Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 801-820 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Hehe juz odbudowane z pozostalosci po gesiach wladcy wiec nie wiem czym sie podniecac maly pstryczek w nos nie jest zly a Ty kuciapko miales podobno juz konczyc?

• Cytat od Starrk: „@Truck driver nie uciekam. Wypowiedź zaadresowana do Ciebie była zawarta w jednym akapicie, co możesz cały czas zauważyć. Pod tym akapitem znalazł się kolejny, nawiązujący bezpośrednio do tematu, żeby cała wypowiedź nie poleciała do śmietnika, jak to będzie miało miejsce w przypadku naszej małej wymiany postów ” Widze, ze gadka z Toba nie ma sensu bo zawsze znajdziesz sposob by sie wybielic i wyjsc na swoje wiec koncze i niech Twoje bedzie na wierzchu

• Cytat od Starrk: „@Truck driver "wracając do tematu" umieściłem w osobnym akapicie, ponieważ nie było to skierowane bezpośrednio do Ciebie. Nie wszystkie wypowiedzi kręcą się wokół Ciebie ” Sprytnie uciekasz od tematu

• Cytat od Starrk: „A wracając do tematu - MT już są w cholibkę szybkie, na co wam je przyspieszać bardziej? Lepiej DT podrasować ” hahah wroc wyzej do tematu a pozniej sie mnie czepiaj. Ja zaproponowalem by bardziej skupic sie na spalaniu reckow a pozniej kombinowac z innymi opcjami ale tak to juz jest gdy ktos ma przerosniete ego i nie potrafi czytac dokladnie i ze zrozumieniem a potem probuje z kogos drwic

• Dlatego gram urlopami by nie wydawac dexu na bezpieczne fs-y majac taki uklad planet gdzie nie mam dwoch planet w jedym ukladzie do fs-ow ciekawe kurde kto wypowiedzial wojne deuterowa gorniczemu sojuszowi wiec przestan pieprzyc, ze nie grasz cwaniaka bo masz flote, ktora kazdego na uni mozesz zaorac

• Co Ty bredzisz, ze stacja jest nie do wyklikania nie wiem jakim cudem dorobiles sie floty top 1 na uni ale jeszcze raz brawo

• Cytat od Starrk: „@Truck driver ogarnięty flociarz robi stację moon - - moon w układzie ” I wtedy wiadomo ktore moony palic by takiego flociarza strzelic brawo flociarzu top 1 uni Libra

• Nawet na spalinowym spalanie na poziomie 300 jednostek da sie przezyc w porownaniu do spalania niszczarek czy bombowcow. Chodzi tylko o tansze fs-y a tym samym aktywniejsza gre flociarzy bo nie oszukujmy sie, "bezpieczny" fs na stacje przez gale do tanich nie nalezy a chyba zaden ogarniety flociarz nie fs-uje na pz czy kolonizuj albo na moona sojusznika czy znajomego.

• Ja bym powiedzial, ze lepiej skupic sie na tym by w pierwszej kolejnosci turborecki mialy mniejsze spalanie niz maja obecnie a dopiero pozniej kombinowac z innymi opcjami.

• [ciach] Graty starcia coby offtopu nie bylo Moderator Neferet:Offtop

• UNIVERSA

Truck driver - - Gra

Cytat od Fixmor: „CIAP - grałeś w ogame jak powstawało 10-15 lat temu? ” Po pierwsze @ciap to kobieta wiec juz sobie grabisz A po drugie gracz top 100 czy gracz top 200-300 roznia sie tylko iloscia punktow na koncie. Jesli ten gracz z top 200-300 jakims cudem sie uchowal i zdolal dojsc do top 100 to swiadczy tylko o tym, ze ma mega farta i los mu sprzyja. Mozna byc noobem z taka topka ale na nowym uni, na starych uni gracze z duza slabsza topka potrafia sie upilnowac i ciezko wtedy trafic takieg…

• @neskafit akurat aramisa sam tez trafilem tylko na miniST z mizernym zyskiem, moze kolo 20-30kk i nie chcialo mi sie tego wrzucac na forum jak to robia inni gdzie chwala sie jak ubija kogos nawet dla 10kk zysku wiec Twoje teorie uwazam, ze sa bezpodstawne.

• Cytat od Kuciapa: „Juz sie pogubilem to kto atakował a kto bronil? ” Ja sie bronilem. Mialem atak 300 gesi co zreszta widac. A ze noob lecial to wtopil.

• Obronca jak zwykle wyszczekany i zbyt pewny siebie wiec inaczej to sie skonczyc nie moglo Dnia 07-04-2018 15:46:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wladca mordoru [NoM] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 300 _________________________________________ Obrońca Kamil ________________________________________________ Krążownik 20.000 Okręt wojenny 20.000 Statek kolonizacyjny 1 Satelita słoneczny 1.600 Gwiazda Śmierci 100 Wyrzutnia rakiet 50.000 Lekkie dział…

• Cytat od cezar1991: „kupe ludzi na urlopie, albo nieaktywni miesiacami ” Tak jak juz pisalem. Gra jest i ma byc dla graczy a nie gracze dla gry. Ci aktywni i tak lekko nie maja pilnujac fs-ow i laczac gre z zyciem prywatnym. Nie kazdy moze sobie pozwolic na taka aktywna gre. Sam na swoim przykladzie moge powiedziec ze przez dwa lata mialem taki okres, ze nie mialem dostepu do internetu srednio przez 2-3 tygodnie i zdejmowalem urlop po tym czasie na max 3-4 dni. Trzeba sie postawic na miejscu lud…

• Maslo maslane. Przeciez wlasnie o to chodzi w tej grze by nie tylko kopac i spokojnie rozwijac konto ale tez farmic, atakowac i bronic sie przed innymi flociarzami. Od lat gra opiera sie na tym i jakos nikt nie narzeka.

• Taki tam maly swiateczny farming Dnia 01-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamil ________________________________________________ Duży transporter 10.700 Lekki myśliwiec 700.000 Okręt wojenny 10.000 Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca losiu ________________________________________________ Mały transporter 276 Duży transporter 7.105 Lekki myśliwiec 2.766 Ciężki myśliwiec 49 Krążownik 21 Okręt wojenny 22 Sonda szpiegowska 703 Bombowiec …

• Cytat od cezar1991: „Czy musze aktywowac konto? Nieaktywowane konto pomimo uzytkowania zostanie po jakims czasie usuniete? ” Aktywujac konto potwierdzasz adres e-mail, ktory bedzie na stale przypisany do Twojego konta w ogame. Cytat od cezar1991: „"Tylko zakupiona i jeszcze ciągle dostępna antymateria chroni przed skasowaniem konta!" - o co z tym chodzi, kiedy konto jest kasowane i na co mam uwazac, jesli nie mam zamiaru jej kupowac a jedynie zdobywac ” Usunięcie konta Cytat od cezar1991: „Infor…

• Rozczarujesz sie bo Twoj pomysl nie jest niczym nowym. To o czym piszesz juz jest w tej grze. Gornicy loguja sie na swoje konta raz na jakis czas, powiedzmy raz na dobe lub rzadziej a flociarze siedza na urlopach lub sa zmuszeni do aktywnej gry jesli chca sie rozwinac. Sa tez tacy, co zejda z urlopu, strzela kogos i wbijaja z powrotem na urlop. Po prostu gra ma byc dla ludzi a nie na odwrot. Co do dzielenia konta na dwie osoby to tez juz sie dzieje. Nie trzeba nawet nic zglaszac. Wystarczy troch…

• Cytat od cezar1991: „Cytat od Truck driver: „W sumie jak nie masz zamiaru pakowac kasy w antymaterie to nie ma duzej roznicy w tym czy wystartujesz na uni zaraz po otwarciu czy miesiac pozniej. Jesli umiesz grac to dasz rade sie utrzymac na kazdym uni bez wydawania zadnych pieniedzy. ” Poprostu większą frajdę i wiecej satysfakcji sprawia mi utrzymywanie sie na TOP100, niż Przeskakiwanie o setki miejsc z TOP25tys, czy nie wiadomo jakich kosmicznych liczb. ” Jak uwazasz ale moim zdaniem lepiej wyb…