Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 881-900 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od 19dawid45: „a na reszcie nie da się nic zrobić ” Jesli maja jakiekolwiek statki to raczej da sie cos zrobic. Wystarczy pomyslec i ewentualnie tylko troche sury zainwestowac w rakietowanie bunkrow. Wojna to wojna. Zysk jest sprawa drugorzedna a licza sie %% z walk.
-
Cytat od ciap: „Gracz pisze że zbiera z PZ a Ty mu odpowiadasz o ekspedycjach. To dwie różne rzeczy. Na PZ ważne są szybkie napędy. Dodatkowo ekspedycji nie trzeba pilnować? Możesz wysłać nawet 1 MT. Raz w miesiącu na parę dni można się zalogować po 2-3h żeby puścić ekspedycje. Wysłanie 4-5 fal na speed x1 dla osoby grającej hobbistycznie nie powinno stanowić problemu. ” Eventy rzadko sie trafiaja a na ekspach codziennie mozna znalezc antymaterie. Ale co ja tam wiem. Glupi przeciez jestem i na n…
-
Cytat od john malkowitz007: „Co Twoj ostatni post ma wspolnego z tematem , nic , nabjasz Sobie posty i w kazdym temacie zawsze mnie sie czepiasz i krytykujesz Jak nie masz nic wiecej do napisania na temat , to nie pisz ” Ano tyle moj post ma wspolnego z tematem, ze Ty majac mase czasu na gre nie skorzystasz z opcji kupna antymaterii bo przeciez mozesz sobie ja uzbierac na ekspedycjach. Tylko nie kazdy ma tak komfortowa sytuacje i co niektorzy kupuja antymaterie za realne pieniadze. PS. Napisalem…
-
To jest podobnie jak z dopalaczami na surowce. Aktywne np. +10% metalu mozna zastapic +30% metalu w kazdym momencie i na odwrot. 30% zdegradowac na 10%. Trzeba by wiec zrobic to samo z dopalaczami tylko wtedy wyszla by opcja, ze ktos kupi sobie dopalacze za anty, aktywuje je na calym koncie dajac po kilka sztuk dopalaczy 30% i wtedy podwaja swoje wydobycie bez zadnego wysilku. Reasumujac, raczej to nie przejdzie.
-
Cytat od Starrk: „@Truck driver akurat ten pan gra na farcie, a nie na oszustwach ” Widac, ze mnie zle zrozumiales haha nie wspomnialem nic o oszustwie ba, nawet moglbym o czyms innym wspomniec w zwiazku z kontem agresora ale to nie jest odpowiednie miejsce na tego typu tematy Graty wyczucia coby offtopu nie bylo
-
Cytat od chmura: „oj nie rozumiecie, odbieram fs-a 1 min po bo moge ja podniesc jak by ktos lecial ” Kazdy doswiadczony gracz Ci powie, ze logowac sie trzeba przed odbiorem fs-a. W przypadku gdybys stracil moona i Twoja flota bylaby widoczna na falandze to agresor ma ulatwione zadanie i Ty zalogujesz sie po stacjonowaniu floty to masz pewne w takim wypadku, ze nawet pz nie zobaczysz. Ogarnij sie i graj tak jak Ci podpowiadamy i nie wymyslaj wlasnych teorii bo nie masz racji.
-
Cytat od FILU: „nie chodzi o skan że ktoś cie musiał przeskanować wystarczy że tak jak napisałeś siedziałeś w nocy na tym moonie i farmiłeś i wystarczyło uznać że ostatnia aktywność na tym moonie to wysłanie fs ” Dlatego zawsze lepiej tez puscic sobie wczesniej fs a pozniej jeszcze troche posiedziec chocby dla podtrzymania aktywnosci badz polatac po idlakach. Wtedy jesli padnie flota to predzej ta mala do fs-owania sury z idlakow a nie glowna gdzie wozisz wieksze zapasy sury.
-
Cytat od chmura: „co do odbioru to nie zasypiam bo zawsze mam budzik pod poduszką! ” Zrob tak jak napisal @FILU. Nastaw budzik na conajmniej kilkanascie minut przed odbiorem fs-a i wtedy jak zobaczysz atak to cofka lub skan na agresora i zobaczysz co dalej bedzie sie dzialo. Zawrocone stacjonuj na pewno bedzie mial znacznie trudniej wyliczyc a jesli moon docelowy przed zawroceniem stacji nie spadnie i jednak zlapia Cie na powrocie no to juz wtedy bedziesz mial wiecej powodow by sadzic tak jak wy…
-
Cytat od chmura: „Może są tu spece i się wypowiedzą na ten temat, czy da się napisać program coś w stylu bota do wykrywana flot puszczonych z moon na moon-a ” To jest kwestia ukladow (znajomosci) zwyklych graczy z GO. @ciap bez obrazy, nie pisze konkretnie o Tobie Jak wiadomo GO ma dostep do logow. Wystarczy, ze udostepni odpowiednie info a flociarz pusci zabawki
-
licytacje WASAT
PostPisales o skrotach klawiszowych wiec jak sie domyslam wtedy pewnie bym licytowal ciagle takimi samymi stawkami. Ktos by poobserwowal i wylapal jak mnie przerobic. Chyba, ze sie myle to wyjasnij mi jak Ty to widzisz?
-
licytacje WASAT
PostCytat od DarthMario.: „@Truck driver ustaw sobie w przeglądarce skróty klawiszowe, tak żeby móc szybciej licytować. ” Wtedy to by wyszlo tak, ze gra na aukcjach bylaby wg okreslonego schematu i bylbym przewidywalny i ja tak nie lubie grac. Ale moze sie myle...
-
licytacje WASAT
PostCytat od FILU: „ojej , czyli jak by to jakiś skrypt dopisany do przeglądarki czyli ( boot ) miał by podbijać licytatora to jaki problem jest wywalić boota samemu proponując w licytacji wygórowaną sumę jak to boot to podbije bo automatyczne wysyła polecenia w tle na strone Jak właściciel się z orientuje że skrypt nie odróżnia sum od przebitki i kupi kilka rzeczy nie opłacalne to sam go wywali jeśli nie to pisać ticketa ze screenami że tylko "nie-czlowiek " mógłby podrząd kilka razy kupić cos nieo…
-
licytacje WASAT
PostCytat od DarthMario.: „A co to znaczy niecała sekundę? Czyli ile? Samo odświeżenie i wczytywanie wartości wpisanej zajmuję 1s przy internecie z nasa ” Widzisz, mialem przyjemnosc licytowac sie z gosciem gdzie kazdorazowe moje klikniecie myszka bylo odrzucane bo gosc byl wiele szybszy ode mnie i ten blysk okienka kiedy przebija sie oferte byl niczym efekt stroboskopu w zwolnionym tempie. Gosc byl nie do przebicia chyba, ze z gory zaoferowalo sie jakas wieksza kwote wpisana recznie.
-
licytacje WASAT
PostCytat od DarthMario.: „Mi ręcznie zajmuje to 2s. ” Sa tacy ktorym zajmuje ta czynnosc niecala sekunde
-
licytacje WASAT
PostCytat od john malkowitz007: „Bardzo dobry pomysl To nie pajac klika bez opamietania , tylko ma zainstalowanego boota , i to boot licytuje ” Jaki to bot? Mozesz na priv napisac?