Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 841-860 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Progi ST
Truck driver - - DiD U68
PostCytat od john malkowitz007: „Napisalem dokladnie , ale Ty masz problemy by to zrozumiec ,albo udajesz ze nie rozumiesz I chcesz by racja byla zawsze po twojej stronie ” Nie tylko ja zrozumialem inaczej to co napisales wiec wyciagnij wnioski...
-
Progi ST
Truck driver - - DiD U68
PostCytat od john malkowitz007: „I znowu piszesz nieprawde Napisalem Np ,ustalic % progi ST i min % z zezlomowanej floty bojowej w RW i takie zaliczac do ST ( Mini ST , to tez ST , jak sama nazwa wskazuje ) A Ty cytujesz mnie i piszesz , ...wg Ciebie do ST powinny byc zaiczane RW tylko z zlomowanej floty bojowej .Ja nigdzie nie napisalem ze , ST czy Mini ST ma byc tylko z floty bojowej ” W takim razie pisz po polsku by nie trzeba bylo sie domyslac o co dokladnie Ci chodzi.
-
Progi ST
Truck driver - - DiD U68
PostCytat od john malkowitz007: „Pisalem juz o tym wyzej Nie chodzi o to by podnosic progi %%% ale zmienic zasady kwalifikowania danego RW do ST Czy zezlomowanie komus DT czy MT nawet na 2000 % jest Starciem Tytanow ??? Obecnie tak Np ,ustalic % progi ST i min % z zezlomowanej floty bojowej w RW i takie zaliczac do ST ” Zlomujesz dt i mt co pokazujesz w mini ST ale nie pasuje Ci, ze do normalnych ST kwalifikuje sie takze jak ktos trafi same trampki i wg Ciebie do ST powinny byc zaiczane RW tylko z z…
-
Progi ST
Truck driver - - DiD U68
PostCytat od john malkowitz007: „@ Truck driver , nareszcie zrozumiales ze nie masz nic wiecej do powiedzenia ” Haha ja tylko uswiadomilem Ci, ze sam sobie zaprzeczasz a Ty sie unosisz jak nie powiem kto
-
Progi ST
Truck driver - - DiD U68
PostCytat od john malkowitz007: „@ Truck driver Czy Ty rozumiesz co ja pisze ??? Przeczytaj jeszcze 3 razy moje posty , lub wiecej to moze w koncu zrozumiesz o co mi chodzi Albo wez gumowy mlotek i walnij sie w leb , moze w koncu cie oswieci Niczym nie potrafisz nikomu zaimponowac to wcinasz sie w kazdy temat by nabic posty , myslisz ze tym zablysniesz choc na chwile i zwrocisz na siebie uwage Pisalem juz o tym nie raz ,ale do Ciebie to nie dociera ” Wystarczy przejrzec dzial miniST i zobaczyc Twoje…
-
Progi ST
Truck driver - - DiD U68
Post@john malkowitz007 nie wiem czy zauwazyles ale sam sobie w kolano strzelasz. Piszesz, ze ST na trampkach to nie jest ST bo ST powinno byc z floty bojowej ale sam zlomujesz te trampki i swoje farmingowe rw (gdzie z idlakow mozna wieksze zyski wyciagnac ale kto by sie tym chwalil) zamieszczasz w miniST.
-
Spalanie deuteru
Post@ciap od kiedy trzeba grac na danym uni by zabierac glos w temacie?
-
Progi ST
Truck driver - - DiD U68
PostCytat od john malkowitz007: „Czy zezlomowanie komus DT czy MT nawet na 2000 % jest Starciem Tytanow ??? Obecnie tak Np ,ustalic % progi ST i min % z zezlomowanej floty bojowej w RW i takie zaliczac do ST ” Dopisz jeszcze, ze to samo wypada zrobic z dzialem miniST procenty z RW zaliczac do miniST ale tylko kiedy zlomujesz flote bojowa a nie jakies mt i dt
-
Spalanie deuteru
PostWidze, ze nie ogarniasz glownego problemu jakim jest spalanie turboreckow. Pala one tak niemilosiernie duzo, ze starcia niekiedy nie dochodza do skutku wlasnie przez to, ze trzeba spalic tyle dexu, ze generalnie wychodzi sie z niewielkim zyskiem ze starcia i lepiej odpuscic niz poleciec i malo co wyciagnac z takiego RW. Sam pare dni temu wlecialem w bunkier rozbijajac sie oczywiscie ale wlecialem w ten bunkier tylko dlatego, ze mialem blisko i wywiozlem z tego bunkra prawie 100kk dexu a gdybym m…
-
Spalanie deuteru
PostNo to juz kompletnie Cie nie rozumiem w czym przeszkadza Ci zmniejszenie zuzycia dexu do 0.5? Nie byloby Ci lepiej gdyby Twoje turborecki palily mniej na fs i w starciach mialbys wieksze zyski dzieki temu, ze mniej spalisz zbierajac pz?
-
Spalanie deuteru
PostCytat od Lolik: „Skoro nie chce Ci się czytać co "nabazgrałem" to po co mnie cytujesz? Czy Ty jesteś poważny człowieku, co Ty tu robisz? Ręce opadają normalnie.. Wszystko napisałem, ale jeden po drugim pitbul będzie się wypowiadał, nie czytając.. Nie czytaj jak nie chcesz, ale też nie zabieraj głosu, bo to się ośmieszasz.. ” Trzesiesz portkami bo gdyby weszlo do gry na wszystkich uni spalanie 0.5 to juz bys nie mial po co grac skoro tak bardzo sie obawiasz wiekszej aktywnosci flociarzy po zmniej…
-
System logowania
PostUzyj opcji zapamietywania danych logowania w przegladarce i nic nie bedziesz musial wpisywac. Klikniesz tylko "zaloguj" i z bani.
-
Spalanie deuteru
PostCytat od _Pawelos_: „Ja wiem, że istnieje, a przynajmniej istniała taka gra, ale zmiany proponowane przez niektórych prowadzą prostą drogą do zrobienia nie klona a oryginału o takich parametrach. Chociaż z drugiej strony jak się posłucha Q&A twórców ogame, sami wspominają coś o końcu gry, to dlaczego nie przyspieszyć tego procesu ? ” Temat jest o zmniejszeniu spalania a nie o przyspieszeniu konca gry. Proponuje zalozyc sobie nowy temat i tam sie produkowac o tym co mozna wprowadzic by gre zamkne…
-
Cytat od Kecnef: „Edit: No właśnie apropos 2: Jeżeli w wyniku rozbicia floty konta A o planetę konta B, konto A spadnie niżej niż B to wówczas będzie to już push? W momencie starcia wszystko było legalnie, no więc jak mam rozumiem kwestię zbierania złomu w momencie odwrócenia pozycji w rankingu ogólnym ww. kont? ” Chyba nie tylko o to pytal
-
Pomysl logicznie @FILU. Masz wieksza flotke do zezlomowania ale jest to flota rzedu kilkaset tys statkow. Chcesz ta flote zezlomowac robiac proby graczowi na slabszym koncie. Fart chcial, ze wszystkie moony siadly latwo bo max po 3-4 fali i ostatecznie niewiele tej floty ubylo. I co zrobic? Rznac glupa i dalej robic proby moonowe?
-
Cytat od FILU: „@Truck driver zanim ze mną też się złapiesz przeczytaj o czym pisał zakładający temat a o czym wy próby moonowe wysłane z konta mocniejszego może zachować obrońca ale jak konto będzie słabsze zawsze trzeba odesłać pz lub zostawić komuś innemu co wypatrzy pz i tu nie ma możliwości kombinacji że nie umówiłem się z obrońcą bo każdy laik odróżni próby od zezłomowania floty . ” Proby moonowe mozna robic dowolnym rodzajem floty nawet gesiami jesli nie szkoda Ci czasu i sury dopoki nie …
-
@FILU po co sie tak produkujesz? Co maja proby moonowe do kasacji duzej floty?? To co pisalem wczesniej to bylo tylko pokazanie tzw. drugiej strony medalu. Oczywiscie nieogarnieci wylali juz fale hejtu zanim zdazylem odswiezyc forum Cytat od Cztery: „@Truck driver @ciap wdg mojej skromnej osoby powinniście sie umówić co najmniej na kawę ” Jeszcze podpowiedz jak przekonac na ta wspolna kawe komus pewnie by nie pozwolil strach przed spotkaniem w 4 oczy
-
Cytat od ciap: „Szczegóły wytycznych pracy GO które dostarcza GF są do wglądu po podpisaniu ZOD. Nie jestem upoważnioną osobą do udzielania takich informacji. Nikt z teamu nie jest. ” Czyli na chlopski rozum tlumaczac, mozna sie ustawic z kims na push (np. w knajpie przy piwku albo w parku na spacerze) a w razie jakichkolwiek podejrzen isc w zaparte, ze pomylony atak, zle kordy sie wpisalo itp nie ma dowodow w postaci screenow z rozmow na gg, pw w grze czy innych podobnych wiec nie ma "oszustwa"…
-
Cytat od ciap: „Jeżeli atakuje Cie gracz słabszy i ten atak jest ustawiony (umówiłeś się z graczem) będzie to push. Jeżeli z graczem się nie umawiałeś na atak a np. pomylił kordy to pusha nie ma. ” Powiedzmy, ze pomylilem koordy gdyby GO mnie pytalo jak doszlo do starcia ale w rzeczywistosci umowilbym sie z innym graczem na taki push. Jak udowodnic taki przebieg zdarzen?