Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Puck: „Cytat od Truck driver: „Skad wziales te 2.000? imgur.com/oRMVetH Tutaj tez mam inaczej niz napisales. imgur.com/4eMPx6W ” Jest dobrz, podał że chodzi o wartości bazowe - czyli wartości przy techach 0/0/0 ” To nic nie zmienia. Popatrz na to co podlinkowalem a zobaczysz, ze roznica tez jest 6-krotna pomiedzy struktura systemow obronnych a sila ataku RPM.
-
[ciach] Cytat od TrueBlood: „Atakować chcę regularnie gracza który rozpoczął drogę do bycia nieaktywnym, czyli nic nie robi na planetach, nie ma obrony ale jeszcze nie jest oznaczony na szaro- taka lepsza farma bo mniej ludzi o niej wie. Jeśli ma on kilka planet które chciałbym regularnie atakować to muszę zapisywać wszystkie ataki, przy dajmy na to 5 planetach wychodzi 30 ataków do zapisywania. A jak znajdę jeszcze dwóch innych takich graczy to prawie 100, pomylę się na jednej planecie i złamię…
-
Cytat od Guderian: „Graczy nieaktywnych nie dotyczy bash reguła, możesz ich atakować do woli ” wyraznie jest napisane: Cytat od TrueBlood: „Witam, jestem początkującym użytkownikiem, dopiero ostatnio zacząłem atakować graczy aktywnych ” czytanie ze zrozumieniem Cytat od TrueBlood: „Znalazłem dwa skrypty na stronie tolerowanych dodatków, jednak nie działają dobrze albo nie jestem w stanie ich poprawnie używać. ” Nie instaluj zadnych skryptow. Kogo aktywnego chcesz atakowac ponad 6 razy? Aktywne c…
-
Cytat od Limonoleum: „Właśnie ciekawi mnie, czy jest jakis uniwersalny etap na którym powinno porzucić się matkę, i czy jest jakiś etap po którego przekroczeniu matki już się nie powinno porzucać, jeśli się wcześniej tego nei zrobiło ” Zalezy tez od tego na jakim uni zaczynasz gre i ile pol bedzie miala Twoja pierwsza planeta czyli matka. Jesli tyle co pisal wczesniej @buleon to mozesz sie pokusic by ja zostawic. Kiedy ja zaczynalem gre jeszcze nie bylo chyba tych dodatkowych pol na planetach i …
-
Jesli zalezy Ci na mocnej rozbudowie planety to na matce nie bedziesz mial pola do popisu. Najlepiej jak rozbudujesz planete matke do tego stopnia by moc zbudowac kolonizatora i zbadac 2 poziomy astrofizyki. Wtedy kolonizujesz szybko duza planete 230-240 pol a takie najszybciej znajdziesz na pozycjach 7-9 i po rozbudowaniu tej koloni do poziomu rownego z matka skasuj matke i na jej miejsce poszukaj kolejnej kolonii, rownie duzej do poprzedniej. W perspektywie dluzszej, kilkuletniej gry docenisz,…
-
@ciap nie mialem na mysli tego o czym piszesz oddaje konto koledze przez support, kolega zmienia e-mail, i gra u siebie w domu. Moze nawet w innym miescie i o zadnym multi nie ma tutaj mowy w takim przypadku Cytat od Guderian: „nie no nie chce sie bawic w naginanie regul, brakuje mi pareset kk surki na astro, a na drugim koncie mam odpowiadnia ilosc do handlu ” Jesli to konto z ktorego chcesz wyslac sure ma wiecej punktow to smialo mozesz podeslac sure bez zglaszania. Tylko z moona na moon by na…
-
Cytat od Hermes: „Truck driver, weź się człowieku idź zajmij czymś ciekawszym, niż dolewanie oliwy do ognia. Taki ping-pong niczemu nie służy. Proszę... Szanujmy się. ” Ja Wam tylko zycze powodzenia w realizacji planow i pomyslow na gre. I jestem prawie pewny, ze dalej bedzie zle coniektorym jak te zmiany zostana zaakceptowane i wejda w zycie. Ale przynajmniej bedzie kolejny temat do dyskusji
-
Cytat od john malkowitz007: „@ Truck driver jak zwykle bedzie robil wszystko by nic z propozycji nie wyniklo To jego metoda Negowac wszystko i nabijac sobie posty Moja propozycja Przetlumaczyc projekt na angielski i umiescic na Orgin , jezeli nie znasz na tyle angielskiego , popros kogos kto zna o pomoc Ps @ Truck driver bedzie robil wszystko by do tego nie dopuscic i zniechecic , tak jest z kazdym pomyslem i propozycja ” Na pewno najwiecej Ty akurat skorzystasz jesli cokolwiek sie zmieni skorzy…
-
Cytat od MichaL: „Gratki Night akacja w ulu przednia ! Paliwa od ch... straczy Ci na jakiś czas na loty ostatnie dni pokazały, że pewnie siebie Zimole mają problem z pilnowaniem a i często zapominają o flocie jeszcze raz graty i czekam na kolejne ” Twoj sojusz tez czesto zapomina o fs-ach i czesto konczycie w reckach Graty za wyczucie czasu i szybkiego zejscia z urlopu, oczywiscie na dluzej niz kilka dni