Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 821-840 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od cezar1991: „Moze to i dobrze ze kilka miesiecy dopiero bedzie nowe, do tego czasu zapomne o grze i moze uda mi sie lepiej wykorzystac ten czas. ” W sumie jak nie masz zamiaru pakowac kasy w antymaterie to nie ma duzej roznicy w tym czy wystartujesz na uni zaraz po otwarciu czy miesiac pozniej. Jesli umiesz grac to dasz rade sie utrzymac na kazdym uni bez wydawania zadnych pieniedzy.
-
Spalanie deuteru
Post@_Pawelos_ bo to chodzi glownie o to, ze te smieszne ankiety sa bezsensowne.Wprowadzili wieksze eko na u68 i teraz gracze z innych uni domagaja sie podobnych zabiegow na pozostalych uniwersach. Wiec moim skromnym zdaniem GF powinno olac te glupie ankiety i bez pytania wprowadzic spalanie 0.5 i eko rowne na wszystkich uniach. Wtedy unie roznily by sie tylko predkoscia flot i ten ruch na pewno ozywilby nieco cale Ogame. Reasumujac. Walic ankiety. Narzucic z gory gre ze spalaniem dexu 0.5 i eko tak…
-
Cytat od AmstelL: „Wszystkich nie pofuzjujesz, bo nadal zostaną różne prędkości flot. Wątpię żeby brać uninjna zgodziła się u nas na podniesienie speeda flot do 3 Ale co do meritum masz rację. Jeśli na innych uniach też ludzie będą chcieli podnieść eko i obniżyć spalanie, to czemu ich o to nie zapytać ” Wlasnie tylko o te meritum mi chodzilo, zeby juz ujednolicic to spalanie i eko dla kazdego uni na jednakowy poziom a predkosc flot bylaby tylko rozna, zeby latwiej bylo o fuzje.
-
ukrywanie aktywności
Truck driver - - Gra
PostChcesz sie czaic to od tego sa lotki. Masz jedna planete lub wiecej na ktorych nie masz zadnych budynkow i codziennie kasujesz taka planete i kolonizujesz sie w innym miejscu. Jestes nie do wykrycia o ile ktos Cie nie znajdzie w podgladzie galaktyki lub aktualizacje na roznych specjalnych stronach nie wskaza gdzie sie osiedliles.
-
Nowe Uni Bez Anty?! Możliwe
Truck driver - - Gra
PostCytat od john malkowitz007: „@ Truck driver Zapoznaj sie najpierw z regulami i zasadami gry ,a potem zadawaj pytania Znowu spamujesz i zasmiecasz temat ” Ciebie nie pytalem ale widac, ze zyc nie mozesz by sie nie odezwac kiedy tylko cos napisze. Otoz z tego co widac to za pkt honoru powinny byc pewne profity. Ja tych profitow nie mam wiec stad moje pytanie. Jesli nie umiesz na nie odpowiedziec to daruj sobie te wywody w strone mojej skromnej osoby albo zachowaj sie jak nalezy i odpowiedz krotko …
-
Nowe Uni Bez Anty?! Możliwe
Truck driver - - Gra
PostCytat od Lord L: „Bonusy za punkty honoru preferowałoby flociarzy (topkę) i krzywdziałby graczy grających bardziej na eko ” Jakie sa w ogole bonusy za punkty honoru? Na wlasnym przykladzie nie widze zadnych zmian...
-
Wartość floty
PostKomandor pokaze Ci ile statkow wybudujesz za surowce znajdujace sie na planecie. 1k pancy: imgur.com/OuIxaMU 1k owiec: imgur.com/HqV8Xbs
-
Cytat od xxX NIGHTHUNTER Xxx: „pfff ja zaczynałem grę na vedze gdzie pz był 50% a nie 30. Fuzja była koniecznością bo jeszcze mniej ludzi grało niż teraz na wasacie ale nie poszedłbym w tamtym czasie na draco i większość flociarzy tego w ogóle nie brała pod uwagę bo tamtejsza koalicja była zdecydowanie poza zasięgiem. Nie po to robi się czasem latami flotę żeby zostać w kilka dni chłopcem do bicia. Także nie wyjeżdżaj mi tu z pouczeniami w styla "trza było iść na draco" Fuzja to przypadek, równi…
-
Na jakim uni mialby byc wprowadzony Twoj pomysl? Na uni x2 dla przykladu, przy dosyc dobrze rozwinietych napedach lot gesiami w ukladzie trwa 2h. Wystarczy 2-3 dobrych graczy z duzym stadem drobiu badz jeden konkretny, ktory wbije w uklad i pusci gesi. Twoj sojusz chowa swoje floty w takiej Twierdzy za bunkrem co daje Wam wrazenie, ze jestescie nie do ruszenia. Rano okazuje sie, ze ktos polecial odpowiednia iloscia gesi i zostajecie z niczym. A wierz mi, ze wbic lotka w uklad, ulepic moona i pos…
-
Jak wiadomo, przeciw gwiazdkom do bunkrow stawia sie plazmy a z floty najlepiej na gesi sprawdza sie ow+pancki lub niszczarki. Na dosc mocno rozwinietych uniwersach lataja takie stada gesi, ze zaden bunkier czy system obronny nie bedzie w stanie tego zatrzymac a takie dzialo przeciw GS jak proponujesz, musialoby miec chorendalnie wysokie koszty produkcji jesli mialoby miec sile razenia wieksza niz np. wyrzutnia plazmy i generalnie wydaje mi sie, ze koszta budowy obrony z takich dzialek przewyzsz…
-
Cytat od ROHI: „Mogła by to być nowa zakładka w zakładce sojuszu czyli gdy klikamy na nią to pokazuje nam sie obecny stan skarbca oraz okeinko w którym wybieramy jaki surowiec oraz ile tego surowca chcemy wpłacić do skarbca po czym to zatwierdzamy. Jeśli chodzi o to kto zarządzałby tym skarbcem i dysponował zebranymi w nim surowcami to założyciel bądź osoba która dostałaby takie prawo ( które ustawialibyśmy w ustanawianiu praw dla poszczególnych rang) Oczywiście surowców nie można by wypłacić z …