Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 761-780 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Obrona - Działo Grawitonowe

Truck driver - - Gra

Cytat od Laszlo: „Witam, zakładam ten temat bo tak naprawdę w strukturach obronnych nie ma nic co by mogło zaszkodzić "Gęsiom". Gęsi wlatują na czyściocha w gołą obronę bez strat, ” Chcesz zadac straty dla gesi to montuj plazmy. Zadne inne dzialo w bunkrze nie zatrzyma gesi tak jak odpowiednia ilosc plazm. Oczywiscie same plazmy to za malo. Odpowiednia ilosc miesa armatniego w postaci wyrzutni rakiet, lekkich i ciezkich dzial laserowych i przede wszsytkim gaussow w polaczeniu z flota bojowa do o…

• Cytat od john malkowitz007: „Pisalem juz nie raz o tym Nowo zalozone konta blyskawiczny rozwoj , czyli przez kogos sponsorowane 4 ..5 koloni zbadane grawitony , budowa GS Oszczedzac takich nowych i nie atakowac ich ??? Wiadomo ze to czyjes GS.owki i obserwatorzy A potem zdejmuje taki grajacy UFS.em urlop i robi ST I jeszcze bezczelnie pisze , ze tylko kilka skanow i jest ST i do zobaczenia kiedys , taki to ma skila i wszyscy mu gratkuja Takich nowych to trzeba tepic zanim zbyt mocno sie rozwina …

• imgur.com/2YwHb8g Jak sie nie ma na anty to mozna i na aukcjach cos zawsze ugrac tak jak ja dla przykladu

• MSBN ma za zadanie tylko laczyc ze soba laboratoria ze wszystkich Twoich planet wiec taki kalkulator niby jak mialby policzyc oplacalnosc podnoszenia MSBN o kolejne lvl? Juz predzej pewnie da sie wyliczyc oplacalnosc podnoszenia labolatoriow na wszystkich planetach w stosunku do ilosci czasu potrzebnebnego na kolejne badania i ilosci surowca jakie wydobedziesz miedzy jednym a drugim badaniem (tzn. czy Twoje eko "nadazy" wyprodukowac odpowiednia ilosc surowca na kolejne badanie/a zanim to, ktore …

• Cytat od zefir: „Brawo, trafiłeś Należy się nagroda dla tego Pana Argument, że teraz przywożę z ataków 5x tyle surowców co wcześniej, był jednym z kilku, które przemawiały właśnie za wyłączeniem ekonomii. Wg moich szacunków obecnie na samych farmingach (bez eko) zarabiam o 40% więcej surowców niż zarabiałem przy pracujących kopalniach i lotach na cele podczas wydobycia x1. Zdobywam więc surowce szybciej, niż robiłem to wcześniej. I ten 40% wzrost zupełnie mi wystarczy. A że reszcie uni wzrosło o…

• Idac tym tokiem myslenia to eko sobie wylaczyles ale idlaki, na ktore latasz juz nie wiec surowce na nich wydobywaja sie proporcjonalnie do zwiekszenia eko na calym uni. Cytat od zefir: „Próg 30 MT, o którym wspomniałem, oznacza tylko tyle, że poniżej tej ilości zysku w moim subiektywnym odczuciu nie opłaca mi się już lecieć. Czyli to jest minimum. Zazwyczaj jednak znajduję cele nieco większe. ” Ze tez chce Ci sie na uni x5 eko puszczac te przykladowe 30 MT to serio szacun. Owszem widzialem juz …

• @Krol Julian nie tylko w sojuszu o ktorym wspomniales jest tak jak piszesz. Kiedy ja zaczynalem przygode z ogame bylem zielony w te klocki. Nawet fs-a nie umialem zrobic jak nalezy i nie wiedzialem po co mi ksiezyc - uwazalem wtedy, ze jest mi w ogole niepotrzebny. Dopiero jak trafilem na takich ludzi jak Seth czy Goku i inni, nauczylem sie grac. Byl nawet taki ktos kto wysylal mi sure a na moje pytanie dlaczego mi pomaga odpowiedzial krotko: "mi kiedys na innym uni ktos tez pomogl wiec wiem co …

• @zefir przy 125 rw dzienny zysk na poziomie 46kk wyglada slabo biorac pod uwage jakie masz eko. Ciekawy jestem co miales na mysli lub czym sie kierowales wylaczajac wydobycie na wszystkich koloniach? Skoro to zrobiles to jaki byl sens inwestowac mocno w badania?

• Cytat od Calipso: „Po co w ogole wysylac te "50 atakow" dziennie po 150k kazdy (7,5kk w sumie) , jak Zefir ma z wydobycia na oko 100kk dziennie? ” Tam gdzie jeszcze gram czyli na draco sa tacy co wysylaja nawet po 50mt aby tylko flota nie stala. Ja z kolei jak mam puscic 70 mt na idlaka to wole zrobic fs i sie wylogowac z gry. Ludzi nie zmienisz i ich nawykow. [ciach] Moderator kruszynka:Usunięto offtop

• Cytat od wladca mordoru: „no i planetka na ten pusch przeniesiona by jak najszybciej to zrobić i by dexu nie było dużo potrzeba bo już go nie ma ” Podejrzewales mnie [ciach] o push na malandze a kiedy ticketa wyslales i okazalo sie, ze starcie czyste to postanowiles sie przeniesc uklad obok i sprobowac szczescia strzelajac gesi wracajace na planete? zal patrzec jak ta gra [ciach] szkoda, ze nie mam wiecej czasu na gre bo bym Cie zaoral do konca i bys tylko jeczal proszac chemika i Neske o pomoc …

• Cytat od john malkowitz007: „@ Truck driver Ty za to siedzisz na urlopie , lub grasz UFS.em robisz po 2..3 ST tygodniowo z mega zyskiem i ciagle placzesz ze recki za duzo pala i nie mozesz normalnie grac Ja za to mam top 50 w pkt militarnych latam po tak marne zyski , dalej buduje flote , dziennie robie FS.y sprzedaje deuer i stale awansuje w statach Sklad floty mozesz zobaczyc w zgloszeniu do S&D uni 68 ” Ja za to mam prace i zycie w realu a na koniec juz zostala niechec do ogame. Dzis siedze j…

• Cytat od ZDOBYWCA1: „dobrze napisane @Krwawy Tapicer kilka KK a nie 2kk czy 1,5 kk zniechęcając młodego - nic widzę że macie troszeczkę inne patrzenie tak na grę jak i na życie lepiej jak to mówią zjeść płotkę niż samemu wyhodować i później mieć rekina - inwestowanie to nie jest wasz konik - róbta co chceta jak brzmi hasło Jurka Owsiaka... Różnica między Flociarzem z prawdziwego zdarzenia a "flociarzem" z nazwy, właśnie tym się różni że ten pierwszy potrafi odróżnić co jest dobre dla niego i dla…

• Nowy system Ataków

Truck driver - - Gra

Cytat od Fixmor: „"Jan Miodek" się znalazł ” Koncowka maja sie zbliza a zatem i koniec szkoly wiec moze wez sie czlowieku za lekture slownika jezyka polskiego zamiast wypisywac bzdury na tym forum

• DOK

Truck driver - - Gra

Cytat od Fixmor: „Serwer Bellatrix na którym gram to kompletna porażka 1680 osób z czego 1000 to idlaki i jaki to ma sens ? ” Wbij na uni68, tam sie non stop cos dzieje i przestaniesz marudzic.

• Nowy system Ataków

Truck driver - - Gra

Cytat od Fixmor: „Pomyślą teraz zanim wyślą, bo kalkulatory im już zysków nie wyliczą bo zdażenie będzie "losowe", co spowoduje, że mimo silniejszej floty można będzie nieźle wtopić atak. ” Moze postaw sie w roli agresora? Masz cel, mozesz zarobic ale nie jestes pewny czy ilosc statkow jaka dysponujesz do ataku moze dac Ci zysk z minimalnymi stratami czy moze jednak sie pomylisz i tylko stracisz na tym ataku? Przydalby sie w takiej sytuacji jakis dobry kalkulator bys mogl sobie obliczyc wynik RW…

• Taka strata to zadna strata. Dla Ciebie moze byc to majatek @Cortes ale liczy sie, ze wlot jest z zyskiem i jest procent do wojny a Ty poki co z NoM wygrywasz jedynie wojne na slowa a nie na procenty i jak zwykle farma przeorana

• Cytat od Lord L: „Poleciała cała dyskusja odnośnie jazdy na tirach i kto ile ma czasu. Nie ma to nic wspólnego z wątkiem. Do tego coraz bardziej odbiegają od tematu. ” Wyliczenie przez ciap mojego wydobycia deuteru i stwierdzenie, ze moge grac bez urlopowania jest bledne a i tak post wisi. Nikt nie wie jakie fs-y musze robic, zeby odbierac je na czas i byc w miare pewnym, ze nie strace floty ale oczywiscie ciap wie lepiej ile spale dexu na fs-y bo wyliczyla mnie z eko no brawo idiotycznego toku …

• ciach Mozesz mi naskoczyc z moja flota i zapasem sury wystarczy tylko jak znajde czas zdjac urlop i wtedy bedziesz mogl sie popisac rakietami bo pewnie flota niewiele potrafisz zrobic skoro nawet fs jest dla Ciebie zbyt trudna sprawa i Neska lata po Twoim sojuszu jak chce a Ty nic wielkiego soba nie prezentujesz co do @ackra to nie mialem z nim tematow do rozmowy a nawet sie klocilismy ale mimo wszystko jest ogarniety i normalny wiec szacunek mu sie nalezy moim zdaniem a i flota tez wiecej potra…

• Cytat od Cortes: „a ty @Truck driver coś ci nie pasuje? najpierw klakierujesz a teraz drwisz kim ty jesteś, weź sie określ bo wyglądasz mi na śliskiego typa co to lawiruje i trzyma z tymi co akurat są na fali? ” USMC to moj byly sojusz. Zacznij wojowac a z checia stane po ich stronie i zobaczymy jaki cwaniak bedziesz rakietami tez potrafie walic, nie tylko Ty jestes taki "cwany"

• Cytat od ackra: „Cortes, jak dostałeś zło0ma od Neski płakałeś w sojuszu o surkę na GSy którą dostałeś, wypowiedziałes samowolonie wojnę w imieniu sojuszu bo miałeś taki kaprys. Gorszego gnidy i robaka nie widziałem na ogame. Powinieneś być potraktowany Brosem jak karaluch. Piszesz o zdradliwym sojuszu który sam zdradziłeś. ” hahaha dostal sure na gesi a walil rakietami w czlonkow sojuszu NoM wiekszej lamy na draco chyba jeszcze nie bylo @Cortes kim Ty w ogole jestes?