Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 50.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Alucard [NOOB] vs. Director Echo ~ 1.96% [Przywitanie nowego Uniwersum]
rydzu - - Starcia Galatea
Postznajomy nick, graty i oby tak dalej!
-
Kogo sie mozna spodziewac?
rydzu - - DiD Galatea
Postwieje pustką, DiD nie żyje :p
-
@DUDEUSZ Może źle się wyraziłem z tym "z doskoku". Chodziło mi głównie o to, że kiedyś, gdy jeszcze nie było w modzie wszystkich smartfonów z internetem itp. gadżetów, a prędkości były niskie (jak to ktoś określił, wieje nudą), to gdy przeciągnęło Ci się coś w życiu prywatnym, lub wypadło nieplanowane zdarzenie, to z chłodniejszą głową się siedziało lub wracało do domu, bo jak nikt na Ciebie nie czyhał, to miałeś godzinę zapasu, jak ktoś siedział w układzie, to troszkę mniej. Teraz przy prędkośc…
-
Uni wystartowalo Poznajmy sie
rydzu - - DiD Dorado
PostCytat od Zla Kobieta: „To i tak jest duzo jak na te czasy ” tak z ciekawości, ile ?
-
zamiast anty lepszy będzie miesięczny abonament, ciekawe, czy już o tym myśleli Nic to nie zmieni, ta gra umarła dawno, każde kolejne uni to tylko dodatek do ich wypłaty, nie wiem jak frekwencja wygląda na zagranicznych uni, ale u nas już dawno jest kiepsko.. Starych graczy odciągają takie konfiguracje jak 6x eko, 5x floty (no nie powiem, niektórych przyciągają), bo nie da się na nich grać z doskoku. Kiedyś na uni x1 flotka i 1x eko dało się grać i to nawet bez telefonów, teraz na niektórych uni…
-
TOP 1 w reckach NB88 [ZBOCZKI] & djmajtuss [ZBOCZKI] & MagiaInkwizytor [ZBOCZKI] & czystezlo [ZBOCZKI] vs. mj100 [BRACTWO]-1638 %
rydzu - - Starcia Tarazed
PostBrawo Piter, wygląda to nieźle, może nawet ciut lepiej Obrońcy hmm, ponoć zaczął grę na nowym uni, więc powodzonka
-
Próby moonowe
PostZrobię próby na spicy (mam konto) w zamian za próby na Tarazed. Kontakt priv forum.
-
Cytat od john malkowitz007: „Pomieszal pojecia, zakup surowcow za antymaterie ( byl event ) z kosztem rozpoczecia budowli , badania za antymaterie ( nie ma czeos takiego ) ” Jaki Event ? Każdy jest ogłaszany na forum, spróbuj podrzucić link do "tego" Widzisz tu gdzieś Event ( Masz kilka godzin, żeby za garstkę anty naładować tonę sury ) ? Szczególnie, że jak mówią inni, kupując surowce w magazynach, a kończyć budowę/badanie, przy takiej samej ilości surowców była kolosalna różnica potrzebnej do …