Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-165 z 165.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zaktualizowałem wczoraj antigame (nie wiem co mnie podkusiło). No i zaczęło się. 1. Kiedy robię zwózkę surowców na transportuj to nie ma autoładowania, znaczy surowce zostają na planecie, a transportery lecą na pusto, wcześniej automatycznie się napełniały. To jest jeszcze pikuś ale jak ktoś wie jak to poprawić to będę wdzięczny. 2. I to jest dopiero syf. Farmię sobie metkami na nieaktywach. Ustwiłem opcje: ustaw atakuj jeśli wybrane są obce koordynaty i wyłączyłem opcję: tylko jeśli we flocie s…
-
Rozumiem, że emocje itd ale mam prośbę: nie zamieniajcie fajnego ST w pyskówkę...
-
No, brawo sojusznicy! Jestem pod wielkim wrażeniem. Piękna akcja. To się musieli zdziwić agresorzy;D.
-
Gra KOSMOS - pomocy! Niestety modek nie dał mi zrobić swojego tematu i kazał wpisać się tu...:( Była kiedyś taka stara gra: Kosmos firmy L.K. Avalon; kolonizowało się planety, budowało statki i satelity, ogólnie było fajnie. Szukam tego po internecie od kilku lat i nie mogę znaleźć. Po prostu przepadło jak kamień w wodę. Mam do was wielką prośbę, gdyby ktoś z was miał tą grę to wyślijcie mi na kynyky@o2.pl albo dajcie jakiś namiar. Z góry dziękuję Kynyky