Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 501-520 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ten cmentarz to już ruszył ? Czy jutro? Rynek był ułatwieniem handlu i możliwością kupna statku. Przeliczniki można było zmieć na takie same jak w handlu tradycyjnym ale zabrali to trudno. Teraz mogli by dodać kupno statków w każdej klasie. bo inaczej trzeba klasę zmienić na żniwiarki a szkoda.

• Cytat od Nonick: „Opłacać się będzie ekspowanie nawet na solidnym eko, ale pytanie jakim kosztem - ten koszt rośnie z kazdą wybudowaną kopalnią (nie drastycznie, ale jednak rośnie). Przyjmuję, że zdrowy w miarę czlowiek (nie używający botów) jest w stanie wysłać uśredniając z 50-70 ekspów zależnie jaki ma ten dzień. I przy około 50 ekspach na dzień, zyski równoważy już zbieracz z eko 43/37/41 około (zakładając, że będąc zbieraczem też się polata nieco tych ekspów). ” To wszystko zależy od strate…

• Cytat od I am back: „Dobre zaplecze ekonomiczne zawsze sie przydaje. ” Ale i tak nie odbudujesz już tego co miałeś, jeśli flota byłą wartości setek milionów a nawet ponad 100 to tak szybko się nie odbuduje nawet z dobrym eko. Nie każdemu się chce robić tyle eko hehe

• Cytat od I am back: „Taki masz opis na uni z 70% zlomu na pz. Ile masz debrisu na uni gdzie grasz? ” 30 % pz Nekkar

• Cytat od ackra: „17,1 % przy 18 poziomie doku, jest w opisie. ” Nie, poziom 7 - 37,1 % tak jest w opisie.

• Cytat od I am back: „Na pewno 40%? Ja bym powiedzial, ze kolo 10% max ” Dok kosmiczny 37 % statków w polu wrakowym. To skąd te 10 %? @I am back 37 % wystarczy, dlaczego niby ma oddać 15% jak napisane, że ponad 30? Widziałem nie nie raz jak ludzie odzyskiwali ok 30 % floty, więc nie rozumiem skąd te wasze procenty ?

• Cytat od I am back: „e uprze, spakuje goscia i zaczynac od zera ” Nie od zera bo prawie 40 % floty się odzyskuje. A większe eko nie dla każdego jest. Lepiej się pilnować no chyba, że czasem z innych przyczyn nie można się zalogować.

• Cytat od I am back: „rzyklad wydobycia z jednej planety u mnie. Planet 14, z aktywnym sztabem i dopalkami 10% imgur.com/Zd2bzQL ” To jakie to są poziomy? Raczej konto eko jest to wtedy może tak, ale jak ktoś nie ma takich poziomów i nie zamierza robić eko to pewnie lepszy odkrywca.

• Od kiedy wyłączyli rynek to ludziom nie do śmichu hehe no ale cebule pierwsza klasa dałeś hehe

• Ale to nie będzie tak. Tryt będzie widoczny tylko w zakładce zadania.

• Czyli opóźnienie jest z 2 na 3 grudnia.

• Wersja 7.x - dyskusja

Apofis - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od powyginany drucik: „Do kasacji ” Do kasacji czy na cmentarz?

• Jak ktoś chce kupować anty i bonusy za tą anty to niech kupuje i idzie tam w statystykach itd. To każdego prawo i możliwość, a my mamy prawo takiego gościa napaść czy zezłomować lub odwrotnie. Umiejętności tez się liczą w tej grze. Także luz.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od edes: „Z każdego uni po trochę czy z jednego? Ile to potrwa rok, dwa ? ” Kwestia dni czy tygodni bardziej. Ile osób jest na urlopach.

• Cytat od schweppes65: „bo pieniędzy na gry nigdy nie wydam ” Ja też uważam, że nie ma sensu płacić tyle hajsu na grę.

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od ackra: „To była riposta górnika na pomysł flociarza. Wiadomo że takie pomysły nie przejdą, chyba że GF chciałby skasować projekt. ” Wiadomo, że nagrody, nie będą współmierne do konta ale trudno, co zrobić. Trzeba się cieszyć z tego co jest a nie narzekać, że ten 2 kopalnie więcej to większy zysk no trudno, szkoda tylko, tego rynku i statków robienia. ehhe

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Starrk: „Po przejęciu wszystkich przegrany ma skasowane konto. To by mnie uczyniło kontent Kapitalizm, dziel i rządź. ” Cytat od ackra: „kasowałaby konto przegranego) ? ” Zostało by mało kont haha bezsensu a gf nie zarobi pomysł absurdalny

• dodałem gościa do buddy, jest zielony i nie mogę wysłać na misje zatrzymaj. musze poszukać nie zielonego

• Helping Hand Complete Fleet tasks with mission: Defend for 2 hours in total Czy to jest zatrzymanie floty u kogoś zaprzyjaźnionego?

• Cytat od Avinashi: „@Apofis tam w poście wyżej masz linki do nagród jakie są na każdym z 5 poziomów ” dzięki nagrody widzę na bermudzie testowej ale zadania nie wiem jakie są na kolejnych poziomach