Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 276.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Takie wycieczki to ja lubię. Jeden nie miał recków, jeden nie miał floty, a jeden poleciał bo we dwóch nudno
-
Ave Boss! Dnia 10-04-2019 11:54:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor limfa [BOSS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 333 Krążownik 100 Okręt wojenny 75 _________________________________________ Obrońca Mogul Tauri [OSA] ________________________________________________ Duży transporter 52 Krążownik 10 Okręt wojenny 11 Recykler 4 Sonda szpiegowska 14 Bombowiec 7 Satelita słoneczny 19 Wyrzutnia rakiet 285 Lekkie działo laserowe 73 Ciężkie działo laserowe …
-
Ave Boss! Dnia 10-04-2019 03:23:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor limfa [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter 178 Lekki myśliwiec 357 Ciężki myśliwiec 17 Krążownik 101 Okręt wojenny 92 _________________________________________ Obrońca Monts [D T] ________________________________________________ Mały transporter 80 Duży transporter 5 Lekki myśliwiec 130 Okręt wojenny 41 Recykler 14 Sonda szpiegowska 34 Bombowiec 12 ______________________________…
-
za kris lub deu
Postmetal zawsze na stanie, zapraszam, chętnie zakupię deu lub kris nick - limfa
-
Jak zawsze, pozdro dla BOSS, Buddy i FB Dnia 04-04-2019 17:33:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor limfa [BOSS] ________________________________________________ Krążownik 100 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Sin [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 32 Duży transporter 34 Lekki myśliwiec 20 Ciężki myśliwiec 8 Krążownik 30 Recykler 26 Sonda szpiegowska 20 Wyrzutnia rakiet 40 __________________________________…
-
Ja to starej daty jestem i te antygówna za kasę to jakiś kosmos... SzO!
-
Kto rano wstaje... Ave BOSS! Dnia 04-04-2019 07:18:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor limfa [BOSS] ________________________________________________ Krążownik 93 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Rinuin [T-S] ________________________________________________ Mały transporter 20 Lekki myśliwiec 1 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 34 Sonda szpiegowska 8 Wyrzutnia rakiet 6 Lekkie działo laserowe 30 _________________________________________ Po bitwie... A…
-
Pozdrowienia dla całego buddy, FB no i lamiszonów z sojuszu Dnia 04-04-2019 04:33:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor limfa [BOSS] ________________________________________________ Duży transporter 19 Krążownik 90 _________________________________________ Obrońca Nubzor ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 9 Lekki myśliwiec 10 Ciężki myśliwiec 15 Krążownik 10 Recykler 5 Sonda szpiegowska 15 Satelita słoneczny 3 Wyrzutnia rakiet 50 Lek…
-
Wieczorny spacerek, KRówki poszły na wypas, ale logistycznie trzeba było szukać kompana do wycieczki po zmniejszenie strat i maksymalizację zysków Obrońca dostał łysego w prezencie, podziękował, SzO dla niego Cytat od Offline: „Wstawiaj ST. Ja pozdrawiam sojusz tylko. ” A ode mnie klasycznie - AVE BOSS! Dnia 04-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor offline [NiS] ________________________________________________ Krążownik 60 _________________________________________ Agre…
-
Obrońca trochę ufarmił z pz, ale to tylko motywacja by kiedyś wyrównać rachunki i odebrać co moje Dnia 03-04-2019 17:49:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor limfa [BOSS] ________________________________________________ Krążownik 93 _________________________________________ Obrońca LiuBei [P F] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 19 Satelita słoneczny 4 Wyrzutnia rakiet 17 Lekkie działo laserowe 8 Ciężkie działo laserowe 30 Działo Gaussa 5 M…
-
Ekipa powiedziała że żeby wejść do soja to musi być ST w ciągu pierwszych 24h, no i koniecznie czyścioch, bo lamersko jest mieć ST z nie-maxymalnym zarobkiem. Słowo się rzekło. Ave Boss! Dnia 02-04-2019 13:28:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor limfa [BOSS] ________________________________________________ Krążownik 99 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Marshal Aerglo ________________________________________________ Duży transporter 14 Krążownik 2…
-
Zanim nowe progi wejdą, to jeszcze taki tam farmingo-przeor. Wczoraj brakowało zabawek na tego mini bunkierka, dziś już nie Dnia 01-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor limfa ________________________________________________ Krążownik 69 _________________________________________ Obrońca Stadtholder Stellar ________________________________________________ Mały transporter 63 Lekki myśliwiec 17 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 8 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 3 Sonda szpieg…
-
Nie myślałem że jeszcze kiedykolwiek wstawię cokolwiek na forum OG... Jakim cudem do tej obrony doszło to sam nie wiem, tak koślawo się z komórki podstawia, że to głowa mała Dnia 29-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Moriarty027 [GodOfWar] ________________________________________________ Duży transporter 8 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 13 _________________________________________ Obrońca limfa ________________________________________________ Duży transporter 2 Lekki …
-
Piękny ze mnie zysk Cóż, kobieta albo zarysuje samochód (moja nie ma prawa jazdy Bogu dzieki, albo zepsuje zabawki w kosmosie. W tym przypadku og przegrało z czymś ciekawszym. Przynajmniej nie będzie mnie kusiło do floty, a grzecznie strugać eko. Choć nie tak, (delikatnie mówiąc) wyobrażałem sobie przywitanie z ta unią GZ raz jeszcze.