Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 961-980 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od ciap: „Najlepsze to jest pytać o coś nie podając szczegółów. ” Czytasz uwaznie? Podalem info, ze mam przeliczniki jednakowe w obu wtyczkach a jednak mimo to amortyzacja jest rozna w obu przypadkach. Screeny tez wrzucilem a zarzucasz, ze nie podaje szczegolow wiec moze spusc troche z tonu i podejdz powazniej choc raz do tematu kiedy o cos pytam zamiast non stop tylko szydzic. Pokazalas screen z InfoCompte. Ok. Mozesz dla porownania wrzucic screen z AntiGame? Oczywiscie z jednakowymi prze…

• Cytat od ciap: „Gracze podali rozwiązanie wyżej więc dlaczego mieliby czekać na przekroczenie progu? ” Wyciagnac go spod prawa, zeby pozniej inne "noobki" mogly go spokojnie farmic. Brawo ciap jesli popierasz takie rozwiazania. [ciach] Moderator kruszynka:Upominam za offtop

• Cytat od hasseu1: „Buddy nic nie zmienia. ” W takim razie czekajcie az przekroczy prog "noob protection". A zeby nie pasc od razu po wyjsciu spod tej ochrony to niech stawia odpowiednie bunkry.

• Dzieki @cu8e @Starrk przeliczniki mam jednakowe w AntiGame i w tym InfoCompte. imgur.com/2dH724e amortyzacja nie jest jednakowa w obu wtyczkach. @ciap pisalas do mnie, ze trzeba byc pewnym co sie pisze odpowiadajac w dziale pytan i problemow. Jak sie odniesiesz do tej roznicy w amortyzacji co widac na moim przykladzie?

• Cytat od hasseu1: „4 .Inne propozycje? ” Dodaj go na buddy o po klopocie

• W AntiGame mam 2:1:1 a w tym drugim nie wiem gdzie to sprawdzic wiec pewnie w tym caly szczegol... W sumie i tak korzystam z AntiGame a pytalem tylko z ciekawosci.

• @ciap gdzie lub w czym jest u mnie blad, ze amortyzacja z AntiGame i z InfoCompte roznia sie od siebie? imgur.com/0lfzbBo imgur.com/hRxumyb

• Walka honorowa

Truck driver - - Zadawanie pytań

Cytat od ciap: „Punkty PH nie zmieniają się w czasie walki. Czyli jeżeli ktoś dostaje minus w PH to dodanie bunkra do obrońcy nie powoduje przeskoczenia PH na dodatni. ” Tu bym sie spieral. Co prawda nie znam szczegolow pkt militarnych po obu stronach ale slyszalem o przypadkach orania bunkrow GSami tylko po to aby pkt honoru nabic.

• AntiGameReborn

Truck driver - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od .:skar:.: „u mnei aktualizacja firefoxa jak to pare osob mi polecala nie pomogla nadal antigame nie dziala z komunikatem o brakujacej lokalizacji api denerwujace to jest strasznie ” Bo musisz poczekac teraz na aktualizacje AntiGame do zaktualizowanej wersji firefoxa

• Walka honorowa

Cytat od ciap: „Gracz w pierwszym poście pyta o agresora: "czy może mieć mnie na ph". ” No wlasnie. Prawdopodobnie atakujacy wyjdzie na minus z ph lecz jesli leci na bunkier to moze dostac dodatnie ph. Stad moje pytanie o szczegoly ataku.

• Walka honorowa

Cytat od d/dx(x^x) = ???: „Czy jest do tego jakiś kalkulator? Tzn. jestem 700 a atakuje mnie typ z top 100, czy może mieć mnie na ph? ” Jesli Ty jestes atakowany to zawsze dostaniesz dodatnie ph po ataku. Agresor niekoniecznie musi miec Cie na dodatnie ph by zaatakowac. Przede wszystkim chodzi o zysk a ph nabic sobie to nie jest jakis duzy problem. Napisz jeszcze czym dokladnie atakuje i co masz do obrony to moze cos wiecej bede umial wytlumaczyc.

• Nowa Misja w zakładce "flota"

Truck driver - - Gra

Masz ewidenty i wielki problem ze swoja glowa skoro jako argumentow do rozmowy uzywasz zwrotow zwiazanych z praca jaka wykonuje. To jest dopiero porazka. Cytat od Tronar: „Oczywiście że można jak ma się informacje kiedy delikwent zdjął urlop, albo mu go zdjęto. Potem obserwacja i jazda. ” Tylko taki sposob znasz? hahahah no to gratuluje wiedzy flociarzu za dyche Koniec dyskusji bo do niczego to nie zmierza a Ty sam tylko sie blaznisz swoja mala wiedza na temat gry flota Cytat od Starrk: „1. Floc…

Truck driver - - Gra

No wlasnie to tylko gra wiec jesli masz problem bo ufs-a nie mozesz trafic to jest to tylko i wylacznie Twoj problem i kazdego innego co bedzie plakal tak jak i Ty. Ciebie nikt nie zmuszal do wybranego przez Ciebie stylu grty wiec i Ty nie zmuszaj innych i nie oceniaj czyjegos stylu gry bo sam pokazujesz, ze jestes bezsilny w walce z ufs-ami ufs-a da sie strzelic ale ja Cie nie bede uczyl ani zaden typowy flociarz tez Ci raczej tego nie wytlumaczy jak to zrobic by spakowac kogos teoretycznie nie…

Truck driver - - Gra

Cytat od Tronar: „Płaczesz nad tym ile to deuteru kosztuje cię flota, to po co bezmyślnie klikałeś stateczki zamiast wcześniej pomyśleć o zapleczu ekonomicznym. ” Tego screena pokazalem wlasnie jako odpowiedz na te slowa. Ale trzeba miec choc troche inteligencji by rozumiec slowo pisane. Ty jak widze masz z tym wielkie problemy.

Truck driver - - Gra

Patrz ciolku jaka mam flote wiec pomysl zanim cos napiszesz. imgur.com/UJ3vAMa Pisze o flociarzach, ktorzy oszczedzaja na dexie wlasnie przez urlopowanie ale co taki noob jak Ty moze wiedziec. A pote,m placz bo leci na Ciebie stado gesi i nie ma kto sie podstawic lub poleciec z kontra i caly czas Cie farmia tymi gesiami hahah.

Truck driver - - Gra

Cytat od john malkowitz007: „Zastanawiam sie dlaczego z takim uporem bronisz pusherow i oszustow ??? Placa ci za to surka ??? . A moze sam do nich nalezysz ??? Cokolwiek sie proponuje by przywrocic jako taka normalnosc w grze jestes przeciwny A jezeli juz to za AM Moze w koncu zrozumiesz ze tu tez graja normalni uczciwi ludzie . ktorzy graja dla rozrywki i zabawy , a nie sami pushery , oszusci i milionerzy ” Znam flociarzy co graja uczciwie, flote swoja zbudowali na przestrzeni kilku lat i maja …

Truck driver - - Gra

Cytat od Tronar: „Bo tacy gracze nie znają się na ekonomii. Oni 10 razy zastanowią się żeby zamiast wybudować ekstraktor deuteru wolą pobudować zabaweczki żeby je kisić jak ogórki na koncie, podczas gdy kilka innych spushowanych kont pracuje na te jedno tchórzliwie ukrywające sie na urlopie. FS-ów też nie potrafią robić poza UF-sem, a zliczeniem to u nich jest tak że wszystko za nich odwalają teraz programy i ich smarfony I nie mów mi Stark że jestem noobem, bo mam 42 lata i grałem w tą grę jesz…

Truck driver - - Gra

Cytat od john malkowitz007: „Ja tez gram flota to bardzo aktywnie , stale rozbudowuje flote i robie badania ( potrzeba na to sporo deuteru ) I jakos nie brakuje mi deuteru ,a wrecz przeciwnie nawet od czasu do czasu sprzedaje nadwyzki deuteru ” Wroc z tym zdaniem kiedy bedziesz mial kilka milionow statkow i bedziesz wydawal na fs-y kilkakrotnie wiecej niz wydobywasz i bedziesz w stanie wyfarmic powodzenia wtedy bez gry ufs-em

• AntiGameReborn

Truck driver - - Porozmawiajmy o OGame

Na firefoxie zawsze sa opoznienia z aktualizacja AntiGame. Chrome nie ma z tym problemow i wszystko sie aktualizuje na biezaco.

• Pisz ticketa ogame.support.gameforge.com/in…&action=next&id=20&fld=pl