Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 138.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od pawel1000: „Poza tym jakby nie patrzeć to jest ST numer 69 więc.. oczywiście wiadomo magiczna liczba ” A żonie się chwalilłeś ? Mam nadzieję, że razem uczciliście to ST hehe Przeglądam forum, trafiłem tutaj, nie było takie złe to Kalyke i dalej dobrze się bawicie. Graty TOP1 i tego starego i świeżego

• Cytat od mAsA: „a po zetelnej informacji ” [ciach] rzetelna informacja Sorki, pewnie to zwykła literówka, ale mnie rozbawiła Graty ST, i SZO obrońcy (jak już smerfy przestanie oglądać) Super Moderator Ruda:wulgaryzm

• No to pohandlujemy hehe Juz zdazyles przetopic ? Brawo !

• Ponad 100 baniek do przodu, szkoda że więcej surki obrońca nie przykisił Następne ST proszę wprost proporcjonalnie do szybkości przetopienia złomu Gratuluję, obrońcy odbudowy !

• Multi, bociarze..kurde, jak zniechecic? Mnie to *1 sie podoba, to na pewno by zniechecilo niektorych. Co zniecheciloby bociarzy...? Uni bez klas

• Juz tak nie kupuja, pogralem troche na Rosalind... Konto juz czeka na kasacje

• A niech puchnie...z kim bedzie gral ? Z ekspami chyba tylko. Ja wole pograc live z 100 osob mojego pokroju niz scigac multi. Masz oczywiscie racje w tym co piszesz, nie zaprzeczam. Ale takiemu moze sie szybko znudzi gra...moze ? Widzisz, ciezko o ten zloty srodek, ciezko.

• Super byloby, gdyby wyszlo Uni *1, 30 % pz, bez walk ACS. Bo multikonciarze (ile tego jest na rosalind hehe i pewnie gdzie indziej tez) moment opanowuja Unie, cal gra idzie pod Nich, ST za ST, kur..? Kto ma czas siedziec 20/24 na ogame ? Zeby dogonic multi albo chociaz sie zblizyc. Wszyscy, ktorzy pamietamy stare, dobre ogame, wiemy tez ile czasu sie do mtka dochodzilo. Fabryka nanitow lsnila dla niczym didadem nad glowa bogini. Ok, wystarczy nostalgii. Wielu z Nas ma juz dom, rodzine,i nie ma a…

• Dnia 28-06-2020 04:57:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor palimydzisqna [Discover] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 14.000 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 1.000 Mały transporter 5.000 _________________________________________ Obrońca Sovereign Radiation [G2 Army] ________________________________________________ Mały transporter 864 Duży transporter 1.447 Ciężki myśliwiec 1.165 Krążownik 280 Okręt wojenny 246 Recykler 71 Sonda szpiegowska 600 Pathfind…

• Dnia 27-06-2020 16:35:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor palimydzisqna [Discover] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.000 Ciężki myśliwiec 1.100 Krążownik 2.000 Pancernik 50 _________________________________________ Obrońca Commander Radiation [SPQR] ________________________________________________ Mały transporter 2.132 Duży transporter 2.235 Lekki myśliwiec 1.165 Ciężki myśliwiec 461 Krążownik 95 Okręt wojenny 97 Recykler 18 Sonda szpiegowska 9.…

• Znowu flota transportowa. Znowu bez dexu Pozdrawiam moje mordeczki Dnia 27-06-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor palimydzisqna [Discover] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 12.000 Krążownik 350 _________________________________________ Obrońca President Proteus ________________________________________________ Mały transporter 2.161 Duży transporter 1.329 Lekki myśliwiec 397 Ciężki myśliwiec 386 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 69 Sonda szpiegowska 3…

• Gennaro..skąd Ty masz tyle siły ? Ja po evencie z moonami, dwóch nieprzespanych nockach ledwie żyję Sączę właśnie małego (no może nie takiego małego ) drinka za to co tutaj wyprawiasz, jak również za Twoje zdrowie Kruszyna ! Najlepszego Mordeczko

• Bardzo dawno nic nie wklejałem, bo i nie było czym się chwalić, zresztą tak jak i teraz. Pomyślałem jednak, że może warto jakiś ślad po sobie zostawić, gdyż tych dawnych to już nawet w archiwach nie ma Dnia 26-06-2020 03:40:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor palimydzisqna [Discover] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.400 Krążownik 200 Okręt wojenny 500 Bombowiec 75 Niszczyciel 26 Mały transporter 1.500 _________________________________________ Obro…

• To ST akurat na moim koleżce, ale gra nieubłaganą jest - Gennaro tym bardziej Zbychu...Ty przypomnij sobie co to FS, bezpieczny FS Kolejne graty, ojj te graty, same graty z tych flot zostają

• No i szybki kolejny zysk Cytat od kruchy1916: „obrońca złapany na falandze ” Na czym ? Gratuluję i dziękuję za pozdrowienia

• Miło pograć sobie od czasu do czasu, jeszcze milej poznawać nowych ludzi Gratuluję Gennaro ! Obrońcy SZO, uni dopiero wystartowało, szybko pójdzie

• Gratuluję, fajnie weszło. Dla małego sprostowania, to już nie było moje konto od kilku dni. P.S. Zmieniajcie proszę niki po przekazaniu konta, bo potem wychodzi, że to ja czy inna osoba, która przekazała konto dostała złoma. Rzecz jasna konto nie zostało przekazane dla SHOWTIME, ST czyste, pewnie na BFS-sie zrobione. Pozdrawiam z wolności od ogame !

• Spiesznym krokiem podążał w jej stronę, bał się, że nie zdąży. Niepotrzebnie. Ona tam była, ona tam zawsze czekała. Niecierpliwymi palcami drżących dłoni dotknął jej po raz kolejny, uwielbiała czuć na sobie jego dotyk, uwielbiała gdy tak się w Nią wpatrywał. Siedzieli w milczeniu, oczy skupione na sobie wyrażały tysiące uczuć. Ona kochała Go bezgranicznie, lecz beznamiętnie zarazem. Spędzali tak wspólnie wiele dni i nocy, tyle niezapomnianych dotąd chwil, jakże ulotnych..pomyślał...I zastanawiał…

• Obrońca to musi pamiętać, że organizm też potrzebuje odpoczynku. Skanowanie 24h/dobę, kilka zarwanych nocy..ciach..nawet nie wiesz kiedy odpływasz. Nie wiem oczywiście czy tak było, takie moje podejrzenia. No nic, haracz zebrany po raz kolejny. Pozdrawiam czytających i pamiętajcie o odpoczynku, nie zawsze te cyfry tego warte...

• Cytat od Duch Szerszenia: „Myślę, że limity powinny zostać podniesione... ” Zaiste...Sojusz NOLIMIT musi zacząć budować większe floty