Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 516.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Admiral Artemis [TAG] vel AbbaDon u127 vs. Sandyk [W a M] ~ 55906.59%
Tyski - - Starcia Quantum
PostPięknie Abi to się nazywa przywitanie Oby więcej takich
-
kto ma równo pod sufitem?
Tyski - - DiD Cygnus
PostCytat od DarthMario.: „Cytat od Tyski: „Cytat od DarthMario.: „No ale my też chcemy fuzji. Też jesteśmy ludźmi. Bądźcie wyrozumiali. ” To zamieńmy się kontami to zobaczymy czy tak fajnie będzie może w tedy zrozumiesz nas ” To sobie takie zbuduj Z resztą walczyłem z dużo większymi od siebie i jakoś nie płakałem... ale rozumiem waszą gorycz. ” Ja nie płacze tylko chciałbym grać z równymi osobami niestety punktami zjadacie nas ale nie ma co się dziwić nasza unia jako jedyna była bez ACS ludzie szyb…
-
kto ma równo pod sufitem?
Tyski - - DiD Cygnus
PostCytat od DarthMario.: „No ale my też chcemy fuzji. Też jesteśmy ludźmi. Bądźcie wyrozumiali. ” To zamieńmy się kontami to zobaczymy czy tak fajnie będzie może w tedy zrozumiesz nas
-
Cytat od ciap: „Cytat od Bora 3d: „ ” Jak pisał wcześniej Art nad grupami siedzieliśmy parę dni. I nie polegało to na o połączymy to i tamto uni. Były analizowane parametry i punkty. ” Taaa ciekawe ile siedzieliście by wpaść na genialny pomysł by Antka łączyć z Q . Nasze parametry x3 flo dopiero eko od miesiąca x7 brak ACS parametry Q X5 flo X7 eko ACS wiadomo a punkty tam miliony i nawet już miliard u nas ledwo 5 kont przekroczyło 100kk i Ty mówisz że patrzyliście na pkt ? Ehe
-
Cytat od Art: „Cytat od satanael: „Witam ! Sprawdziłem właśnie jak to wygląda punktowo pod względem uni które mają być wrzucone do Q (chodzi o grupę 2 czyli - Eridanus , Quantum , Cygnus i Antares) i delikatnie mówiąc kogoś mocno pogięło ... Cygnus i Antares mocno odstają od Eri nie wspominając o Q z resztą My (Eridanus) mamy taką samą sytuację jeżeli porównać nas z Q . Według mnie to się nie trzyma kupy i osoba która to ustalała chyba nie sprawdziła dokładnie punktacji . Według mnie można było …
-
Cytat od Art: „Cytat od Sora26: „@Art nie uwazam ze Rising ma jakies uprzedzenia i nie uwazam ze wasza konwersacja odnosnie UF powinna odbyc sie na WASZYM kanale. W pelni popieram to co pisze a pisze jako gracz a nie czlonek Teamu. Zamiast UF trzeba bylo zastosowac kasacje calego uni na to samo by wyszlo skrocilby sie tylko czas. Nusakan i Spica sa na podobnych poziomach w pkt flot itd. A wrzucajac oba do Virgo robicie tyko "krzywde" tej garstce ktora zostala i cos jeszcze klika. Tym sposobem ka…