Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 521-540 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od buleon: „Wartości nagród podstawowych: tysiąc metalu albo 2 miliony metalu + 2 miliony kryształu albo np. 204 miliony kryształu + 408 milionów deuteru. Ciekawe co wybiorę, prawda? ” O czym Ty mówisz? jakie miliony ?

• Cytat od PacSzaman: „e wiem po prostu tak sobie zazartowalem z gf ze nas wykorzysta znowu na anty do sztabu:) wkoncu są zdolni do wszystkiego :3 ” No bo tak jest ze sztabem inne nagrody są więc musisz mieć uruchomiony sztab żeby wziąć lepszą nagrodę. Zna ktoś wszystkie te zadania przechodził ktoś już? Można je zobaczyć?

• Cytat od Avinashi: „pytam bo jakoś nie widzę by był tam jakikolwiek licznik czasu akurat odebrałam +1 do szpiegowskiej i komputerowej (z 8 na 9 i 10 na 11) i w dalszym ciągu mogę robić te badania na kolejny poziom (analogicznie 10 i 12 lvl) ” Nagroda jest w pierwszym zadaniu napęd spalinowy - 1 -? to znaczy podniesienie o jeden poziom spalinowego i mogę to wykorzystać kiedy chcę? Czyli mogę poczekać aż zrobię na 20 i wtedy użyć nagrody i podnieść na 21? Mając sztab oczywiście z tego co widzę.

• Rynek - dyskusje

Apofis - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od edes: „ozpruwacze i rozpruwacze a i tak wsz ” Rozpruwaczy tez używają i ciągle im mało, no nie każdy bo to drogie statki. Są mocne i trwałe nie takie jak pancki. Mają silne osłony i ciężko je w starciu rozwalić są dość szybkie do ataku i na wlot w obronę a tym samym są ładowne wiec mogą latać bez transporterów i jeszcze zbierają cześć złomu zaraz po starciu rewelacja. Ja latam i zadowolony jestem, wiadomo jak zależy na czasie bardziej to szybsze statki trzeba uruchamiać ale rozpruwacze …

• Rynek - dyskusje

Cytat od SzczurekApst2: „czony, jest to chwilowa zmiana czy na stałe ? ” Raczej na stałe, na nowych uni już od początku nie ma. Cytat od cokolwiek: „odsumowując - szansa (%) na znalezienie rozpruwaczy jest identyczna dla każdej klasy. Tyle, że odkrywca jak już znajdzie - to będzie to więcej sztuk niż pozostałe klasy (średnio). Więc w długim okresie - odkrywca znajdzie 10x więcej rozpruwaczy niż inne klasy. ” To wszystko i tak mało trzeba móc je budować bo inaczej lipa.

• Rynek - dyskusje

Już działa i można odebrać surowce. Aktualizacja działa. Cytat od Void: „boost do znalezionej floty. Jako zbieracz może 2 razy dostałem rozpruwacze i były to pojedyncze sztuk ” Dokładnie.

• Cytat od Muniek: „zaloguj sie z ciekawosci na Tucana to zrozumiesz jak klikniesz w statsy. ” To uni dopiero powstało cierpliwości. trzeba poczekać kilka miesięcy do roku.

• Cytat od zefir: „MT, 100 rozpruwaczy, ” Mnie interesuje zdobywanie żniwiarek.

• Cytat od cokolwiek: „Jakie to ma znaczenie - skoro obecnie rozwijasz konto kupując zasoby. Prędkość floty praktycznie nie ma znaczenia - możesz mieć top1 nawet nie latając. Jedyna różnica w tym, że na powolnym uni może być mniejsza mobilizacja, aby otworzyć portfel. ” Ale na jak długo, w nieskończoność kupę kasy nie będzie wydawał. Prędzej czy później przestanie to mieć zaczniecie, liczy się zysk przywieziony.

• Cytat od powyginany drucik: „Czekam aż zakończy się proces przenoszenia konta na którym zauważyłam brak bana na cmentarz ” Czyli w Polsce nie przenoszą kont na cmentarzysko?

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od caparzoallegro: „Czy są jakieś zmiany w grze , gdyż moje konto na uni Octans zostało usunięte będąc na urlopie ? ” Miałeś antymaterie kupioną? jak nie miałeś i minęło ponad 35 dni to masz konto skasowane z tego co wiem. Jeśli nie minęło 35 dni to nie wiem. Mieli przenosić konta nie aktywne ponad 60 dni na cmentarzysko ale chyba jeszcze tego nie uruchomili w Polsce.

• Czy te nagrody będą współmierne do poziomu rozbudowania konta? To jest pytanie. Czy taka sama nagroda czeka konto początkowe i rozbudowane. Jeśli nagroda identyczna to chyba mija się z celem. Dla konta rozbudowanego będzie mało istotna. Nagrody niewspółmierne będą bezsensu. Można już odebrać sure z rynku. naprawione

• Fuzja i cmentarzysko poszły w odstawkę, bo ważniejsze było zlikwidowanie rynku natychmiast jak by nie można było poczekać. Jeszcze stworzenia jakiegoś dziwnego tworu, znowu jakim jest ten system nagród. Nie sprawdzałem co to ale czy to będzie współmierne z kontami rozbudowanymi a tyle co powstałymi. Czy nagrody będą zróżnicowane w zależności od zaawansowania konta, bo inną wartość będzie miała dla konta początkującego a inną dla bardzo rozbudowanego, niewiele znacząca. Skoro niewiele znaczna to …

• Cytat od PacSzaman: „ale to jest tytuł na forum a nie w grze A pzt jumek wróci więc nie wiem po co ten dym ” Na forum ale liczy się najlepszy gracz w grze. Ale skoro mówisz, że wróci to nie ma tematu.

• Cytat od Ruda: „Gracze w ankiecie wybrali jumka na najlepszego gracza. Nie ingerujemy tym samym na jego blokady w grze ” Ale jak ma blokadę - kasacje to chyba trzeba wziąć koleją osobę która była na miejscu drugim. Tak się wszędzie to odbywa. Chyba, że wróci.

• Cytat od Ruda: „Proces fuzji zatrzymał się na krajach ogłoszonych początkiem listopada. ” Przerwali bo musieli rynek wyłączać a i tak popsuli odbieranie.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od ^ lucyfer^: „Mozesz grać odkrywcą i zbierać rozporki. A ” Ile tego uzbierasz, raczej mało. Nie opłaca się do większych ilości trzeba budować i tyle. A kwestia złomu to inna sprawa. Wtedy od nowa hehe

• Cytat od Ruda: „Kto jest zbanowany? ” @Ruda (jumek1916 zbanowany jest

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Nonick: „skrócie teraz grając z amortyzacjami i licząc solidnie co się opłaca - przynajmniej raz na grę trzeba dokonać zmiany klasy ” Teraz, racja zaczynając grę trzeba wybrać albo generała od razu i robić ST żeby nie odstawać aż tak bardzo albo wybrać inną klasę i zmienić na generała na chwilę w celu porobienia trochę rozpruwaczy.

• Rynek - dyskusje

Cytat od El Baaboollo: „ajny był ten rynek. Kumpel zakłada konto na Twoim uni, dostaje 8k anty, kupuje booster 20% za 7.5k i przesyła go do Ciebie przez rynek. I tak 50 razy. Szkoda, że go zamknęli ” Yy trochę nie ogarniasz bo dawno już dopalaczy nie można wystawiać było na rynku. Cytat od I am back: „Owszem, mozesz. A ja moge chyba sie do tej opinii odniesc? ” Możesz. Każdy może.