Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 401-420 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Puck: „Cytat od Truck driver: „Skad wziales te 2.000? imgur.com/oRMVetH Tutaj tez mam inaczej niz napisales. imgur.com/4eMPx6W ” Jest dobrz, podał że chodzi o wartości bazowe - czyli wartości przy techach 0/0/0 ” To nic nie zmienia. Popatrz na to co podlinkowalem a zobaczysz, ze roznica tez jest 6-krotna pomiedzy struktura systemow obronnych a sila ataku RPM.

• Cytat od Garrik: „1 RW ma bazowo 2.000 punktów strukturalnych. ” Skad wziales te 2.000? imgur.com/oRMVetH Cytat od Garrik: „1 RMP ma bazowo 12.000 siłę ataku. ” Tutaj tez mam inaczej niz napisales. imgur.com/4eMPx6W

• [ciach] Cytat od TrueBlood: „Atakować chcę regularnie gracza który rozpoczął drogę do bycia nieaktywnym, czyli nic nie robi na planetach, nie ma obrony ale jeszcze nie jest oznaczony na szaro- taka lepsza farma bo mniej ludzi o niej wie. Jeśli ma on kilka planet które chciałbym regularnie atakować to muszę zapisywać wszystkie ataki, przy dajmy na to 5 planetach wychodzi 30 ataków do zapisywania. A jak znajdę jeszcze dwóch innych takich graczy to prawie 100, pomylę się na jednej planecie i złamię…

• Cytat od Guderian: „Graczy nieaktywnych nie dotyczy bash reguła, możesz ich atakować do woli ” wyraznie jest napisane: Cytat od TrueBlood: „Witam, jestem początkującym użytkownikiem, dopiero ostatnio zacząłem atakować graczy aktywnych ” czytanie ze zrozumieniem Cytat od TrueBlood: „Znalazłem dwa skrypty na stronie tolerowanych dodatków, jednak nie działają dobrze albo nie jestem w stanie ich poprawnie używać. ” Nie instaluj zadnych skryptow. Kogo aktywnego chcesz atakowac ponad 6 razy? Aktywne c…

• To wlasnie mialem na mysli tylko zle slowa dobralem.

• Wyglada na to, ze multikanciarze beda mieli pod gore i nie tylko rodzine ale i sasiadow czy znajomych beda musieli zaangazowac do gry a jak nie to ban

• Cytat od buleon: „Truck driver, a przy jakiejś fuzji nie dostałeś bonusa do pól? ” Przezylem dwie fuzje. Pierwszym razem docelowym uni bylo Draco gdzie zaczalem swoja przygode z ogame a druga fuzja to polaczenie Draco, Libry i Wasat, docelowo Libra. Nie bylo dodatkowych pol tylko darmowe relokacje.

• Cytat od Limonoleum: „Właśnie ciekawi mnie, czy jest jakis uniwersalny etap na którym powinno porzucić się matkę, i czy jest jakiś etap po którego przekroczeniu matki już się nie powinno porzucać, jeśli się wcześniej tego nei zrobiło ” Zalezy tez od tego na jakim uni zaczynasz gre i ile pol bedzie miala Twoja pierwsza planeta czyli matka. Jesli tyle co pisal wczesniej @buleon to mozesz sie pokusic by ja zostawic. Kiedy ja zaczynalem gre jeszcze nie bylo chyba tych dodatkowych pol na planetach i …

• Cytat od schweppes65: „Ja jak rozbudowywałem nową kolonię, zawsze podnosiłem najpierw roboty (12) i nanity (5) a dopiero wtedy brałem się za eko. ” Pytal o to kiedy i czy wogole porzucac planete matke a nie o to jak kolonie rozbudowywac

• Jesli zalezy Ci na mocnej rozbudowie planety to na matce nie bedziesz mial pola do popisu. Najlepiej jak rozbudujesz planete matke do tego stopnia by moc zbudowac kolonizatora i zbadac 2 poziomy astrofizyki. Wtedy kolonizujesz szybko duza planete 230-240 pol a takie najszybciej znajdziesz na pozycjach 7-9 i po rozbudowaniu tej koloni do poziomu rownego z matka skasuj matke i na jej miejsce poszukaj kolejnej kolonii, rownie duzej do poprzedniej. W perspektywie dluzszej, kilkuletniej gry docenisz,…

• @los chemikos z draco w swoim zywiole szkoda tylko, ze jak na razie zlomujesz konta, ktore byly na draco ale moze cos obcego tez uda Ci sie trafic graty i czekamy na wiecej

• Najlepiej idz do sasiada z butelka i usmiechem na ustach i powiedz, ze potrzebujesz pomocy da Ci dostep do kompa i zrobisz co zechcesz i nic Ci nikt nie udowodni Poza sasiadem oczywiscie

• @ciap nie mialem na mysli tego o czym piszesz oddaje konto koledze przez support, kolega zmienia e-mail, i gra u siebie w domu. Moze nawet w innym miescie i o zadnym multi nie ma tutaj mowy w takim przypadku Cytat od Guderian: „nie no nie chce sie bawic w naginanie regul, brakuje mi pareset kk surki na astro, a na drugim koncie mam odpowiadnia ilosc do handlu ” Jesli to konto z ktorego chcesz wyslac sure ma wiecej punktow to smialo mozesz podeslac sure bez zglaszania. Tylko z moona na moon by na…

• Cytat od Guderian: „Siemka, jak mam dwa konta na jednym uni w lobby to mogę handlować pomiędzy tymi kontami przy zachowaniu zasady push? Czy całkowicie odpada jakakolwiek współpraca między kontami? ” Lepiej oddaj komus konto przez zgloszenie tego na support i potem handluj z tym kontem.

• Cytat od Hermes: „Truck driver, weź się człowieku idź zajmij czymś ciekawszym, niż dolewanie oliwy do ognia. Taki ping-pong niczemu nie służy. Proszę... Szanujmy się. ” Ja Wam tylko zycze powodzenia w realizacji planow i pomyslow na gre. I jestem prawie pewny, ze dalej bedzie zle coniektorym jak te zmiany zostana zaakceptowane i wejda w zycie. Ale przynajmniej bedzie kolejny temat do dyskusji

• Cytat od john malkowitz007: „@ Truck driver jak zwykle bedzie robil wszystko by nic z propozycji nie wyniklo To jego metoda Negowac wszystko i nabijac sobie posty Moja propozycja Przetlumaczyc projekt na angielski i umiescic na Orgin , jezeli nie znasz na tyle angielskiego , popros kogos kto zna o pomoc Ps @ Truck driver bedzie robil wszystko by do tego nie dopuscic i zniechecic , tak jest z kazdym pomyslem i propozycja ” Na pewno najwiecej Ty akurat skorzystasz jesli cokolwiek sie zmieni skorzy…

• Skoro nie potrzebujesz tlumaczenia to w czym masz problem by samemu napisac?

• Cytat od MichaL: „Gratki Night akacja w ulu przednia ! Paliwa od ch... straczy Ci na jakiś czas na loty ostatnie dni pokazały, że pewnie siebie Zimole mają problem z pilnowaniem a i często zapominają o flocie jeszcze raz graty i czekam na kolejne ” Twoj sojusz tez czesto zapomina o fs-ach i czesto konczycie w reckach Graty za wyczucie czasu i szybkiego zejscia z urlopu, oczywiscie na dluzej niz kilka dni

• Cytat od Hermes: „Napisałem coś wyraźnie w pierwszym poście. Czy my naprawdę jesteśmy ułomnym gatunkiem? Chyba przestaje mi zależeć na inicjatywie... ” Rob wiec co chcesz. Ja koncze z Toba dyskusje, nie dasz sobie nic wytlumaczyc z tego co widze.

• Cytat od Hermes: „Założyłem wątek z nadzieją na zmiany, a nie żeby ktoś sobie coś tam nadinterpretował. Wiecie jak to przekazać do GF, żeby chociaż rozważyli? ” Wrzuc pomysl na origin. Jest bariera bo trzeba pisac po angielsu.