Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 661-680 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od litek.: „Witam Ciekaw jestem dlaczego draco i wasat idą do libry a nie libra do draco lub wasat?? ” Draco juz mialo chyba dwie fuzje i za kazdym razem bylo uni docelowym wiec czas na zmiany.

• Cytat od Majs: „Dokładnie jestem tego samego zdania nie po to grałem żeby dołączyć do graczy co.mają po 10.lat konta jakbym chciał z nimi grać to bym założył sobie konto tam u nich jeszcze i takie floty , nie pozostanie jak skasować flotę na eko albo ogólnie skasować konto Powinno być do wyboru uni a nie taki syf masz iść tam gdzie ci rozkazują ” Zaczalem na Draco pare lat temu (5-6 lat) i dzis mam top 61 i niespelna 100kk pkt ogolnych na koncie? Da sie? Tylko trzeba chciec. Dodam, ze przy moim …

• @ackra jest git jesli nic sie nie zmienilo w miedzyczasie: Universum Libra (29.01.2016) Cytat od ackra: „Piszcie jak odbieracie to UF i czego po nim oczekujecie. ” I bardzo dobrze, ze w koncu cos sie zmieni i co niektorym z Draco podetna sie skrzydelka. Bedzie trzeba bardziej sie pilnowac na poczatku a pozniej to sie zobaczy jak to bedzie.

• Cytat od Yossar: „tak tak! Wiecie jakie tu sa idlaki? Sporo sury mozna natrzepac. ” Ja bym Pana @ackra i tego co pisze nie bral tak do konca na powaznie. Plakal na forum, ze skonczy grac jak podniosa eko na Draco i dalej gra Szkoda, ze nie zobacze miny obecnego top 1 uni Draco po laczeniu z Libra i Wasatem kiedy bedzie musial oddac swoje 1 miejsce w ekonomii

• Cytat od ciap: „Opłacalność może iść w parze z wygodą gry i bezpieczeństwem (spokojnym snem w nocy). ” Owszem haha na uni gdzie mozesz sobie na to pozwolic bo gesi w ukladzie leca ponad 4h wiec mozesz sie te 3h kimnac by wstac i kliknac podglad by zobaczyc, ze leca niszcze i ewentualnie zawracasz flote i dalej kimasz. Kimnij sie na x2 floty gdzie zanim przekrecisz sie na drugi bok to juz moon moze pasc

• Cytat od ciap: „Pisałam że speed x1, max x2. Jak masz szybciej znaczy większy speed to i większe wydobycie deuteru i to też inaczej się na to patrzy. ” Hahah bo padne na Draco bylo x2 eko i flota i takie same fs-y robilem jak teraz kiedy jest eko x7 a speed floty zostal bez zmian musisz zrozumiec @ciap ze sa tacy ludze jak np. ja, co nie patrza na oplacalnosc i oszczednosci tylko aby wygodnie sie gralo i nie bylo potrzeby byc non stop przykutym do lapka, kompa badz tabletu lub smartfona.

• Nowe ciała niebieskie

Truck driver - - Gra

Cytat od john malkowitz007: „@Truck driver , Na normalnych koloniach tez 5 min przed atakiem organizujesz transport i deuter ? ” Na normalnych planetach flote do zwozki powinienes miec na planecie a dex masz z wydobycia wiec w kilka sekund zdazysz uciec. Przynajmniej ja mam taka mozliwosc ale widocznie Ty grasz chyba inaczej.

• Cytat od Sorky: „Ojej Kazdy z nas laczy gre w ogame z zyciem prywatnym w tym praca. Nie rob z siebie ofiary losu. ” Zalozyles konto tylko po to by to napisac? Kiedy zalozylem konto na Ogame jeszcze nie mialem takiej pracy jak teraz i bylo tak, ze moglem co wieczor odbierac i wysylac fs-y o regularnych porach. Czasy sie zmieniaja i nigdy nie wiadomo co sie w zyciu wydarzy by ukladac sobie gre pod zycie. Trzeba brac wszystko pod uwage, chyba, ze Ty ustawiasz sobie zycie pod gre to nie mamy o czym …

• @Chytry Plan potrzebowalem tylko 400kk krisu. Jednego handlarza juz mialem z ekspedycji i max przelicznik od razu dostalem na kris. Przy drugiej transakcji musialem wydac troszeczke antymaterii i cel osiagniety. Takie mam magazyny imgur.com/WUDjUoy

• Nowe ciała niebieskie

Truck driver - - Gra

Cytat od Mari: „Wywieźć możesz poprzez dosłanie dexu na tę planetę. ” Doslij dex jesli masz 5 minut na wlot wrogiej floty albo bunkra juz prawie nie ma a ostatnie rakiety doleca i wyzeruja do konca planete zanim dex zorganizujesz

• Cytat od Puck: „Dałbyś plazme o jedno, góra dwa oczka do góry 39/31/34 x6 ” Tez nad tym myslalem ale odpowiednio duzo juz mialem surowcow na astro dlatego wyszlo inaczej. Wystarczylo tylko wymienic nadwyzke metalu i dexu u handlarza i astro z glowy o jedno oczko

• Cytat od ciap: „Wyliczenia go nie przekonały i dalej budował kryształ bez rozbudowy deuteru. Od tej pory gryzłam się w palce. Przez niego nie mam paluchy! ” Na Draco tez znam kogos, kto nie buduje zbyt mocno dexu bo i tak nie potrzebuje a raczej nie podnosi dexu wyzej niz kris. A przynajmniej tak dawniej pisal. Ale przekonac go nie dasz rady bo gra po swojemu i on wie lepiej

• Cytat od thomek205: „Mam 15 nadprzestrzennego i jak puszczam fs w ukladzie z jedna gaska to przy speed floty x2 lot na 20% trwa 10.5h wiec o jakim nocnym wstawaniu i zawracaniu mowisz? ” Tez mam 15lvl nadprzestrzennego i wierz mi, ze takie fs-y na 20% a nawet na 10% mi nie pasuja nie przy moim trybie zycia i nieregularnym czasie pracy.

• Optymalna rozbudowa to rowniez taka, by nie dac sie latwo farmic a nie rozkladac planety blisko siebie by oszczedzac dex na fs-ach Jakich danych potrzebujesz?

• Cytat od ciap: „I co ciekawe Twój oklaskiwacz posta również zachęca do korzystania z wtyczek, nawet zrobił screeny: Truck driver > Podam linka żeby nie było że oszukuję > Poradnik dla początkującego górnika odnośnie rozbudowy ” Zauwazylas to co chcialas zauwazyc byl problem bo wtyczka infocompte przeszkadzala w grze wiec podrzucilem AntiGame bo jest bardziej przejrzysta. Mam eko 41/35/36 i plazmowa na 15lvl. Eko x7 na Draco. Plus caly sztab aktywny. Oplacalne bylo dla mnie, Twoim zdaniem odpalac…

• Nowe ciała niebieskie

Truck driver - - Gra

Cytat od Forraner Dydakt: „a) Planeta Karłowata ma od 10 %do 60% pól jak jej Planetarny odpowiednik . A na jej powierzchni można wydobywać jeden z surowców w zależności od typu . Na znalezienie podczas kolonizacji mamy 1% a podczas bitwy 0,1% i jest ona obiektem pośredniczymy między księżycem a planetą . ” Powiedzmy, ze bede chcial na takiej planecie wydobywac tylko metal lub krysztal. I co mam z tymi surowcami pozniej zrobic? Nie wywioze tego z planety bo nie wydobywam deuteru wiec tez nie ucie…

• @BlackLatteCoffee zeby kazdy myslal tak jak Ty to @ciap by nie miala argumentu z wyliczeniami a tak to kazdy bierze ja za przyklad bo osiagnela top 1 eko i probuja pojsc jej sladem. Skoro jej sie udalo to musi miec 100% racji we wszystkim Bez obrazy Dagusia

• Kuter surowcowy

Truck driver - - Gra

Cytat od Forraner Dydakt: „ak ale wyslij 11 takich akcji to masz 16,5 tś metalu + 8250 kryształu . W ciągu 20h daje to 33 tś metalu + 16,5tś kryształu . Ale gdybyś trafił na opuszczoną planetę z produkcją chociaż 2500 M( 1h)+ 1500 k (1h) + 500 D (1h) Dało by ci to w 11 akcjach po 10 h 275 tś metalu +165 tś kryształu +55 tś dedeuter a w ciągu 20h 550 tś metalu + 330 tś kryształu +110 tś deuteru . Moim zdaniem osoba która nie ma czasu na ataki użyła by tego . Zawsze to jakiś zysk ” Wystarczy zapis…

• Kuter surowcowy

Truck driver - - Gra

Cytat od Forraner Dydakt: „Zauważe kolego ze każda planeta ma podstawowe wydobycie bez budynku a kolonizator aktywuje tylko nie aktywną produkcję podstawową . Co za tym idzie kuter aktywował by ją na 10 h i czerpał by z tego zyski . Pomysły mają rozwijać horyzonty każdego gracza . Czyż nie ciekawiej jest ujrzeć coś czego jeszcze nie ma w dodatku myślę nad tworzeniem a to jest żadkość i dodam jedno kocham tworzyć projekty . ” Grasz od 9 lat... Plus minus. Przyznaj szczerze ile wyciagniesz przez t…

• Cytat od Starrk: „To wszystko zależy od danego uniwersum. Na Librze @Truck driver z taką obroną byłby farmą, bo uni jest zdominowane i GSy latają, gdzie chcą. Na uni, gdzie tych GSów nie ma, lub gdzie jest jakaś w miarę wyrównana konkurencja, taka obrona powinna dać sobie radę spokojnie, bo nikt nie poderwie GSów dla paru kk zysku przy możliwości wyłapania kontry od przeciwnika. ” Kwestia czasu i na Draco bedzie podobnie lub nawet gorzej niz na Librze WIPy juz maja czym orac bunkry i nie ma komu…