Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 941-960 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wiec potwierdzasz tylko to co pisalem zanim cos napisalas w tym temacie. I kto tu sie czepia kogos...

• Cytat od ciap: „Odwołanie piszemy na stronie: ogame.support.gameforge.com/pl Logujemy się, klikamy w "Kontakt z support" > Wybieramy Gra > Uzupełniamy zgłoszenie. Co do zwrotu antymaterii: Przy kupnie: Klikając na "Kup teraz", zgadzam się z natychmiastową realizacją umowy przez Gameforge i wiem, że wygasa moje prawo odstąpienia od umowy. W "‪Szczególne warunki odpłatnego nabywania wirtualnych dóbr oraz zawierania umów o odpłatne członkostwo‬" czytamy: 5 Zwrot pieniędzy oraz środków płatniczych w…

• Raczej watpie bys przez support cos wyjasnil. Zaslonia sie zasadami gry i bedzie po temacie. Musisz cos wyzej dzialac albo na IRCu moze jeszcze probowac z operatorem na Twoim uni.

• Tez bym tak zrobil jak on ja bym na Twoim miejscu poczekal te 20 pare lat, wbil na konto i wydal zakupiona anty ale probuj sie odwolywac, powodzenia

• Cytat od Juliusz Cezar: „W ostatnich dniach roku 2017 dzień po dniu dwukrotnie kupiłem antymaterię. Pech chiał że na drugi dzień po ostatniej transakcji dostałem dożywotniego bana. I co teraz? Tylko proszę mi nie mówić że mam pecha. Pytam powaznie - co teraz? Oczekuję zwrotu pieniędzy za walutę (antymateria) z wydawania której OGame pozbawił nie możliwości. Dokopałem się do linku o rozstrzyganiu sporów na poziomie Unii Europejskiej, ale mam nadzieję że aż tak daleko sprawy nie będą musiały zacho…

• Kalkulator ACS

Truck driver - - Poradniki i Narzędzia

Cytat od KissOfTheDragoon: „nie widze mozliwosci wpisania techow swoich, kolegow jak i obroncy + nie ma mozliwosci wpisania floty obroncy. chyba ze nie ogarniam tego kalkulatora i jestem slepy xd ” Bez kalkulatora mozna latwo policzyc "na piechote" zysk ze starcia idzie na odbudowe straconych statkow w walce a reszte co zostanie dzielicie po rowno metal i krysztal na kazdego z atakujacych. Dex w zaleznosci od wielkosci flot (przepal) jakie braly udzial.

• Cytat od Adeke36: „ale zakładając czysto hipotetycznie zazwyczaj jak farmie to stosunek metal/kryształ/deuter to jakieś 3/1/0.5 i gdyby arkusz dopasował kolejność budowli tzn przewidział że w danym momencie mimo tego że bardziej opłacalna jest kopalnia metalu to podpowiedział budowe kopalni kryształu ze względu na to że metalu będzie i tak za dużo dzięki farmieniu , można powiedzieć że to bez różnicy bo metal zwróci się szybciej ale tempo rozwoju konta wzrośnie gdy wstawimy kopalnie kryształu a …

• Cytat od Qwant-holon: „Z własnych obserwacji zauważyłem, że średnie 70RW dziennie daje mi około 3/5 dziennego wydobycia. Robiąc to regularnie, staje się to istotną zmienną we wszystkich obliczeniach. Także uzupełniwszy te dwa wymagane pola (średni zysk z farm i ich ilość) i zaznaczeniu w jakimś dodatkowym polu, znajdującym się koło wydobycia, opcji "uwzględniaj farmingi" moglibyśmy sobie porównać ile zyskamy i wyliczyć wszystkie inne rzeczy analogicznie. ” Ja (przyjdzie @ciap i sie przyczepi, ze…

• Zamiast UFS - lądowanie floty

Truck driver - - Gra

Przeciez zwykly i tradycyjny fs jest juz wystarczajaca forma ochrony floty. Po co jeszcze komplikowac? Bo flociarze z duzymi flotami traca wydobycie (ktorego i tak nie maja) i z koniecznosci urlopowania nie rozwijaja badan? Chcieli miec duze floty wiec musza sie liczyc z drogimi fs-ami lub koniecznymi urlopami. Gornicy nie maja z niczym problemow ale w odroznieniu od flociarzy nie maja wlasnie czym atakowac, bronic sie w razie ataku. Dlaczego przedstawiony pomysl mialby byc tylko na plus dla flo…

• Cytat od Qwant-holon: „Istnieją kopie OGame o podobnej akceleracji, choć osobiście nie sprawdzałem. ” Masz racje. Ja za reklame klona ogame o akceleracji takiej jak wspomniales (lub wiekszej) dostalem bana na konto na forum

• Zyski z Ekspedycji

Truck driver - - Zadawanie pytań

Cytat od hasseu1: „@Truck driver w pierwszym poście jest link do poradnika, polecam się zapoznać. Niszczarka czy bombowiec w cale nie daje gwarancji zysku. ” Nie latam za wiele na ekspy (szkoda slotow i wole idlaki przyfarmic) ale troche wiem na ten temat. Ciekawy tylko bylem czy moze dowiem sie czegos ciekawego

• Zyski z Ekspedycji

Cytat od Pazik: „Co jakiś czas dodawałem do ekspedycji kilka Lekkich Myśliwców. Nie polecam dawać silniejszych statków. Dlaczego? Na ekspedycjach trafiają się piraci, w których skład floty mogą wejść statki o jedną klasę wyższe od Waszych. Czyli jak wyślemy OW to mogą nas zaatakować Pancerniki, które maja szybkie działania i spore straty gwarantowane. ” Czyli nie warto sugerowac sie tym co tutaj napisane bo tylko niszczarka lub bombowiec daja gwarancje, ze cos sie zarobi na ekspie zamiast ryzyko…

• Zyski z Ekspedycji

Wyskocze jak Filip z konopii z tym pytaniem ale co tam Dlaczego co niektorzy dodaja do floty na ekspe 1 niszczarke? Ma to jakis wplyw na wynik ekspy?

• F.A.Q. cennik

Cytat od ciap: „Nie musi pisać ticketa. Wystarczy ten temat. ” Chyba nie ogarnalem jak trzeba. @Maniak87 ten blad jest tu na forum czy to w grze wylapales?

• F.A.Q. cennik

Cytat od Maniak87: „Wydaje mi sie że jest błąd w cenach napedu spalinowego podane sa metal i krysztal a powinno byc metal i deu. Pisalem do @ciap na priv, ale mnie olała. ” Nie pisz do @ciap bo ona odpowiada tylko na te pytania co chce odpowiedziec a jak ja zmusisz do odpowiedzi to bedzie zla zrob screena i pisz ticketa ogame.support.gameforge.com/in…04-pl.ogame.gameforge.com

• Cytat od hasseu1: „możesz podpowiedzieć kiedy kolega wyjdzie z noobportection? ” Po przekroczeniu progu 500k pkt ogolnych jesli sie nie myle.

• Cytat od ciap: „Uważam że stosowanie tylko przelicznik meta:kryształ:deuter jest złym rozwiązaniem. Ponieważ większość z nas wpisuje tam przelicznik po którym sprzedaje deuter. Jednak jeżeli handlujemy metal:kryształ to używamy innego przelicznika. Dlatego napisałam własny program do liczenia eko gdzie podaje dwa przeliczniki. ” Przelicznik mam ustawiony na 2:1:1 a handluje znaczy kupuje dex po 2,5/1,5 i wymieniam u handlarza po maksymalnym przeliczniku. Dla mnie amortyzacja jest tylko informacj…

• Pewnie by pomoglo ale powinno liczyc jednakowo na takich samych przelicznikach. Dla mnie to i tak w sumie bez znaczenia bo patrze na to co pokazuje AntiGame i jak dotad sobie radze

• Cytat od ciap: „"Zachecacie graczy do korzystania z wtyczek" Zachęcamy? Sam zachęcasz do AntiGame i amortyzacji. Więc chyba powinieneś napisać "zachęcamy". ” Od kiedy tylko siegam pamiecia korzystam z AntiGame dlatego wspominam o tej wtyczce. Ale zdziwilem sie kiedy po sprawdzeniu w InfoCompte wyszlo u mnie (i nie tylo u mnie), ze amortyzacja w obu wtyczkach jest roznie liczona. Stad moje dociekanie tutaj dlaczego tak sie dzieje.

• Cytat od ciap: „Napisanie "mam przeliczniki te same" to nie są szczegóły. ” Wiec gdzie szukac tych szczegolow? Starrk pytal o przeliczniki wiec sprawdzilem, czy roznica w amortyzacji jest z tego powodu, ze przeliczniki sa rozne ale wychodzi na to, ze to nie w tym rzecz. Cytat od ciap: „Informacje które podałeś NIE pozwalają wyliczyć tego ręcznie. Inna sprawa dlaczego mam to robić za Ciebie? ” Nie musisz nic robic za mnie. Ale dlaczego mam cos liczyc recznie skoro sa programy, ktore maja za zadan…