Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 72.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jak już pisałem wczesniej, taka jest tendencja w każdej grze (powtarzam bo jakiś życzliwy mi regularnie kasuje posty). Obecnie gry pozwalaja na prowadzenie swoich "farm" lub kont celowych. W dzisiejszych czasach prawie niemozliwe jest stwierdzenie, że jedna osoba gra na kilku kontach bo wiecie, karta z innym ip to koszt 5 zeta na miesiac, vpny, tory. Juz nawet ciezko stwierdzic kto gra sam a kto wali botem. Pamiętam, jak poleciały bany za "nadaktywność" i Art pisał że maja specjalny program do t…
-
Pieprzcie to chłopaki. Przynajmniej wam planet z flotą nie pokasował. Teraz odstawienie takich flot to jest moment. Kumam jak to jest, jak sie ma w sojuszu śmiecia. Zaraz tu wyskoczy Webber i napisze, że to gra strategiczna i wszystkie chwyty dozwolone . SzO.
-
Szkoda Ev, ale jak bedzie ochota to odstawimy. Procent przynajmniej mega dobry. Graty pl. Już prawie zapomniałem, że Ty jesteś ścisły top flociarzy. Przypomniałeś mi w bolesny sposób.
-
Ja moze za bardzo sie wdaje w dyskusje tutaj dlatego powiem o co mi chodzi. Nie gram na nowym uni gdzie jest nowa wersja i tylko mam kilka pytan. 1. Czy wystawiona paczke moze kupic kilku graczy w czesciach? 2. Czy handlarz ma inne widelki niz na uni bez aktualizaxji? 3. Od czego zalezy tak niska cena deu?
-
Cytat od Torquemada: „Gratulacje. Wstrzeliles sie prawie idealnie, prawie gdyz zlom jednak u mnie. Popelniles z reszta wiele bledow w tym starciu ale nie mnie Ciebie strofowac. Procent zacny, bedzie dlugo w TOP liscie. Odbudowa w trakcie - wedle zyczenia, mysle ze do konca roku bedzie zakonczona. Odnosnie Twojego bana, byl sluszny gdyz Twoje skany nie byly powodowane checia zobaczenia co tam u mnie slychac, lecz spowodowaniem bledu w grze co mialo mi utrudnic zbiorke Pozdrawiam czytajacych. T. ”…
-
To da rade ktos napisac czy wszystkie floty obroncow stały do momentu pojawienia się rw? Iloma reckami dysponowali atakujacy? Ja bym poleciał, ktoś inny by nie poleciał. Tutaj juz bardziej o recki chodzi. Tak czy siak 3 miliony % jest wasze. Po 24 godzinach przegrany ma prawo wystawic ST.
-
Gdyby wyzbierali by o dziwo nawet na plus byli. Ile mozna latac po kilka kkk zysku. Rok? Dwa?
-
Sie nie zgodzę z przedmówcą. Też bym poleciał, tylko rexkow bym wiecej dorobił. Także duuuży szacun dla jesnych i drugich. Mam killa pytań: 1. Wszystkie recki atakierow wyzbierały całą swoja ładownosc? 2. Czy wszyscy obrońcy stali twardo i nie zawracali do momentu pojawienia sie rw? 3. Ile trwał LAG?
-
No dobra a jak bym mi sie udało zlagowac recki to bym mial odsyłke? Czy tez interpretacja SGO? Na innym uni na ktorym gram atakujacy zeskanowal na 2 sek przed atakiem i mimo zgloszenia i screenow nie było bana. Tez uznaniowka? Spoko z tym, że uznaniowka wbrew ZG. To jak mam grac. Ja nie poluję na ludzi, ktorzy dopiero zaczynaja bo mnie to nie bawi. Musze miec jakies wytyczne. A teraz nie wiem, jak laguje sondami to jest ban? Czy nie ma? Mam poczekac kiedy Kasia ma urlop bo ona banuje i wtedy moz…
-
Czuję się źle. Mam dysonans poznawczy. Ja już jestem stary i mi świat ucieka do przodu coraz bardziej i może dlatego porównuję zasady gry Ogame do zasad panujących w realu co odbija się na moim postrzeganiu, ale może po kolei: Siedzę sobie skanuję, nic nie ma. No to siedzę dalej i też nic nie ma. Myślę, spoko, nie wolno ustawać w trudzie. Walnę dwa browary dla spokojności i się wszystko ułoży. skanuje dalej. nagle patrzę, leci na mnie 20 misji na szpieguj. ja w szoku! straciłem głowę! po zwolnie…