Wyniki wyszukiwania 501-520 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Ten cmentarz to już ruszył ? Czy jutro? Rynek był ułatwieniem handlu i możliwością kupna statku. Przeliczniki można było zmieć na takie same jak w handlu tradycyjnym ale zabrali to trudno. Teraz mogli by dodać kupno statków w każdej klasie. bo inaczej trzeba klasę zmienić na żniwiarki a szkoda.
Cytat od Nonick: „Opłacać się będzie ekspowanie nawet na solidnym eko, ale pytanie jakim kosztem - ten koszt rośnie z kazdą wybudowaną kopalnią (nie drastycznie, ale jednak rośnie). Przyjmuję, że zdrowy w miarę czlowiek (nie używający botów) jest w stanie wysłać uśredniając z 50-70 ekspów zależnie jaki ma ten dzień. I przy około 50 ekspach na dzień, zyski równoważy już zbieracz z eko 43/37/41 około (zakładając, że będąc zbieraczem też się polata nieco tych ekspów). ” To wszystko zależy od strate…
Cytat od I am back: „Dobre zaplecze ekonomiczne zawsze sie przydaje. ” Ale i tak nie odbudujesz już tego co miałeś, jeśli flota byłą wartości setek milionów a nawet ponad 100 to tak szybko się nie odbuduje nawet z dobrym eko. Nie każdemu się chce robić tyle eko hehe
Cytat od I am back: „Na pewno 40%? Ja bym powiedzial, ze kolo 10% max ” Dok kosmiczny 37 % statków w polu wrakowym. To skąd te 10 %? @I am back 37 % wystarczy, dlaczego niby ma oddać 15% jak napisane, że ponad 30? Widziałem nie nie raz jak ludzie odzyskiwali ok 30 % floty, więc nie rozumiem skąd te wasze procenty ?
Cytat od I am back: „e uprze, spakuje goscia i zaczynac od zera ” Nie od zera bo prawie 40 % floty się odzyskuje. A większe eko nie dla każdego jest. Lepiej się pilnować no chyba, że czasem z innych przyczyn nie można się zalogować.
Cytat od I am back: „rzyklad wydobycia z jednej planety u mnie. Planet 14, z aktywnym sztabem i dopalkami 10% imgur.com/Zd2bzQL ” To jakie to są poziomy? Raczej konto eko jest to wtedy może tak, ale jak ktoś nie ma takich poziomów i nie zamierza robić eko to pewnie lepszy odkrywca.
Jak ktoś chce kupować anty i bonusy za tą anty to niech kupuje i idzie tam w statystykach itd. To każdego prawo i możliwość, a my mamy prawo takiego gościa napaść czy zezłomować lub odwrotnie. Umiejętności tez się liczą w tej grze. Także luz.
Cytat od ackra: „To była riposta górnika na pomysł flociarza. Wiadomo że takie pomysły nie przejdą, chyba że GF chciałby skasować projekt. ” Wiadomo, że nagrody, nie będą współmierne do konta ale trudno, co zrobić. Trzeba się cieszyć z tego co jest a nie narzekać, że ten 2 kopalnie więcej to większy zysk no trudno, szkoda tylko, tego rynku i statków robienia. ehhe
Cytat od Starrk: „Po przejęciu wszystkich przegrany ma skasowane konto. To by mnie uczyniło kontent Kapitalizm, dziel i rządź. ” Cytat od ackra: „kasowałaby konto przegranego) ? ” Zostało by mało kont haha bezsensu a gf nie zarobi pomysł absurdalny
Cytat od Avinashi: „@Apofis tam w poście wyżej masz linki do nagród jakie są na każdym z 5 poziomów ” dzięki nagrody widzę na bermudzie testowej ale zadania nie wiem jakie są na kolejnych poziomach