Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Terry: „Nie ma sensu nad tym sie rozwodzic, dyskutujemy tu nad najlepszym graczem na uni, jesli uwazacie ze gornik ktory gra tak jak wyzej opisalem jest najlepszym graczem uni to tylko swiadczy o waszym poziomie i wiedzy na temat tej gry... ” Idac tym tropem to @ciap powinna zostac najlepszym graczem uni68 bo przeciez jest top 1 na uni, kij z tym, ze gra eko od 10-ciu chyba lat totalny bezsens. Najlepszy gracz powinien byc wybierany sposrod calej reszty flociarzy na uni i sprawdzony pod…
-
Cytat od Butman: „Z tym typem jest taka historia, że raz zabrałem mu z planety jakieś śmieszne 3kk surowców (na eko 7x, więc to grosze) a on się obruszył i zaczął mnie z zemsty gnębić. Typ wychodzi na minus na każdej takiej akcji, no ale on nie robi tego dla zysku. Każdej nocy rozwala mi obronę i satelity, nie mam co liczyć na zysk z kopalni z nocy. ” Nie odpuszczaj i zrob z nim to samo. Nie daj mu sie rozwijac ale tez nie zapominaj o zasadzie basha (max 6 atakow na planete i osobno na moona w c…
-
Cytat od tom: „Na falandze widać flotę lecącą z moona na planetę, ale możesz wysłać tę flotę dużo wcześniej (licząc na to że akurat w tej chwili agresor Cię nie obserwuje), następnie wysłać stacjonuj z planety na moona i zawrócić tak żeby flota wróciła tuż przed atakiem - tego już nie widać na falandze. ” A ponizej przyklad na wykorzystanie tej teorii w praktyce: (zle tylko tytul zrobilem, jakby ktos sie czepial ) Kamil vs. wladca mordoru [NoM] - OBRONA - 22.856%
-
Napisal bym troche ale zaraz sie znajda madrzejsi i moj post pojdzie do kosza jak zwykle. Napisze tylko, ze to zadne sztuczki a doswiadczenie zdobywane metoda prob i bledow. Obserwujesz cel kiedy jest aktywny i czy pilnuje fs-ow i tak po krotce cala w tym "magia". Do tego dochodza jeszcze niszczenia moonow, klikanie na pz lub zawroconej stacji itp itd.
-
Cytat od Starrk: „@Truck driver Epic Blue był projektem pobocznym i to nawet nie pod patronatem GameForge. Upadł, ponieważ to właśnie ten głupi GameForge nie chciał zapewnić wsparcia ” Moze i malo wiem albo nie wiem zbyt dokladnie ale czy GF nie chcialo zapewnic wsparcia ze wzgledu na kombinacje graczy?
-
Cytat od RY&K@: „Prosty przykład, mamy możliwość regulacji eko na uniach. I jak z tego korzystamy? Wszyscy chcą x7, dostają x7 bo ludzie chcą i koniec. Zaspokojenie chwilowej chęci graczy. Co można było z tym zrobić? A no popatrzeć które uni będą łączone speed eko rok temu rozróżnić tak żeby te uni przez ten rok się wyrównały. Co to za problem? Najsilniejsze uni eko x2 najsłabsze x7 i w mierzalnym czasie wyrównujemy uni, uf jest bardziej sprawiedliwe. Ale po co? Co zrobimy z kwikiem graczy? Tyle…
-
Nowy system obronny.
Truck driver - - Gra
PostCytat od Artanis02: „Co do wymogu Nanitów - chodzi mi właśnie o to, żeby do pewnego stopnia zmienić styl gry bunkrowników, chowanie surki w budynki nigdy mi się nie podobało i było mało realistyczne ” Chcialbym, zebys osiagnal ten etap w grze kiedy braknie Ci floty na wozenie surowcow a bedziesz na cos zbieral tylko bedzie Ci zalezalo zrobic to jak najmniejszym kosztem. Wiadomo, wiecej statkow na fs do wyslania to wiecej dexu sie traci a np. przy badaniu astrofizyki kazda jednostka dexu i krisu …
-
Cytat od ackra: „Nie do końca tak jest, Dzięki podniesieniu eko ekowcy wożą więcej surki i muszą dobudować DT a to jak wiadomo jest najłatwiejszy kąsek dla flociarzy, dlatego, że ekowcy nie muszą poświęcać dużo czasu na grę często zapominają o odbieraniu FSów. Często zyski z dofarmów przy zełomowaniu ekowcaprzewyższają zyski ze zezłomowania flociarza, Więc na podniesieniu eko zyskują jedni i drudzy. ” Dobrze wiemy, ze padaja ci ekowcy, ktorzy sie nie pilnuja. Sa tez i tacy co graja schematami. P…
-
Cytat od Puck: „x6x6 górnik here Mam małe bunkry i raz na 1-3 dni zbieram surowce, nikt minie nie rakietuje, no bo po co? Też myślałem że będą mnie rakietować i czyścić bunkry, ale łatwiejszym kąskiem jest flota (która czasem trzyma 30-50dni surowców ). Co innego jak ktoś się uprze, dla takiego zysk jest na 2 miejscu ” Moze wlasnie dlatego, ze grasz na x6 speed gdyby bylo trzeba troche bardziej sie postarac by kogos strzelic to mozliwe, ze bunkier bys musial powiekszyc
-
Cytat od ciap: „Jeżeli nie pyskujesz agresorowi i nie trwa S&D (trzymasz dużo mniej % niż próg RW) to liczy się tylko zysk. ” Mozna pyskowac nawet w trakcie S&D i jak nie trwa S&D i stracic bunkier bo ktos po zlosci zniszczy ponoszac straty aby tylko uciszyc "gnide". Wiem bo sam mialem takie przypadki gdzie musialem zainwestowac od kilkudziesieciu do kilkuset milionow sury aby komus skrzydelka podciac i jeszcze sam sie odbudowac by koniec koncow miec spokoj. @Chytry Plan jak juz nabierzesz dowia…
-
Cytat od Chytry Plan: „Tylko wiesz, Zefir, ja nie miałem na myśli takiego typowego bunkra, tylko antyfarming. Ściśle określony cel - chronić codzienne wydobycie. Zakładam zwózkę raz lub dwa razy dziennie. Flota na fsie, zawsze. Według mnie budowanie bunkra, żeby tam trzymać flotę czy duże ilości surowców mija się z celem. I tak samo wydobycie + saty potrafi mocno kusić. ” Dal Ci przyklad jakich bledow nie popelniac by bunkier spelnial swoja role.
-
ogame-tools.pl/pl,1,RakSim.html tutaj mozesz sobie policzyc ile rakiet potrzeba na rozwalenie bunkra i porownujesz z tym ile surowcow masz za bunkrem i czy ma ktos zysk jesli Cie zaatakuje. Do rozwalenia mojego bunkra potrzeba 28,853 rakiety czyli 360,662,500 metalu, 72,132,500 krysztalu i 288,530,000 deuteru. Wiec musze zostawic wiecej niz ta ilosc surowca by oplacalo sie rakietowac. Edit. Liczylem to na zerowych techach agresora i 20lvl opancerzenia obroncy
-
Cytat od Chytry Plan: „Wiem. Klucz w tym, ile to jest tej sury by sie opłacało to zrobić? Dzienne wydobycie u Ciebie? Z dwoch, trzech dni? ” Kiedys robilem zwozki co 2-3 dni, zawsze na wieczor by w nocy spokojnie spac. Teraz raz na tydzien ale pilnuje a przynajmniej staram sie zalogowac na konto codziennie. Tak jak @ciap napisala, zalezy duzo od tego jakich masz sasiadow. Jak beda Cie farmic gesiami to i codzienne zwozki ani nie wiadomo jak duzy bunkier nic nie pomoga
-
Cytat od Sora26: „@Truck driver wiem co to bash. Gram na virgo na ktorym go nie ma. Zmierzam do tego aby zostal WPROWADZONY PRZY FUZJI JAK TE 6 GALAKTYK A NIE PO PRZEPROWADZENIU ANKIETY ktora puszcza po miesiacu a po 4 wprowadza bo tak to Team moze sobie darowac. Bo pierwszy tydzien bedzie na "kasacje" virgo i pozostalych graczy nizej 80kk pkt wiec dla wszystkich 3 uni bedzie to dobra decyzja ” Skoro dla Ciebie bedzie dobre, ze kazdy moze Cie jechac non stop bez ograniczen przez 24h, ze nawet ni…