Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-520 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od DUDEUSZ: „Cytat: „Nieco odbiegająć od tematu sztabu, ale dalej pozostając odnosnie przerwy, to co mają powiedzieć flociarze, szczególnie na nowym uni Europa, taki dzień to spora starata w porównaniu do ekowców. Im surka sie wydoba, a my cierpimy nie mogąc latać.. powinno to zostać jakoś zrekompensowane. Wiadomo ciężko wszystkim dogodzić, ale to lekko niesprawiedliwe. thumbdown.png ” Taką objąłeś strategię stawiając flotę- stawiasz statki = liczysz się z tym, że jak nie nafarmisz surowcó…
-
Cytat od ciap: „Cytat od Tronar: „Teraz wracając do adminów oni odpowiadają za wiele aspektów tej gry. Nie ważne że nie są programistami, właścicielami gry itp. Mają w tym swój udział i w takim zakresie za ile odpowiadają za to będą sądzeni. ” Nie przeceniasz za bardzo możliwości GA?GA (jak każdy członek teamu) nie zarabia na byciu w team więc nie podejmuje żadnych decyzji które mogą mieć skutek finansowy. Osoba która zarabia decyduje co się w grze dzieje, to ona ponosi odpowiedzialność za swoje…
-
Cytat od Tronar: „Nic na to poradzimy oni tu rządzą i oni przyczyniają się do upadku tej gry. Zresztą może i dobrze czym szybciej tym będzie dla graczy lepiej. Po co się męczyć w grze w którą gra coraz mniej ludzi ” My sie meczymy? Raczej tylko gramy z sentymentu i z przyzwyczajenia. Ciezko rzucic cos nad czym sie pracuje od kilku/kilkunastu lat.
-
Cytat od Tronar: „Aha czyli zamiatacie pod dywan i ukrywacie błędy żeby nikt nie wiedział. Ciekawe co jeszcze? Adminami nie powinni być ludzie którzy jednocześnie grają w tą grę(z wiadomych względów), osoby niekompetentne, nieudolne, oraz bezgranicznie uczciwe. Taki admin powinien być obiektywny, nieprzekupny, sprawiedliwy oraz powinien być bezstronnym sędzią. Mam wymieniać dalej? Zastanówcie się czy macie chociaż jedną z tych cech. P.S. Doubleposting sami robicie usuwając posty oraz wypowiedzi …
-
Cytat od Fenrir: „Trochę mi się dziwne wydaje, że GF tak łatwo się zgodzi na przyspieszenie badań, przecież spora część antymaterii idzie właśnie np. na skracanie astrofizyki. ” Moze chodzi o to by przyciagnac tych graczy, ktorzy nie chca wydawac PLN na gre? Predzej czy pozniej i tak zaczna wydawac kase na antymaterie kiedy osiagna wysokie poziomy badan
-
Cytat od ackra: „Cytat od Truck driver: „Jesli zalogowal w trakcie niszczenia ” To jeszcze mógł obronić moona. Nie musiał cofać floty mądralo. ” Boze, widzisz i nie grzmisz zalogowal sie na 5 minut przed spaleniem moona i nie mial floty do podstawki haha musial cofac flote i tyle starczy czy jeszcze Ci poradnik od a do z napisac na priv?
-
Cytat od ackra: „Cytat od Truck driver: „Zawrocona stacja miedzy planeta a moonem jest niewidoczna po zniszczeniu moona. ” Ale niezawrócona jest jeszcze widoczna po zdjęciu moona, przeważnie ściąga się moona w nocy a potencjalny cel później zawraca i można wyliczyć powrót.Graty Maniek zysk spory niewielkim kosztem. Obrońcy odbierania FSów. ” To zes blysnal. Zarzucasz mi, ze odnosze sie tylko do fragmentow wypowiedzi a sam robisz dokladnie to samo. Cytat od Truck driver: „Mogl rownie dobrze miec …
-
Cytat od hlynur sigurtson: „[ciach] jak można z takich marnym bunkrem zostawiać taką surkę? to było ze zdjęciem kulki? ” Zawrocona stacja miedzy planeta a moonem jest niewidoczna po zniszczeniu moona. Mogl rownie dobrze miec niszcze na fs-owanego moona i cofac flote musial by nie dostac gonga. Wystarczy pomyslec na przykladzie gornikow, ktorzy nie maja moonow tylko mocne bunkry.
-
Progi ST
Truck driver - - DiD U68
PostPorownaj sobie ilosc wstawianych RW dziennie na uni68 i na Librze a znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie, gdzie jest sens.
-
piękny gong?
PostCytat od Fenrir: „Aż muszę oscreenować wątek na wszelki wypadek, gdyby na forum znowu ktoś twierdził, że WINTER to nieskalani obrońcy moralności w tej grze, przecież oni skillowi zawdzięczają swoje konta. xD ” To nie skill tylko farmigi po 10kk sury z jednego lotu i zbudowane dzieki temu floty
-
piękny gong?
PostDanger juz na banie, albo dopiero ciekawe na jak dlugo, skanowal dzis zawziecie jak nigdy
-
@Raaafff naucz sie takiej taktyki gry jak trzeba by bylo ciezko Cie ubic a nie szukasz dziury w calym. Mnie na Draco i teraz po fuzji jak gram na Librze tez wiele razy skanuja zaraz tylko jak ktoregos moona zapale. A jak flota stoi to Ci co nie znali mojego stylu gry od razu startowali do zlomowania. Jak ktos Cie obserwuje to musisz sie pilnowac i tyle. Zwlaszcza na speed uni.
-
piękny gong?
PostCytat od szturman: „Kamil zasady gry są tak naciągnięte żeby można było złomować inne konta, jeśli surka poszłaby do słabszych to pewnie byłoby to 'legalne' Ale z tego co widać po statach to nasz śliczny dangerek od wczoraj urósł o ok. 40 kk we flocie więc wiadomo kto topi malaka ” Moze wczoraj juz za duzo piwa wypilem ale wydaje mi sie, ze widzialem w statach przyrost w eko u Dangera
-
piękny gong?
PostCytat od ackra: „Cytat od Truck driver: „I widzisz, sam sobie przeczysz. Skoro flota byla legalnie zezlomowana to z jakiej racji ktos ma dostac bana? ” Znów widzisz w tekście pisanym to co chcesz widzieć, ewidentnie zastosowałem tryb warunkowy jeśli ktoś dostanie bana, bo tego nie wiem czy dostanie czy nie, chodziło mi głównie o to, kto zabrał z tego surkę bo złomowanie silniejszego przez słabszych nie jest pushem, nie wiadomo czy stwierdzą multi, więc ja tego nie wiem dlatego napisałem jeśli kt…
-
piękny gong?
PostCytat od ackra: „Cytat od Truck driver: „na temat dzisiejszego przekretu tez milczy ” Czy to był przekręt to się okaże w przyszłości (jeśli ktoś dostanie bana) , zasady teraz są takie, że to może nie być żaden przekręt, tylko legalne złomowanie. ” I widzisz, sam sobie przeczysz. Skoro flota byla legalnie zezlomowana to z jakiej racji ktos ma dostac bana?
-
piękny gong?
PostCytat od mntek: „bardzo proszę wrócić do pierwotnego tematu i zachować poziom rozmowy oparty na faktach i argumentach. Bez wzajemnych uszczypliwości, flame i offtopu Wątek przeczyszczono ” Rozmowa bedzie na temat kiedy @Ruda napisze cos tutaj z sensem i wyjasni kulisy tematu