Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 72.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A to moze sie nie zrozumielismy. Bo według mnie napisales, ze jak wymienie 45kkk deuteru ( ciap swego czasu pytała kto wozi 10kkk i ten post tez znajde jak sobie zażyczy) co to go mam na koncie przed aktualizacja to mi nic nie da bo po aktualizacji nic nie zyskam bo bede w stanie po cenach rynkowych uzyskac te same 45kkk deu. Było to 5 grudnia. Jak wiesz teraz na duzym luzie uzyskam na rynku conajmniej 60kkk deu. Oznacza to zysk 15kkk. W poście wcześniejszym posiłkowałes się danymi z ledy a pote…
-
Znaczy, chcesz mnie przeprosic? To jest post z 5 grudnia. Jak chcesz to ci pokaże jak sie z tych 45kkk deu robi hmmm 60kkk. No zajmie mi to koło 2 godzin bo bede musial pozwozic no i te transporty sporo czasu lecą. I wszystko na legalu bo się SGO wypowiedziała na ten temat. A Ciap juz lajkowac posta nie bedzie? Przeciez nikt tych postow nie kasuje póki co i widac co piszecie.
-
Cytat od zefir: „Cytat od NowyLepszyYossarian: „Na stanie mam, hmm nie wiem dokladnie ale na 12 planetach po 1kkk deu okolo plus 3kkk rezerwy. ” No to pamiętaj, żeby tuż przed wprowadzeniem wersji 7. zamienić ten deuter handlarzem na 45kkk metalu, poczekać aż rynek (i handlarz) ustabilizuje się w okolicy przelicznika 1:1:1 i zamień to sobie ponownie handlarzem na 45kkk deu ” No to jak tam? Przepraszać teraz czy czekać, aż rynek (i handlarz) sie ustabilizuje?
-
O na pewno. Wyslalem w calej karierze chyba 50 ticketow i prawdopodobienstwo wynosi tyle co trafienie czarnej dziury na ekspie u mirmira. Ale co mam pisac w powodzie? Pusz przez rynek? przeciez kasia321 napisala, ze to jest legal. Chcesz screena? Kurcze pospieszylem sie. Nie mam tego screena. Podrzuci ktos?
-
no i chwala Ci za to. Potrzebujemy ludzi dobrej roboty. Mi chodzi tylko o to, że z jednego dnia widac ruchy na kontach za 20kkk. Na koncie założonym 14.12. Doskonale wiesz ze to aktualizacja dala mozliwosc takich dzialan. I tak masz racje to tylko jeden dzien. JEDEN dzień. Mi tylko chodzi o to, csy wedlug ciebie aktualka daje mozliwowc legalengo puszu. Tylko tyle.
-
brawo. Oczywiscie ze masz prawo bo to twoja stronka. Nic nie musisz robic, widac to na stronce mmorpg. W poscie widac nerwa. I nic dziwnego. Na twoim miejscu tez bym mial nerwa. Edit: A moze ja czego po prostu nie wiem? Moze wy macie gdzies w jakims aneksie napisane ze mimo ewidentnych dowodow i tak nie mozecie nic pisac na przelozonych i gameforge? Jak tak to sorensnen.
-
ciap "jeszcze" bo pokazalas przyrosty po aktualizacji. Pokaz spadki z ostatnich dwoch tygodni. A moze ty faktycznie nie ogarniasz? Zobacz: gracz A ma floty za 10kkk i wystawia ja na rynku z mozliwoscia 25% tolerancji. Gracz B kupuje te flote za 7.5kkk a do gracza A leci 10kkk. I ok. Wedlug mnie to jest blad gry. Gites. Zostalo ta mozliwosc zamknieta. Bo sobie nagle robili handle za 100kkk. A teraz paczaj: Gracz A ma flote za 10kkk i 25kkk wartosci calego konta. Kupuje flote gracz B za 7.5kkk war…
-
No to jest szczyt. To teraz ciap powiedz jeszcze, ze nikt z luki przez 3 tygodnie nie korzystał. Zobacz aktywnosc na kontach po aktualizacji, zobacz ile kont zeszło po rocznym albo połrocznym urlopie. Jak nagle mieli sie floty po kilkanaście kkk. Doskonale wiesz, ze gdyby wrum i aduch robili przyrosty o jedno zero mniejsze to pies z kulawa noga by sie tym nie zainteresował. A najciekawsze jest to ze gameforge wiedzialo o tym wczesniej, juz po akcji z tureckiego ogame. Takze broniac tej wersji to…
-
Tutaj nie chodzi o zmiany. Tutaj chodzi o totalny balagan i sprzeczne informacje. Pamietasz jak pisalem przed aktualizacja ze przyjme konto na q obojetnie jaki top? Jak mnie ze swoim tołdim zefirem wysmialiscie? No to teraz dobrze wiesz ze spokojnie mozna sie puszowac z kont co stoja nizej. 5:1 do jednego, taki jest maksymalny przelicznik za metal. Ale git ja to rozumiem. Zasady sa klarowne dla wszystkich. Tak sie teraz gra w Ogame. Pytanie brzmi. Czy powiedzmy 10 stycznia nie wyhacze bana za pu…
-
Cytat od Avinashi: „Cytat od NowyLepszyYossarian: „Jak juz ustalicie kto jest winien to czy ktos z łaski swojej moze mi napisac jaki spalanie ma pancernik lub ow dla klasy generał? ” wg info z "wiecej detali" ow - 125, pc - 62.5.W praktyce mozesz mi wyjasnic na jakiej to jest odleglosci liczone? Bo jak sprawdzalam to zeby to sie jakos pokrywalo to wychodzilo ze 100 (??) Ukladow? Czy jakos tak ” nie wiem w praktyce. Wiem ze bylo zawsze 125 dla pc i 250 dla ow. Wedlug mnie powinno to oznaczac polo…
-
Cytat od @Piciu: „Trzymajcie się tam na tym banie A tak poważnie to jest chore, że mając tyle zgłoszeń i potwierdzeń od GA, że jest ok - gracze dostają bana To tak jakbym napisał wniosek o interpretację podatkową w odpowiedzi dostał info, że dobrze się rozliczam, a po tygodniu wjeżdża mi skarbówka i mówi - no no fajnie, ale i tak jesteś oszustem. ” To akurat wcale nie jest takie rzadkie.
-
No dobra, ale jak buleon z plem o tym napisali na boardzie to Art odpisal, że zgłosił. Potem jak Aduch i Wrum narobili bardachy i w kilka godzin zrobili konta w top to sam Art potrafil bład rozwiazac w kilka chwil. Przeciez to wystarczy na mmorpg spojrzec i zobaczyc co aie dzie od kilku tygodni na wszystkich uni.
-
No dobra, ale ci kolesie zrobili to specjalnie i sie wcale nie kryli. Ten blad jest znany od poczatku grudnia i sam Art pisal ze zglaszal. Wiesz ile kont mialo skoki w statach? Skoki rzedu kilkunastu kkk? A jak Aduch z Wrumem zwiekszyli skale to nagle ban. Kiedy to wlasnie oni skutecznie sklonili Arta do dzialania. W niedziele po 23. To po co pisac ze sie cos zglasza jak samemu mozna to naprawic w 10 minut. Dla mnie Aduch i Wruum to bohaterowie. I powinni dostac unbana a nie perma.