Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 276.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mój sąsiad to ma przepierdzielone ze mną, non stop mu wchodzę do ogródka, zostawiam kupy psa na wycieraczki, oram rabatki kosiarką i wyrzucam śmieci na jego podjazd Pozdro dla moich handlarzy dexem, bez Was by było ciężko i dla SKByków Dnia 08-07-2019 11:50:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor klikam bez myszki [SKB] ________________________________________________ Duży transporter 47 Krążownik 180 _________________________________________ Obrońca Lieutenant Dan [Mns] _____________…
-
Takie solo że hej, jakież wyrafinowane, prawie Klub Finezyjnego Złomiarza swoje podwoje przede mną otwiera A tak na serio, jakież było moje zdziwienie kiedy widząc że kilka minut po moim FSie suną owieczki na farming, fart chciał że na ta planetę na którą leciała flota z FS. Cóż, robiłem to z kom i wszystko się swieciło jak szalone, ale jakoś się udało I ten łysy gratis jest tu cenniejszy niż wszystko inne Pozdro dla Discorda całęgo i SKByków Dnia 08-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały s…
-
Logując się na nowe uni ofc miałem wizję tego że wyfarmię sobie cały układ, będę miał bliskie farmingi i moje imperium urośnie do niebotycznych rozmiarów,. Oczywiscie nikogo nie szło farmić, bo wszystko zielone, a kolega się farmić nie dawał. Flotka mu powoli rosła, mnie również, z czasem stał się takim celem nr 1, mieć w układzie i nie zezłomować? Parę dni temu jak matoł opóźniłem farming zamiast ataku KR i jeszcze się KRówki skosiły, co stało się motywacją dodatkową Na wariata po nocnym ACS, a…
-
Lubię takie wycieczki, dośc spokojne, rzekłbym chilloutowe Stejk X10 i wreszcie zebrane pz, pomimo że recki lecialy jakieś 7 godzin
-
Kolega do tej pory się pilnował, do tego złom w kładzie Viseriona, więc była szansa ze się wyzbiera, jednak jakimś cudem calutki zysk mój Pozdrówki dla FB, buddy i SKB! Dnia 05-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor klikam bez myszki [SKB] ________________________________________________ Krążownik 130 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca kys [GIT] ________________________________________________ Mały transporter 16 Duży transporter 8 Lek…
-
Dziś chyba taki dzień że obrońca się loguje i wiosłuje PZ. Znowu login, znowu recki za anty czy detroida i wiosło wiosło wiosło. Cóż, będzie trzeba odebrać co moje. Pozdro SKB! Dnia 04-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mam chorom sondem [SKB] ________________________________________________ Krążownik 100 _________________________________________ Obrońca Radek998 [GIT] ________________________________________________ Mały transporter 12 Duży transporter 4 Lekki myśl…
-
Wielce finezyjne ST z wielce finezyjną zbiórką PZ Zysk kosmiczny i w ogóle już dziś nie latam. 5 min po PZ obrońca się lognął i za anty pospawał recki. No ale cóż, lecimy dalej, czas jakiś zysk ogarnąć, bo tu to tylko statystyczne trafienie Dnia 03-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mam chorom sondem [SKB] ________________________________________________ Krążownik 33 Sonda szpiegowska 30 _________________________________________ Obrońca Space Bandit [APO_PL] _______…
-
Cytat od Stanley: „Graty na wstępie chciałbym powiedzieć ze mylisz mnie z kims . a teraz na temat starcia fsa zrobiłem i nie odebrałem całodniowe picie tak mnie umeczylo ze nic nie było w stanie mnie obudzić . ” ale to chodziło o mojego kolege z ACS, nie o CB
-
Well, do nastepnego
-
Siedziałem wczoraj skanując galę, gdy wtem rzucił mi się w oczy nick, nick który ostatni raz widziałem 10 lat temu na u21, moim pierwszym uni, pomyślałem sobie" nieee, to niemozliwe" ale jednak, kolejny leśny dziad wrócił do gry po wiecznościach, wychyliwszy się spod kamienia OD razu wróciły wspomnienia młodości, jak zarywało się nocki, kiedyś siedziało się na kanale irc danego uni, a nie na discordzie To była noc pełna zwrotów akcji, celów i wspólnych kombinacji, dla mnie wyszło średnio, dla iv…