Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 701-720 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od john malkowitz007: „@ zygunia Ja nie mam pushowek i nie kupuje kont by robic na nich ST Jestes do odstrzalu tak jak @ Poziomka i jeszcze kilku innych Wszystko w swoim czasie Pozdrawiam ” Bede sledzil ten dzial forum i z wielka checia Ci pogratuluje jesli ze swoim skillem do miniSt strzelisz zygunie juz nie moge sie doczekac na rw @zygunia vs. @john malkowitz007 z johnem po wygranej stronie
-
Niepotrzebnie trzymalem ta sure na planetach zamiast przetopic na bunkry ale tak to jest kiedy wbija sie na konto na dluzej tylko w weekendy nastepnym razem juz raczej takiego bledu nie popelnie Graty i oby nie do nastepnego
-
Cytat od pit: „Mysle ze na wysokich poziomach kopalń rzedu 43/37/38 te 10% dopalacza to bardzo dużo i niewiem czy nie za dużo. Gracze z topu zaczeli by odchodzić jeszcze bardziej. Podoba za to mi sie pomysł @john malkowitz007 żeby wykorzystać badania które po zbudowaniu odpowiedniego levelu stają się bezużyteczne. Na przykład budować kolejne lvl laserowej w połaczeniu z plazmową daje parę procet lapszego wydobycia. Co do antymateri to tego bym raczej nie ruszał. ” Moze i racja ale to samo mozna …
-
URLOPY
Truck driver - - Gra
PostCytat od Mirmir: „Kiedyś było takie prawo ,że kobiety nie miały głosu,że nadrzędną władzą było PZPR,że obowiązywało niewolnictwo itp. Patrz ,zmienili te prawa. ” Chcesz sie cofnac do epoki kamienia lupanego? Moze zacznij od odstawienia internetu
-
Cytat od ciap: „Raczej zrobiłam wszystko co było do zrobienia. Miałam najwięcej planet na x1 (jako druga) i zrobiłam top 1 światowego wydobycia. Nigdy nie napisałam że przeszłam OGame eko, raz chyba tylko wspomniałam że ktoś mógłby o tym tak napisać. Mogę umierać! Może kiedyś napiszę pożegnanie i dam w tytuł "przeszłam OGame" jak robią to inne osoby. Choć mam nadzieje że wtedy nie wrócę po tygodniu jak np. matiq. ” Ja bym naTwoim miejscu poszedl za ciosem i z tego top 1 eko postawil teraz flote …
-
Cytat od 69DemoN69: „Dziwi mnie ta kulturalna wymiana zdań po rw bo mi zawsze groził nawet po tym jak go skanowałem ” Zobaczyl, ze nie jest taki kozak z grze jak i w gadce i przykulil ogon
-
Cytat od john malkowitz007: „@ Truck driver Nie bede karmil trola odpowiedzia ” Wcale tego nie oczekiwalem, zebys cos odpowiedzial ale widzisz sam, ze czasem warto wbic urlop i na luzie zajac sie realem niz spinac sie bez sensu powodzenia w odbudowie, z doku cos tam na start na pewno masz i eko tez niezle wiec pojdzie latwo Mialem prawo wpisac sie tutaj jak kazdy inny wiec zluzuj majty i serio odpocznij troszke od gry
-
Hahah w koncu pewny siebie gracz spakowany, graty i milego przetopu Cytat od john malkowitz007: „Witam Gratulowalem na priva gratuluje i tu Co tu duzo pisac Real wazniejszy niz gra w cyferki Pozdrawiam ” Trzeba bylo zapiac urlop albo przepalic wiecej dexu na fs i problemu by nie bylo ale co ja tam wiem
-
URLOPY
Truck driver - - Gra
PostCytat od john malkowitz007: „Pewna czesc ciala boli ze trudno mnie trafic ? !!! Jestem przeciwnikiem grania UFS.em ” Boli co najwyzej zoladek i na wymioty sie zbiera jak sie patrzy na Twoje wypociny w postaci tych postow na forum. Zbuduj flote, ktora bedzie pozerac wiecej dexu na fs-y niz jestes w stanie wyfarmic i wyprodukowac to wtedy moze cos zrozumiesz. I nie mowie tutaj o fs-ach na kolonizuj badz na pz.
-
URLOPY
Truck driver - - Gra
PostCytat od john malkowitz007: „Truck dirver Jak zwykle odpowiadasz tylko na to co Ci pasuje ” Bo podales przyklad tylko dla uni68 a gdzie reszta? Po co mam odpisywac na calosc Twoich komentarzy skoro z Toba i tak nie da sie dogadac? Ty tego nie widzisz lub chyba nie chcesz widziec, ze inni mysla podobnie jak ja a Ty popierasz pomysl, ktory nie ma racji bytu dlatego leje sie fala hejtu. Ps. Dawaj minusy pod kazdym moim postem i kazdego kto mysli inaczej niz Ty i zalozyciel tematu bo to pewnie zmien…
-
URLOPY
Truck driver - - Gra
PostCytat od john malkowitz007: „Mirmir Pomysl cudaczkek74 wcale nie spowoduje zmnieszczenia ilosci aktywnych graczy Spowoduje jedyne zmniejszenie statystow na wiecznych Urlopach , ktorzy falszuja statystyki Przyklad Na Unii 68 jest 2890 kont Logujac se do gry nigdy nie widzialem wiecej niz 150 aktywnych kont ( nie mylic z aktywnymi graczami ) Nie wiem jak na innych Uniach , ale prawdopodobnie to samo Ilu graczy i kiedy , bedacych na wiecznych Urlopach , wroci do gry ??? ” Zaloguj sie na draco to zo…
-
URLOPY
Truck driver - - Gra
Post@cudaczek74 i @john malkowitz007 musicie zrozumiec, ze gra jest dla graczy a nie gracze dla gry. Ale w sumie komu ja to tlumacze. Wy tego nie zrozumiecie dopoki real nie stanie sie dla Was wazniejszy od gry przegladarkowej. Najlepiej by bylo idac tym tokiem myslenia, gdyby kazdy byl przykuty do gry i nie mial prawa robic nic innego jak co chwila sprawdzac co sie dzieje z kontem. Troche oglady i wyrozumienia dla tych, ktorzy maja ciekawsze zajecia niz Ogame.
-
Cytat od Juventus: „Złom bez finezji. Flota stała ponad 2h. Już nie odbierałem FSów więc to się musiało tak skończyć. Żalu nie ma. Miłego przetopu i graty wyczucia czasu atakierowi. ” Ladne tlumaczenie a podobno byles nie do ubicia a tu prosze, ufs Cie spakowal ale x7 eko w drodze wiec szybko sie odbudujesz hahaha Graty Pawel wyczucia i milego przetopu
-
Nowe Draco
PostCytat od ackra: „Cisza już, czekamy na wynik głosowania i moje ostateczne pożegnanie z ogame. ” Starzy wyjadacze odchodza by mlodzi mieli pole do popisu.
-
Nowe Draco
PostCytat od Mirmir: „Czytam ze zrozumieniem ,tylko ja odnoszę się do Twojego ostatniego postu ,z którego jasno wynika że głosujesz na TAK ale się z tym nie zgadzasz cyt bede jednym z tej garstki "aktywnych" ktorzy chca zmian. Mimo tego, ze tym bardziej nie zamierzam schodzic na dluzej z urlopu jesli te zmiany wejda w zycie Czego tu nie rozumieć wszystko jest jasne,to jest Twoja ostatnia wypowiedź i do niej się odnosiłem,choć wcześniejsze są w podobnym tonie. To że głosujesz na TAK dla dobra ogółu m…
-
Nowe Draco
PostCytat od Mirmir: „To,że głosujesz na TAK i z tym się nie zgadzasz to Twój problem. ” Nie czytasz ze zrozumieniem. Pisalem, ze zaglosowalem by pomoc aby weszly te zmiany o jakich mowa. Ja problemu z tym nie mam. I tak siedze na urlopie i nie planuje narazie szybkiego powrotu. Chcecie zmian i ma to niby pomoc w ozywieniu uni wiec niech beda te zmiany. Wyrazilem tylko swoja opinie, ze ciemno to widze by te zmiany przyniosly oczekiwany skutek.