Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 681-700 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Chytry Plan: „A często zdarzają się wloty samymi GSami w antyfarming na póznym etapie gry? Liczyłem, że plazma jako podstawowa jednostka obronna (w połączeniu z mięskiem) jest trochę słaba i przy odpowiedniej liczbie gęsi ma się już zerowe straty przy ataku na antyfarming. 1) jest to jednak ryzykowne, bo górnik może dać komuś cynk, że są gęsi do upolowania 2) np. na dalszych galach i przy starym uni (mało graczy) juz takie szybkie zorganizowanie obrony nie jest takie proste... Jak to wy…

• Cytat od ciap: „Z tego co mi się wydaje gra na Dorado a tam speed floty x2 czyli ostatnie na którym w miarę idzie robić FS w układzie. ” W miare. Na poczatku jesli ma sie slabe napedy a po rozwinieciu konta fs w ukladzie wiaze sie ze wstawaniem w nocy i zawracaniem stacji wiec Twoje obliczone 970kk oszczednosci dexu mozna w tym momencie podwazyc

• Do fs to tylko uklad to jest opcja dla flociarzy co maja przepaly w dziesiatkach milionow na fs w ukladzie a nie dla gornikow. To, ze Ty ciap "przeszlas" ogame grajac eko to nie znaczy, ze taki styl gry jest "bezpieczniejszy". Ty grasz na speed floty x1 a czy ktos zapytal na jakim uni zamierza grac @Chytry Plan? A moze i gdzies o tym napisane ale ja przeoczylem

• Cytat od ciap: „Wolę robić FS w układzie z takim samym efektem i mieć deuter. Masakra. ” napisalem: Cytat od Truck driver: „Ale to tylko moje zdanie. Kazdy ma prawo grac wg wlasnego upodobania. ” wiec prosze Cie ciapko, czytaj uwaznie a nie wyskakujesz z tymi swoimi kalkulacjami Cytat od Starrk: „Jak się boicie niszczenia to zdominujcie uniwersum i FSujcie okazjonalnie, gdy partyzanci mogą zejść. Oszczędność rzędu 3-4 nocy na tydzień ” Nie chodzi o to by bac sie niszczenia tylko by maksymalnie t…

• Cytat od Malolat: „i przez to ze tak graja to im lepiej zalozyc nowy serwer bo wiecej sie zarobi, ” Ale wlasnie tak jest jak piszesz bo nieudaczniki laduja realne zlotowki aby przez chwile "byc kims" a potem skilla brak i okazuje sie, ze kasa wyrzucona w bloto wiec trzeba sie zwijac ale zaraz po tym znowu kusza nowym uniwersum i takiemu jednemu z drugim zapala sie lampka, ze tym razem moze mi sie uda i kolo sie zamyka. GF zarabia na takich niedzielnych graczach dlatego otwieraja co chwila nowe u…

• Cytat od ciap: „150k DT Lot w układzie: 230k dexu Lot przez galę: 5,55kk dexu Połowę odzyskujemy, razy 365 dni i mamy stratę 970kk dexu. Problem nie ale górnik zawsze minimalizuje straty na pierdoły. Eko to jego jedyny (albo główny) zarobek dlatego chce wydać jak najwięcej na kopalnie. ” Nigdy jeszcze nie padlem po moonkillu, jedynie z bfs lub ostatnio wyfarmiony z dwoch planet (bo za slabe bunkry byly ). Wole stracic te 970kk dexa rocznie niz narazac sie na zlomy Cytat od Chytry Plan: „Masz rac…

• Cytat od thomek205: „Musialbys przeniesc lacznie 5 planet. Ok da sie, ale mnie az tak gra nie spina, zeby wydawac tyle kasy na gre, ale co kto lubi. W sytuacji gdy mam ponad 10k reckow puszczanie ich na fs do innej gali mija sie troche z celem, bo jest za duza strata deuteru. Taka ilosc jest potrzebna, zeby moc szybko zebrac zlom w przypadku gdyby ktos mnie jednak zlapal (co do tej pory nikomu sie na szczescie nie udalo). Co prawda jak ktos ma same dt fs do innej gali sie oplaca, ale w innym prz…

• Cytat od Chytry Plan: „Myślałem bardziej o tym pośrednim wariancie - widziałem wielu górników zakładających kolonie w skupiskach po dwie. Domyślam się, że chodzi o fsy. Mówicie, że się nie opłaca? ” Serio? Gornik nigdy nie ma i nie bedzie mial problemow z fs-ami. Nawet jesli rozbuduje juz swoje konto do tego stopnia, ze bedzie mial 100-200k i wiecej dt do wozenia surowcow to tym bardziej lepiej puscic taka ilosc statkow z jednej galaktyki do drugiej z misja stacjonuj miedzy dwoma wlasnymi moonam…

• Cytat od Chytry Plan: „Druga sprawa - jak rozłożyć kolonie w galaktyce będąc górnikiem? Pytam "długodystansowców", jak wam wychodzi z doświadczenia? Maksymalne rozstrzelenie po wszechświecie? Po dwie kolonie w tym samym układzie? Blisko? ” Pod zadnym pozorem nie rozkladaj planet blisko siebie. Najlepiej minimum 100 ukladow odstepu w kazdej galaktyce jesli nie chcesz stac sie latwym celem do farmienia.

• Cytat od Malolat: „nie wiem po co ten temat wałkować,nic z tego nie bedzie i trzeba sie pogodzic, ze raz tak zrobili nie znaczy ze zrobia raz jeszcze, moze obliczyli ze zle na tym wyszli, moze maja lepszy szmal gdzies indziej, dla wiekszosci pewnie szkoda pozucic konta bo duzo kasy na anty pewnie poszlo ” A ja nie wiem o co macie bol dupy z ta antymateria? Wierzyc Wam sie nie chce, ze ktos ogarnia gre bez koniecznosci klikania floty czy budynkow uzywajac antymaterii i ciezko porzucic kilka/kilka…

• Magazyn

Truck driver - - Zadawanie pytań

+1 do aktualnie zbudowanego imgur.com/cFsajOV

• Statek Expedycyjny

Truck driver - - Gra

@Forraner Dydakt takie skromne pytanie z mojej strony? Ile dni/miesiecy/lat grasz w ogame?

• A co z kosztami rozbudowy stacji ksiezycowej przy tak zabudowanym moonie jak u mnie? imgur.com/idlMeHo Jakos nie widze tu oplacalnosci majac takie koszta rozbudowy by miec kolejne 2 pola: imgur.com/NL2zXOQ

• Zainstaluj tylko AntiGame i nie bedziesz mial tych cyferek. Masz zalaczone InfoCompte dlatego masz te cyferki na budynkach. AntiGame mniej "wcina" sie w gre i wszystko jest bardziej czytelne. Masz kilka przykladow z mojego konta jak to wyglada: imgur.com/D5lb76Q imgur.com/KC9Kweh i amortyzacja jak na dloni pokazana: imgur.com/61iaNQp i kopalnie najlepiej rowno rozwijac na wszystkich planetach bez wzgledu na wydobycie dexu. Planete zawsze mozna przeniesc na jakas chlodniejsza pozycje.

• Cytat od Razley23: „Dobra w sumie wszystko działa tylko pytanko czy można jakoś usunąć cyferki z obrazków na budynkach ? wkurzają trochę ;d jak mi na to odpowiecie to temat do zamknięcia będzie ;d ” Podrzuc screena o jakich cyferkach piszesz?

• URLOPY

Truck driver - - Gra

Cytat od cudaczek74: „misiu pysiu , gram od bardzo dawna a z urlopu korzystam tak jak mi się podoba i najczęściej właśnie wtedy kiedy sam mam urlop. po prostu gram a nie lamerzę jak ty prawdopodobnie na urlopie i zjawiasz się raz na kilka dni lub tygodni sfarmisz nowicjusza bo bidny nie ma jak wybudować floty bo przecież większość na urlopach albo pojawi się taki typek z top100 co do którego bidny nowicjusz nie ma co startować i tu masz właśnie ten problem, że 90% graczy to lamy na urlopach. Sąd…

• Cytat od Juventus: „Co tu się tłumaczyć dałeś du... I tyle ” Owszem, dalem dupy, x7 eko to nie x2 i za bardzo w bunkry uwierzylem pierwszy raz ktos mnie wyfarmil z planety a zazwyczaj padalem na bfs, podobnie jak Ciebie noobku Seth spakowal

• URLOPY

Truck driver - - Gra

Cytat od cudaczek74: „Może się zmieni , ale wtedy mam to gdzieś. ” Czyli juz wszystko wiadomo. Grasz sobie od niedawna i teraz masz chwile czasu wiec przydaloby Ci sie takie uni o jakim piszesz by przyczaic tych na urlopach i kiedy urlop im sie konczy zaatakowac ich bez spiny. Bo po co budowac flote i za kims ganiac jak mozna poczekac kiedy gosc zapomni przedluzyc sobie urlop i nie bedzie go wtedy na koncie i mozna z nim wszystko zrobic. Smierdzi lamerstwem na cala galaktyke

• URLOPY

Truck driver - - Gra

Cytat od cudaczek74: „a reszta smutasów co naprodukowała floty i z doskoku farmi bo sie boi o flotke niech sie meczy z kolegami urlopowiczami. ” Sadze, ze jestes typem gracza, ktory potrafi tylko klikac kolejne lvl budynkow i nie ogarnia gry flota dlatego piszesz takie farmazony. Zalozmy bedzie uni o jakim piszesz ale czy masz pewnosc, ze nie zmieni Ci sie sytuacja w zyciu i bedziesz zmuszony trzymac konto na urlopie dluzej niz 24 dni?

• Cytat od Juventus: „Bo nudno a ja i tak nie dogodnie ciebie ” Uderz w stol a nozyce sie odezwa chciales podniesienia eko i dostales i dalej szukasz zaczepki mimo, ze dales sie trafic jak leszcz