Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 741-760 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nowe Draco
Post@Mirmir niby komu maja podniesc to eko z x2 na x7? 20 graczom? Na uni jest 2400 kont a aktywnych graczy max 20-30 wiec zastanowcie sie jaki to sens. Draco to pustynia i podniesienie eko nic nie zmieni.
-
Nowe Draco
PostHahahah no to masz problem jesli Hogan Cie gnebi ja juz mam ten etap z nim mam za soba, pisales, ze jestes dobrym graczem a dajesz sie rakietowac? nawet x7 eko Ci nie pomoze jesli bedziesz sobie pozwalal by robili z Toba co chca a z urlopu wroce jak mi wroca checi do gry i czasu troche wiecej bede mial niz pol dnia w tygodniu na gre
-
Nowe Draco
PostCytat od Kuciapa: „Na Draco przydało by się także podniesienie eko do co najmniej X7, aczkolwiek zasługuje to uni z racji na wspaniałych i legendarnych graczy na wyjątek jako z pierwszych, więc proponuję X10 i tak TOPki nie dogodnie a tak by się fajnie, lepiej grało ” Przeciez miales konczyc gre na draco a poza tym i tak jestes tylko urlopujacym pomocnikiem by mnie ubic wiec nie wiem po co Ci te zmiany?
-
Rozwijanie moona
Truck driver - - Gra
PostCytat od Starrk: „Nie przejdzie, bo by obcięło doływ sury z pól za AM ” Doplyw z antymaterii i tak bedzie. Wciaz zostaja badania i flociarze budujacy szybkie telepki do zlomowania i topienia floty w niektorych przypadkach. Na nowych uniach wydaje mi sie, ze glupim pomyslem jest zabudowywanie moona z uzyciem antymaterii gdyz na takim uni moon moze szybko spasc i cala kasa wydana na rozbudowe nic nie da.
-
Z dwoch wlotow jakies 80kk wpadlo. Moje konto stoi na urlopie jak nietrudno zauwazyc wiec dobre i takie ochlapy a z tego co widze juz ktos podchwycil ta farme i regularnie gibson ma straty wiec moje ataki byly tylko pozywieniem dla kogos wiadomo, ze Twoj komentarz jest tylko z zazdrosci bo sam mozesz pomarzyc by na swoim koncie wbic sie w taki bunkier
-
Dnia 24-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamil ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Lekki myśliwiec 450.000 Krążownik 15.000 Okręt wojenny 15.000 _________________________________________ Obrońca gibson [WIR] ________________________________________________ Duży transporter 2.770 Recykler 1 Satelita słoneczny 1.430 Wyrzutnia rakiet 91.088 Lekkie działo laserowe 16.848 Ciężkie działo laserowe 6.626 Działo Gaussa 2.136 Działo jon…
-
Idlak ale lepsze to niz nic Dnia 24-06-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamil ________________________________________________ Mały transporter 10.000 Lekki myśliwiec 300.000 Krążownik 10.000 Okręt wojenny 10.000 _________________________________________ Obrońca gibson [WIR] ________________________________________________ Mały transporter 15 Duży transporter 2.808 Lekki myśliwiec 132 Ciężki myśliwiec 3 Recykler 1 Sonda szpiegowska 317 Satelita słoneczny 1.382 Wyrzutnia rakie…
-
Cytat od Anomandaris: „Bardzo podoba mi się ten projekt, wprowadziłby większy sens tworzenia sojuszy. Aktualnie to tak na prawdę atrapa, równie dobrze można być w buddy, albo po prostu pisać privy. Po wprowadzeniu tego projektu w końcu moduł gry "sojusze" zaczął by być sensowny. ” Bardzo chcialbym sie przekonac jak ten projekt sprawdzilby sie w praktyce poki co mam wrazenie, ze wiekszosc jest za bo szuka sposobu na latwy rozwoj bez wiekszych komplikacji zapominajac lub nie wiedzac, ze Ogame jest…
-
Cytat od Impro: „A wracając do tematu: jak ktoś nie zamierza dalej grać, to niech nie wrzuca urlopu, tylko zaznaczy "Usuń konto". Dzięki temu zwolnią się zajmowane lokacje, bo to strasznie denerwujące, jak nie ma gdzie postawić dużej koloni bo najlepsze są zajęte przez wiecznych urlopowiczów czy idlaków, którzy pograli dzień. Z tym można by coś zrobić, np. mail przypominający po 2 miechach z informacją, że jak się nie zaloguje to konto zostanie usunięte. Podobnie do urlopowiczów po 6 miesiącach …
-
Cytat od Grchw: „Witam, mam pytanko dotyczące zawracania FleetSave. Załóżmy że idę spać, robię FS'a - wstaje po 8h i go zawracam, i poważnie mam czekać drugie tyle samo co spałem na powrót moich statków? xD ” Wiem, ze nie powinno sie pisac takich informacji publicznie ale moze napisz dla jasnosci jakie robisz te fs-y, ze wstajesz po 8h i zawracasz flote? Zakladam, ze latasz na pz i pewnie boisz sie wyklikania dlatego zawracasz flote przed dolotem na docelowe miejsce ale moze zle wnioskuje. Sa ro…
-
Cytat od wladca mordoru: „a exterminator ci nie odpisze b% graczy na Draco ” Ty na szczescie juz tez na banie wisisz wiec pokazales sie od jak najlepszej strony wciskaj sie dalej kazdemu komu popadnie aby miec jak najwiecej "przyjaciol" ja wole wejsc komus w droge niz sie podlizywac Graty starcia i milego przetopu oczywiscie czekamy na kolejne rownie dobre starcia
-
Kolejny moj post skasowany a wiec gratki dla agresora i pozdro dla napinaczy, wiadomo dla kogo co by potrafili tyle w grze pokazac co i na forum szczekaja i przyklaskuja komu popadnie aby tylko sie podlizac Cytat od Kuciapa: „Chemik skanuje jak oszalały i ma czym polatać, więc sypie STejki. Gdyby nie on to bym FSów nie musiał robić a tak to czasem je robię Kamil za wpis pod ST. Ciekawe ile ty anty zużywasz ” I oczywiscie gratulacje dla agresora 3 raz trafic tego samego gracza to trza miec farta …
-
Cytat od DarthMario.: „Bo po to są te rzeczy? Trzeba z nich korzystać. ” Warto tez napisac, ze po starciu napisalem do terminatora i do tej pory bez odzewu a zwykle szczekal, ze mnie dojedzie itp wiec mi osobiscie cos bardzo smierdzi w tym starciu tym bardziej, ze w sobote i niedziele bylem aktywny a chemik zszedl sobie w niedziele z urlopu, szybko wbil w uklad i zrobil ST no ale mogl dostac cynk z soja
-
Admirałowie , a urlop
Truck driver - - Gra
PostPomysl w stylu, kupilem buty w sklepie ale wyjezdzam na jakis czas i nie bede w nich chodzil. Czy moge te buty zwrocic do sklepu skoro i tak nie bede ich uzywal. Kupilem nowe wiec gwarancja leci...
-
To o czym pisze @FILU ma generalnie glebszy sens (o ile dobrze zrozumialem ) . Nowe uni z pz z obrony ale bez moonow czy tam bez falangii maja racje bytu. W razie ataku ryzyko wpakowania sie na podstawke jest takie jak obecnie przy ataku na ksiezyc co oznacza, ze tylko bardziej doswiadczeni flociarze beda mieli pole do popisu a ci gracze, ktorzy nie potrafia latac bez falangii beda musieli zadowolic sie idlakami badz samym wydobyciem, ewentualnie nauczyc sie czegos wiecej o lataniu bez mozliwosc…