Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 721-740 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nowe Draco

Truck driver - - DiD Draco

Czyli skoro zaglosowalem na x7 i 0.5 deu to bede jednym z tej garstki "aktywnych" ktorzy chca zmian. Mimo tego, ze tym bardziej nie zamierzam schodzic na dluzej z urlopu jesli te zmiany wejda w zycie. Coz, mozna gdybac w nieskonczonosc. Odrobina cierpliwosci i poznamy wyniki ankiety.

• Nowe Draco

Cytat od Mirmir: „Może i kilku marnych grajków zgłosiło akces zwiększenia wydobycia ,ale głosować będzie miało szansę całe unii . ” Fajnie, ze zauwazyles "cale uni" ale nie widzisz ilu graczy dziennie loguje sie do gry z tych ponad 2k kont na uni. Ja zaglosowalem, zeby bylo dobrze tym co chcieli zmian wiec zycze powodzenia.

• Nowe Draco

Cytat od Juventus: „Przynajmniej jak dostaniesz złoma to będziesz szybko odbudowany ja patrzę w taki sposób bo tak to trwa to latami. I dobrze zaglosowales jak nie kłamiesz ” Zmieniles nick? Czyzby za duzo ludzi juz Cie kojarzylo z chemikiem? ja stracilem wiecej sury w zlomach niz Twoje konto jest warte wiec mozesz sobie dyskutowac a mnie i tak to nie ruszy swoje na uni przeszedlem a to czy wroce do gry na dawnym "poziomie" to sie jeszcze okaze

• Nowe Draco

Cytat od ackra: „Wiem, że nie zrezygnują ze zmiany parametrów, na Wasacie też nowe parametry weszły w życie, odpisałem jedynie Rudej, że niekoniecznie zwiększy to liczbę aktywnych graczy, może być wręcz przeciwnie, bo niewykluczone że nie tylko ja zrezygnuję z gry. ” Tu sie zgodze. Ja na pewno nie wroce z urlopu na dluzej jak bedzie wieksze eko, mimo proponowanego spalania 0.5. Kilku marnych grajkow na uni krzyknelo na forum, ze chca wiekszego wydobycia, chwila moment i juz ankieta. A pomysl rzu…

• Nowe Draco

Cytat od ackra: „Albo zniechęcą tych co grają bez urlopów. Na Wasacie z tego powodu zrezygnowałem z gry, Draco jest ostatnim moim uni i też zrezygnuję jeśli eko będzie podniesione. ” @ackra to, ze Ty zrezygnujesz z gry to nie znaczy, ze zrezygnuja ze zmiany parametrow. Specjalnie zaglosowalem na x7 eko i 0.5 deu aby tylko popatrzec jak poradza sobie ci co tak najwiecej byli za tym by nasze stare draco zrownac do poziomu innych uniwersow. Szkoda, ze jeszcze floty nie dalo sie podniesc na x4 choci…

• Cytat od john malkowitz007: „Popierasz pomysly i propozycje za AM ” A nie widzisz, ze dzieki antymaterii ta gra w ogole jeszcze zyje? Gdyby GF nie mialo zysku z anty to juz dawno by zamkneli te dziadowskie Ogame.

• @john malkowitz007 skoro uwazasz, ze bez antymaterii grac nie potrafie no to popatrz imgur.com/D03PxPa

• Cytat od Obserwator: „I nie rozumiem stwierdzenia, o pustych galaktykach - jak mi było pusto o się przenosiłem tam gdzie nie było pusto. Cieszę się więc, że się zgadzasz ze mną, że ludzie w ten sposób wożą dex i przydałoby się jakieś ułatwienie. ” Ja gram tylko na draco. Z 9 galaktyk i rozlozeniu 12 planet w 8 galaktykach trzeba siedziec godzinami i skanowac by cokolwiek upolowac a i tak rzadko kiedy cos sie trafia. Dzis akurat mialem nosa i po wczesniejszym moonkillu trafilem lamke i udalo sie …

• Nowe Draco

Zbyt dobrze mi placa bym zmienil prace. Mi to rybka jakie bedzie wydobycie ale jak pisalem wyzej, bedzie przyjemnie patrzec jak dostajesz tegie baty z racji wiekszego wydobycia skoro na x2 nie dajesz rady sie utrzymac i musisz urlopowac

• Cytat od Obserwator: „Piszesz jako górnik. Flociarze robią fsy z dexem. ” Na zywym uni to sie zgodze ale nie na uni gdzie wiekszosc galaktyk swieci pustkami i nie oplaca sie trzymac dexu na kazdym moonie. Wbij moze na jakies wymarle uni to sie przekonasz czy nie mam racji i jaki sens jest w trzymaniu dexu na loty na kazdym moonie.

• Nie wszyscy wysylaja po 12 fs-ow. Poza tym od fs-ow to sa moony a nie planety. Stacje robi sie miedzy moonami, ta miedzy planetami bardzo latwo wyklikac i zezlomowac bez niszczenia moonow.

• Nowe Draco

Cytat od Kuciapa: „Truck driver to cyrkowiec i on tak się wypowiada żeby przeciwko mnie być. Lepiej napij się denaturatu to ci przejdzie pajacarstwo. Niech hogan robi co chce... Ale na wszystkich uni prawie już jest eko X7 to dlaczego Draco ma być pominięte ” Pajacujesz to Ty a nie ja. Nie jestem cyrkowcem tylko kierowca Siedzisz na urlopie i cwaniakujesz na forum jaki to jestes kozak a placzesz bo Hogan Cie rakietuje. Pisalem juz dlaczego Draco powinno zostac bez zmian, przynajmniej przez jakis…

• Czy Wy też macie kłopot?

Truck driver - - DiD U68

Cytat od john malkowitz007: „Po prostu nie buduj obrony , nie bedzie mial co niszczyc @ Truck driver Znowu zachecasz do gry za AM , wiesz ile kosztuje relokacja ??? ” I niech jeszcze wylaczy wydobycie lub skasuje planete i skolonizuje w innym miejscu tracac czas poswiecony na rozbudowe planety. @john malkowitz007 Wiem ile kosztuje relokacja, wiele razy sie przenosilem uciekajac przed obecnym top 1 draco. Mialem taki sam problem co @samuraj226 i kilka relokacji wystarczylo by miec spokoj. Cytat o…

• Czy Wy też macie kłopot?

Truck driver - - DiD U68

@samuraj226 policz zasieg jego rakiet i przenies planete/planety tam gdzie Cie nie dosiegnie. Naped impulsowy np. na 17 poziomie ma zasieg 84 ukladow.

• Styl gry tego Pana identyczny jak u @wladca mordoru a ze mialem z nim kose zanim wylapal perma to trzeba bylo utrzec nosa kolejnej lamie z NoM, po dluzszym posiedzeniu na urlopie Dnia 15-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kamil ________________________________________________ Mały transporter 40.000 Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca sylwester1976 [NoM] ________________________________________________ Duży transporter 14.809 Lekki myś…

• Nowe Draco

Cytat od john malkowitz007: „Truck driver Kto na unii 68 jest niezadowolony z nowej konfiguracji ? ” Zle sie wyrazilem. Mialo byc, czy wszyscy sa zadowoleni...

• Nowe Draco

I wlasnie pytanie, czy na uni68 sa zadowoleni z tej zmiany konfiguracji? Chyba nie do konca. A co do aktywnosci to uni68 zawsze bylo jednym z najbardziej aktywnych uni, nawet na speed x1 wydobycia. Cytat od Mirmir: „Drażni mnie tylko jedno ,że to co tu się budowało w parę ładnych lat inni dogonią w trymiga bo u nas zostaje x2 a oni dostali x7,chociaż może i to lepiej,będzie co łączyć. ” Po to wlasnie chyba powstaja te nowe speed uni by bylo w przyszlosci co laczyc? Dzis top 1 draco ma 300kk pkt.…

• Nowe Draco

A niech sie bunkruje, bedzie milo patrzec jak mocniejsze baty dostaje

• Nowe Draco

Cytat od Ruda: „Nawet jeżeli jest mało graczy, a chcą zmian nie należy im tej drogi zamykać. Kto wie, zmiany może zachęcą do powrotu niektórych. ” Zgoda ale @Kuciapa sam sobie zaprzecza piszac o problemach z innym graczem i proponujac podniesienie wydobycia. Taki troche samobojczy strzal w kolano

• Nowe Draco

Cytat od Kuciapa: „Zamiast popierać to krytykuje... Szkoda cię opisywac ” Pisze jak jest. Logujesz sie do gry przez lobby i widac ilu graczy jest w tygodniu online. Zapominacie, ze podniesienie eko bedzie dla wszystkich a nie tylko dla tych co tego chca i bedzie to samo lub podobnie co na uni68. Pisales, ze Hogan Cie rakietuje. Przy x2 wydobycia im wiekszy bunkier do zrakietowania tym mniejsza oplacalnosc takiej zabawy a przy x7 wydobycia juz bunkra mocnego nie zrobisz chyba, ze kupisz sure u ha…