Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 670.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• W sygnie masz "zostań moją moderatorką". Co zaproponujesz dziewczynom aby skusić je na wysłanie podania? Na co mogą liczyć z Twojej strony?

• Toadie

kruszynka - - Członkowie Teamu

pffff ja widziałam jak Dziuba już ochraniacze kupował a Ruda kask załatwiła. A ty się od odpowiedzi wymigałeś Ale niech Ci będzie! Zdarzyło Ci się puścić głośnego bąka w miejscu publicznym i udawać że to nie TY? /me sie chowa bo za te pytania chyba mnie udusisz :P

• Ruda

Nadałaś rybkom w akwarium imiona? Masz glonojada? Nie uważasz że są urocze? Czy miałaś jakiegoś obleśnego znajomego o którym pomyślałaś że się przyssał do Ciebie jak glonojad? Gdyby operacje plastyczne w celu upiększenia a nie zdrowotne były refundowane przez NFZ skorzystałabyś? Jaka byłaby Twoja pierwsza reakcja gdy wchodzisz do pokoju a tam Twój chłopak wymalowany Twoimi kosmetykami pyta się Ciebie "czy ta szminka do mnie pasuje"? Myślałaś o tym aby zrobić sobie taką artystyczną nagą sesję zdj…

• Toadie

Ok wyobraź sobie że jest zima i ktoś(nie wiadomo kto -> pewnie jakaś pomarańczka ) przywiązała @Ruda, @kasai, @Dziuba, @Neferet i @Superman do drzewa. Ten ktoś powiedział, że musisz teraz wybrać w jakiej kolejności dane zielonki mają dostać śnieżką przy czym pierwsza osoba dostaje małą i kruchą, następna większą i tak aż do gigantycznej i twardej śnieżki. W jakiej kolejności ustawiłbyś zielonki aby poniosły zasłużoną karę? Czy jeżeli byłaby opcja że osoby wyżej zostaną rozwiązane i unikną śnieże…

• Toadie

Tak mnie naszło Kilka razy pisałeś że przeze mnie zaczynasz sobie pewne rzeczy wyobrażać. Cieszysz się z tej "umiejętności" czy raczej w duchu mnie przeklinasz?

• Ruda

Lubisz dostawać kwiaty? Bikini czy strój jednoczęściowy? Faceci w slipkach czy bokserkach? Dałabyś się postrzelić ratując ukochanego? Cebula smażona czy prażona?

• Czy nadal uważasz się za świeżynkę?

• Toadie

Czy miałeś kiedyś proroczy sen?

• oj a nie gryzą w stopy?:P

• Supcio co to są nudesy?

• kruszynka

Cytat od Ruda: „Hej hey ho! Jak sobie radzisz w czasie upałów? Nie radzę sobie Ale ogólnie klima w aucie/pracy ratuje sytuację. W domu już gorzej bo jest strasznie duszno więc wiatrak chodzi non stop a i tak mało co daje Lubisz się opalać czy raczej szukasz miejsca w cieniu? Czasami lubię się poopalać ale wolę chyba jednak siedzieć w cieniu. Mam złe wspomnienia z opalania :x kiedyś nad morzem tak się spaliłam że aż spuchlam Rodzina do dzisiaj się ze mnie nabija Jaką "dobrą radę" przekażesz nowem…

• Temat mooocno przeczyszczony z niepotrzebnego offtopu i spamu. Osoby których posty poleciały mogą czuć się upomniane. Dalszy spam potraktuję odpowiednim ostrzeżeniem w profilu.

• kruszynka

Cytat od Ruda: „:impra: 1. Wolisz dokładnie wszystko zaplanować, czy być spontaniczna? hmm chyba raczej zaplanować, ale z drugiej strony czasami tak mam że jak są jakieś plany i się na nie kilka dni czeka to zaczynam się wahać. Więc niekiedy lepszy jest spontan gdy nie ma czasu myśleć 2. Jaki jest Twój najdziwniejszy nawyk? Kurczę nie mam pojęcia! Trzeba by chyba Mojego o to zapytać Dla mnie wszystko się wydaje normalne 3. Jak wyglądałaby Twoja wymarzona randka? O MATKO ;X Jakoś nigdy nie chodzi…

• Jesteś bohaterką Dumy i uprzedzenia, jedną z sióstr Elizabeth Bennet. Twoja rodzina ma coraz większe długi a co za tym idzie rodzice pragną wydać Cię za mąż za jakiegoś bogatego jegomościa. Ty jednak poznajesz ubogiego panicza UroczyiPrzystojny i zakochujesz się w nim z wzajemnością. Na jednym z przyjęć matka przedstawia Cię Panu JestemBogatyIsięPuszę i już dogadała się z jego rodziną, że wyprawią wam wesele. Ceremonia ma odbyć się w najbliższą sobotę. Stoisz z dylematem czy uchronić rodzinę od …

• kruszynka

Cytat od Ruda: „1. Przenosimy się w miejsce, który opisuje tekst wyżej. Przechadzasz się ulicami, obserwujesz mieszkańców danego miasta i zauważasz zachowania wymienione w opisie wyżej. Jakie są Twoje wrażenia? Chciałabyś funkcjonować w rzeczywistości, gdzie porzucona została dbałość o higienę? Dlaczego? Chyba jednak perspektywa dostania kupą w głowę nie jest dla mnie interesująca W dzisiejszych czasach jak ptak komuś nasra na głowę to lecą mocno niecenzuralne słowa a co dopiero gdyby poszła tak…

• API przycisk

kruszynka - - Zadawanie pytań

Gdy najeżdżasz myszką na przycisk API i wyświetla się kod to podświetla się od razu na niebiesko? Jeżeli tak to nie klikaj na przycisk, ale jak tylko najedziesz na niego i się podświetli kod zrób ctrl+c i wklej sobie później gdzie chcesz np. do notatnika za pomocą ctrl+v

• Ruda

Wyobraź sobie, że jesteś Bogiem i mogłabyś dowolnie zmodyfikować wygląd oraz że tak powiem "zasadę działania" mężczyzn i kobiet. Co byś zmieniła? Napisałaś, że nic szczególnego nie wzięłabyś do średniowiecza. A papier toaletowy? Czy wystarczyłyby Ci liście?:D Na bezludnej wyspie wolałabyś być z gadułą co jej buzia się nie zamyka czy z ponurakiem co Cię unika? Z czego zdawałaś maturę? Chodziłaś kiedyś boso po ulicy podczas deszczu?

• kruszynka

Cytat od Ruda: „Hej cześć :* Jakiego kłamstwa najczęściej używasz? Na pytanie czy jestem zła odpowiadam "nie" :P Co oprócz pieniędzy trzymasz w swoim portfelu? karty płatnicze, paragony, zdjęcie które robiłam do dowodu i paszportu, wizytówki :) Jaki kolor kojarzy Ci się z gorzkim/słodkim/kwaśnym smakiem? gorzki - czarny, słodki - pomarańczowy, kwaśny - zielony ”

• kruszynka

Cytat od Neferet: „Tu mnie jeszcze nie było, nie wiem jak to możliwe skandal nie uważasz? :p Swoimi pytaniami trochę mnie zainspirowałaś żeby popytać Ciebie ojoj to chyba dobrze :> Oglądasz jakiś serial? Ostatnio tylko Uwięzione na TVP, Ranczo i Bulionerow na TVP seriale no i czekam na GoT! Lubisz czytać? Jak tak to jakie książki? bardzo lubię czytać ale ostatnio nie mam czasu. Ogólnie lubię przyjemne i takie babskie albo młodzieżowe książki. Lubię powieści Katarzyny Michalak. Czasami jak chce c…

• Temat do przedyskutowania ;)

kruszynka - - DiD Wasat

Zmiana konfiguracji Universów: Quantum, Wasat, Eridanus