Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
satelity sloneczne
Truck driver - - Gra
Post@Starrk w sumie racja. Nie pomyslalem o tych eventach.
-
satelity sloneczne
Truck driver - - Gra
PostWierz mi lub nie ale szybciej bym postawil te fuzyjne na wszystkich planetach niz by mi sie badanie zrobilo bez anty. Tak widze oplacalnosc.
-
satelity sloneczne
Truck driver - - Gra
PostCytat od Qwant-holon: „maksymalnie 23lvl, chyba ze ktoś nie sprawdza czy bardziej mu się nie opłaci zbadać energetyczną. ” Moim zdaniem bardziej sie oplaca dzwignac fuzyjna niz czekac na badanie kilka tygodni. Czym jest miliard albo dwa na fuzyjna przy mocno rozwinietym eko? To nie jest kosmiczny wydatek.
-
Cytat od DwK: „Ciekawe zona jak cie terror spakowal to tez tak wylas ? Zlomuj latajki Twoje teorie ..... hehehe Normalnie jasnowidz czy cus podobnego za Psyho bralem sie juz dawno temu kilka dni latanie i nic nie wychodzilo i trzeba bylo inny plan taktyczny wprowadzic i jest moze to moralne nie jest ......coz zrobic taka gra ,niemoralna ” Niemoralny to Ty jestes a nie ta gra jaka macie na tym uni Zibal. Powiedzmy, ze to tak jak w realnym zyciu. Masz znajomego/kumpla z ktorym sie dobrze znacie. J…
-
Cytat od litek.: „A co jeśli po drugiej ankiecie przeciwnicy podniesienia % podniosą głos? Wnioskowaliście za ankietą, ankieta była - wiele osób ją olało z różnych powodów! Teraz będzie 2 i choć życzę Wam żeby faktycznie przywrócono te 70% to co będzie jeśli nie? Zażądacie 3? I nie bądźcie śmieszni, że TAKIE floty latają na librach i nie straszcie już tak nią, bo nie jest wcale taka straszna. ” Dawac ta ankiete poki bana nie mam i oddam swoj glos na pz 70%. Mimo, ze nie gram na tym uni.
-
Nie ublizajac ale w podobnym tempie rozmontowali Sandera poki latal to latal i co i raz dostawal gongi albo z paliwa go okradali az w koncu padl na dobre i skonczyl na urlopie aby to samo z Toba @Starrk nie bylo Graty i przetopu. Odbudowy nie ma co zyczyc bo taka ilosc dt sama sie z wydobycia odbuduje.
-
Cytat od Munio_Uni 1: „Spoko podoba mi się nowy podział. Teraz tylko zbudować bunkier za 33 mln pkt żeby załapać się na ostatnie miejsce listy rezerwowej grupy pierwszej ” Powodzenia Gracz kaban. Uni Libra. Wartosc bunkra 44,5kkk Obrona - Wyrzutnia rakiet 4.586.132 - Lekkie działo laserowe 5.000 - Ciężkie działo laserowe 100 - Działo Gaussa 100.000 - Działo jonowe 150.000 - Wyrzutnia plazmy 233.500 - Mała powłoka ochronna 1 - Duża powłoka ochronna 1 - Przeciwrakieta 100
-
O paliwówkach słów kilka - zmiana obowiązujących przeliczników handlowych, zmiana interpretacji Zasad Gry
Truck driver - - Gra
Post@Starrk czyli w plecy jest i dostawca i odbiorca?
-
O paliwówkach słów kilka - zmiana obowiązujących przeliczników handlowych, zmiana interpretacji Zasad Gry
Truck driver - - Gra
PostCytat od Starrk: „@Truck driver raczej tu chodzi o sytuację, gdy nie masz ani dexu ani czym za niego zapłacić. Wtedy sprawa jest prosta. Ogłaszasz bankructwo, a GA odpisuje Ci z konta zbędne rzeczy w ilości wystarczającej do spłaty handlu. ” I gdzie idzie ta splata?
-
Truck driver - - Gra
PostCytat od edes: „A można ogłosić bankructwo bo ja nie mam z czego zapłacić za deuter? ” Nie mozna bo masz na finalizacje handlu 72h a ponadto mozesz kupic za skromna kwote antymaterie, ktorej ilosc wystarczy Ci na wymiane dexu przez handlarza i jeszcze wyjdziesz na plus po odsylce sury do dostawcy
-
Cytat od kobuszewski16: „truck zakladajac konto akceptujesz regulamin i konto nigdy nie bedzie twoje wprowadza urlop 5 dni wroku zakceptowales.tak ? I grasz.... ” Albo wybieram co jest dla mnie wazniejsze. Gra czy real. Wybieram real i nie loguje sie na konto 6 dni, bo po prostu nie mam jak. I konto sie kasuje automatycznie bo nie zdazylem lognac. Idiota wymyslil z tymi urlopami i tyle. Mam na buddy jednego dostawce, ktory nie zalogowal sie juz od 24 dni. I co z nim? Ma poleciec jego konto z uni…
-
@john malkowitz007 zrozum, ze gra jest dla gracza a nie gracz dla gry. Ja mialem 2 lata gry z doskoku. Bylem typowy ufs. Schodzilem z urlopu na 2-3 dni by znowu uciekac na urlop na 2-3 tygodnie. Nawet niektorzy na Draco mysleli, ze moje konto zmienilo wlasiciela. A ja tylko podjalem prace jako kierowca miedzynarodowy i poza granicami Polski nie mialem dostepu do neta. Nie mozna kogos zmusic do gry. Kazdy gra na miare swoich mozliwosci. Ludzie pracuja, wychowuja dzieci itp, itd. Nie kazdy ma taki…