Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 690.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratuluję Atas ! Fajna podstawka. Już na pewno Tickety lecą.
-
Bawimy się dalej, tym co zostało Pozdro Komornic ! WGkmPcL.jpg Dnia 01-04-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 120.000 Okręt wojenny 60.000 Pathfinder 159.000 _________________________________________ Agresor szajka [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 11 _________________________________________ Obrońca sport ________________________________________________…
-
[mniam] Edit: Co do złomu, brakło recyklerow na floty po 170 mln co wysyłaliście do obstawy niszczenia moona i pierwszej próby zestrzelenia floty, to już wasz problem. A co do selene , pokazałem się. Przy Tobie nie można być normalnym. Jeszcze raz gratuluję na prawdę fajnej akcji. Na tym moje słowa mogły by się zakończyć ale się nie da przejść czasami obojętnie koło waszej szopki słownej. Nie róbcie bohaterów z oszustów . Edit editow A niech ląduje jeszcze 10 razy, co z tego ? Możecie mnie zlomo…
-
widzę już zazdroscicie symulowanie jaki to zysk mam, jak do przodu jestem. Zapytajcie się na 2 raz na priv to wam odpowiem. Doku nie mam. Jest pusty. Flota stała jakby nigdy nic na planecie. Nie potrafię klonować floty, nie używam błędów , nie bawię się w malorego i Andre nie klonuje GS a później jak się wydaje do GO szybko piszę. Nie znam się na Tym . Ticketa napisałem zanim ktoś zauważył że flota dalej stoi. Chcę być w porządku. Gram dla zabawy nie cyferek. A co do Calipso , zapytaj się też na…
-
Jeszcze Kromak mam 900 k recka więcej niż tutaj w rw. Więc nie zezlomowanymi. Ticketa sam napisałem. I czekam na decyzję. Nom niestety nie wiem jak to zrobiłem ale puściłem fs stacjonuj na kolonie. Dużo zrobić nie mogłem. Trudno Gratuluję akcji. Fajnie ogólnie wam wyszło ! Czy flotę GO zabierze czy nie, powolutku stanę " na nogi ". Więc spokojnie. Edit: Canaan nie odpadną skany ode mnie za dobrze by było:)
-
Cytat od Bigot: „Gratuluje RW na aktywnym graczu. Ale ta flota powstała w 3 miesiące, więc Ekonom jak będzie chciał odbuduje się szybko. P.S Każdy wie, że to i tak trafi do Kromki, w końcu wszystkie konta na unii to jego puszówki: Y2K, Obserwator, Wojtek, więc to na pewno pusz. On tylko czeka na odpowiednią chwilę by do niego to trafiło. ” Nie udawaj bo zacznę wymieniać, zobacz u niego w układzie będziesz wiedzieć które jego push konta plus parę poza układem typu Szymek.
-
Niestety Recykler padł, ale jest mała szansa że się odbudujesz Antharas . Gratuluje przemyślanej akcji Agresorowi życzę SZO :D:D Sam podobnie skończyłem ostatnio , na generale mniej boli
-
Ważne że kolejny cel zaliczony, Graty ! Rośnij i rozwalaj dalej
-
wy skanowałem wczoraj ale nie doleciałem :D:D Graty
-
I tak większe Rw niż Zbawiciel robi nie jest źle.
-
Teraz obrońcy nie było :D:D , zawsze pisał jak był do " iluś " razy sztuka. Pozdro Komornic ... WGkmPcL.jpg Dnia 27-03-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 500.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca mani16 [PULSAR] ________________________________________________ Mały transporter 14.081 Duży transporter 135.196 Recykler 6.000 Sonda szpiegowska 3.000 Gwiazda Śmierc…
-
Powoli do przodu, trochę cukierków na wzmocnienie floty ..., póki flota jeszcze jest to latam dalej Przynajmniej własna , nie ukradziona :D:D Pozdro Komornic WGkmPcL.jpg Dnia 25-03-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Y2K [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 120.000 _________________________________________ Obrońca Frederikus [HARIBO] ________________________________________________ Duży transporter 50.000 Okręt wojenny 1.000 Niszczyciel …
-
Cytat od Calipso: „Cytat od The Pawelec: „Pancior dostał to na co zasłużył, kiedy wchrzanil Ci się we wcześniejszą akcje. Dogadales się elegancko z obrońca i wyszła fajna akcja. ” Cytat od kruchy1916: „spakowałem też Marcina 2 tygodnie temu, szybki kolon-tp, pospadały moony , była liczona zawrotka obrońca jednak nie postawił nowych moonów więc o nic się nie bałem i został spakowany. oczywiście na pałę podłączył się zbawiciel i w efekcie końcowym wleciał w ustawiony przeze czas mnie prawie połową…
-
Nom komuś nerwy puściły, po złomowaniu swojej pushowki był gotowy na następną a tutaj Komornic pierwszy ! Znając życie konto Kromaka, to największy pusher Universum GRATY Atas! Nie pierwszy taki cel nie ostatni, nie pierwsze takie komentarze i też nie ostatnie. Niestety niektórzy nie potrafią tego pojąć że ktoś gra czysto, ma jedno konto i jak dużo skanuje to coś znajduje. Jak dużo obserwuje to i też ustrzeli. Jakbym trafił lukiwi to Zbawiciel z kolegą kruchym też zaraz wyskoczyli by z pushem. T…