Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 284.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od kiki3: „Sztab na tydzień to na początek może i dobre ale jak ci sie skonczy to automatycznie spada ci mozliwosc wysyłania dodatkowej ekspy i mówisz ze mimo to i tak dajesz rade zajsć dalej niz ktos ze sztabem na miesiąc ” I tu popisałeś się swoją wiedzą Dobra, z mojej strony EoT, bo i tak nic nie rozumiesz
-
2b1474af50cd8922a3a0c0c383b71480.png Tutaj doładowałem trochę anty na początek i różnica taka, że ekspedycje zaczęły latać dzień czy dwa szybciej. Nie wiem czy było warto. Sztab na tydzień wystarczy, żeby oszczędzić trochę kryształu na technologię szpiegowską i od razu mieć admirała. Tyle.
-
@kiki3 post z serii nie znam się, ale się wypowiem? Da się bez wydawania kasy być wysoko. Wystarczy wysyłać dużo ekspedycji i mieć szczęście
-
@Xunbaren nie powiedziałeś najważniejszych rzeczy. Jakie uni i jak mocno rozbudowane konto? Stare uni? Na początek mogą być PC + DT + 1 Pionier. Fakt, że przy piratach DT padają jak muchy, ale mając mało PC, to ilość znajdowanego surowca ma dla Ciebie znaczenie. Potem same PC i skup paliwa Nowe? To prostsza sprawa, bo latasz tym co masz Dochodzisz jak najszybciej do astro9 i klepiesz dt. Bardzo dużo DT. W slocie dajesz DT + 1 pionier + 1 OW. Dlaczego OW, a nie PC albo N? Bo na co Ci potem tysiąc…
-
Cytat od CHAOS: „Cytat od Antharas: „@CHAOS zapytaj na nieoficjalnym disco ogame, tam mają super arkusz, polecam bo też używałem ” gdzie go znajdę? ” discord.gg/UumxJa nieoficjalny disco discord.gg/pHw6B8 kanał z arkuszem PS. Na octansie pierwsza czarna po tygodniu gry. Na tym nowym 3 czarne w tydzień Jak ja kocham statystykę
-
No ja latam po jakieś drobne, a ten z grubej rury wali Dzięki za cynk, metal zawsze się przyda Agresor przejął: 19.493.409 Metalu, 149.257 Kryształu i 32.334 Deuteru 11.794.347 Metalu, 74.628 Kryształu i 16.167 Deuteru 5.897.173 Metalu, 37.314 Kryształu i 8.083 Deuteru 2.948.587 Metalu, 18.657 Kryształu i 4.042 Deuteru
-
Lol, co to się dzieje, że wybitne nieloty, wręcz planktony, robią starcie? Pozdrawiam mamę, tatę, brata nie oraz wszystkich członków. Różnych konferencji i diskordów. W szczególności @Bombowy Bomberman, co właśnie wstał, bo tabletka gwałtu przestała działać [url]https://www.youtube.com/watch?v=vcMHkvEVgVo[/url] Dnia 11-05-2020 08:66:66 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ninja [MAMMAMIA] ________________________________________________ Duży transporter 201 Lekki myśliwiec 3.000 Krążo…
-
UFS - dyskusja
PostCytat od Ojczyznoslaw: „Znasz ceny magazynów i ich pojemności przeciwrakiet? Widać, że niezbyt wiesz o czym mówisz. Magazyn na 200 przeciwrakiet to koszt ~90kkk sury. Plus czas budowy. A 200 RM to byle noob z 1000 miejsca sobie wystrzeli bez wysiłku w pół nocy. ” Są tacy i z top2000 z silosami 10 i nanitami 7, co to lubią postrzelać w top1. Zapytaj ciap. Cytat od Bladeripper Returns: „Mało kto rakietuje bez potrzeby poprostu szkoda surowców, albo chce zdjąć moona bo pewnie tam robisz fsy, lub za…
-
Ach te topowe starcia Coś za długo cisza, czekam na kolejne tap łan!
-
TOP 1 ACS - Technocat Epilepsion [MAMMAMIA] & Hanysek [MAMMAMIA] vs. Governor Sattelite ~ 169.67%
PostA gdzie w tytule top1 ACS Że się Wam chce coś innego niż ekspedycje puszczać