojowe bez koniecznosci wydawania sury i klikania badan za antymaterie. Strzel gornicze dt kiedy gornik jest na klasie generala i ma do tych dt rozpruwacze do oslony. Mialem takie starcie jako zbieracz. Mala ilosc rozpruwaczy, troche dt a straty ponioslem duze. ” Teoretycznie można techy zrobić poziomy a tu chodzi właśnie o takie rzeczy, które inne klasy mieć nie mogą. Odkrywca może mieć lepsze techy od generała. widziałem. i to z dużą flotą. Ale może masz rac…
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Aurora Borealis: „W tym, że piszesz o rzeczach, które nie są zawarte ani w regulaminie gry, ani w przysposobieniu GF do "im się należy to, skoro usunęliśmy tamto". Syndrom małpy, palca i księżyca. Skrótem - w tym, że nie gracze narzekający na usunięcie rynku nie widzą tego, że skoro coś zniknęło, nie znaczy że coś w zamian musi się pojawić. ” Ale piszesz o slotach a ja o budowaniu wszystkich statków za darmo a nie za anty a to co innego jest. Ja tak uważam bo tak było od początku gry. T…
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od I am back: „Czy Wam sie juz czasem wszystko nie zaczyna mieszac? Skoro macie czas na zapychanie slotow przez co odczujecie brak wolnych slotow rynkowych do handlu to jaki macie problem z czasowym odbieraniem handlowych transportow z surowcami? ” Wróci po prostu tradycyjny handel transportuj. Rynek był łatwiejszy w realizacji i praktyczniejszy i tylko tyle. No i tyle. Raczej sloty to żaden problem jest.
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od I am back: „Chwileczke. Klasy zostaja a tylko rynku juz nie ma. Jedno bez drugiego nie ma prawa bytu? ” A czy ja napisałem o rynku, nie. Jak każda klasa będzie mogła budować każdy statek to będą to dalej klasy? Chyba nie. Chyba na tym polega wyjątkowość klas. Cytat od Aurora Borealis: „Przecież o tym napisałem. ” Ja o tym samym mówię cały czas, ale to nie to samo. Cytat od Aurora Borealis: „Cytat od Apofis: „ ” Cytat od Apofis: „Cytat od Aurora Borealis: „ ” Po to był rynek, żeby handlo…
-
Rynek - dyskusje
PostCytat od Aurora Borealis: „Na proste rozumkowanie, można jeśli zmienia się klasę. Nie krytykuję ani nie pochwalam decyzję GF, ale z punktu widzenia marketingowego ma to sens, gdy chcemy zbudować ” Jak zmienisz czyli zapłacisz a nie o to chodzi w budowaniu. Zawsze można było każdy statek budować a teraz nie, chyba, że zapłacisz. Cytat od I am back: „Ktos juz rzucil pomyslem by zamiast tego rynku dac mozliwosc budowania kazdego rodzaju statku, niezaleznie od klasy. I jestem za. Urozmaici to rozgry…
-
Cytat od Muniek: „pofis jest graczem który nadal szuka w internecie w którym kraju mieszka św. mikołaj....dajcie se spokoj z wyjasnianiem mu czegos. ” Ty się najmniej znasz na zasadach ogame a się wypowiadasz. Naucz się najpierw zasad gry bo myślałeś, że stacjonuj ci sure klonuje. haah Cytat od I am back: „yjatkowo musze sie zgodzic. To nic, ze naprodukowali sobie sury na rynku i porobili konta tak, ze teraz ciezko bedzie dogonic tych cwaniakow. Wazne, ze doszli z tym do ladu i mozna bylo handlo…