Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 165.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratuluję! Ładny wlot! A pasek prędkości to nieporozumienie, stary był dużo lepszy...
-
Da nie da. Próbować warto. Jaki sens wprowadzać to na starych uniwersach? No żaden. Więc czemu mieliby nam nie zostawić takiej gry jaką chcemy?
-
Otrzymałem właśnie zaskakującą i całkowicie oburzającą mnie wiadomość, że wersja gry zostanie zaktualizowana do wersji 7.1. KATEGORYCZNIE nie wyrażam na to zgody. Założyłem konto na uniwersum Kalyke dlatego, że jest to ostatnie uniwersum, na którym panują stare zasady. Narzucenie tych zasad graczom, którzy grają na starszych uniwersach gdyż nie życzą sobie nowych - w moim odczuciu zupełnie nieudanych pomysłów byłoby skandaliczne. Włożyłem w grę dużo czasu i wysiłku i nie godzę się na taką ingere…
-
Chciałbym wierzyć, w te zapewnienia jak to się nikt tutaj nie pushuje poza wujkiem... Na prawdę bym chciał żeby tak było...
-
tomee, a jakby cię było stać to byś kupował? Przecież to żałosne jest... Równie dobrze można sobie włączyć jakąś strzelankę,przejść ją na kodach i potem jarać się, że się ukończyło. I to jeszcze z zarąbistym czasem!
-
To może jako uczciwi gracze powinniśmy wystąpić z jakimś apelem do Gameforge żeby ten syf ogarnęli? Zamiast wprowadzać bzdury typu żniwiarze i wybieranie sobie jakiejś klasy (pfff...) to trzeba przywrócić grze dawny wymiar. Kiedyś w ogame grało się uczciwie i była masa graczy. Popieram przedmówcę, że pierwszym krokiem w tym kierunku powinno być skasowanie dokupowania surowca za pieniądze ale to nie wystarczy. Chciałbym żeby wróciły stare zasady ogame z banami na zawsze za multi itp. Jakoś mogłem…
-
Dajcie już spokój tym teoriom spiskowym... Wiadomo, że część gra nieczysto ale nie ma co od razu ludziom zarzucać nie wiadomo czego. Domagacie się dowodów, a jakie macie sami żeby rzucać oskarżenia? Gratuluję agresorom... Szkoda tylko sojuszniczej floty, no ale cóż, taka gra...
-
To może zacząć od zrobienia ankiety nad wyłączeniem Ursy z planu łączenia. Niech gracze zdecydują sami. Ja wolę zostać na małozaludnionym uniwersum ale z zasadami jak teraz. To jest moje jedyne konto na ogame, a jest właśnie na Ursie bo te i tylko te zasady mi odpowiadają. Nie zmienia się zasad w trakcie gry.
-
Ja też gram na Ursie i dlatego tam zacząłem grać bo mi odpowiadały te zasady a nie inne. Nie przeszkadza mi spadająca ilość graczy. A jak komuś przeszkadza to można byłoby go przenieść. Proponuję wprowadzić okres przejściowy, np. 1 miesiąc, każdy gracz z dowolnego uniwersum mógłby sie wtedy przenieść na Ursę (bez możliwości powrotu) i każdy gracz z Ursy mógłby przejść na inne (łączone) uniwersum. Mielibyśmy naszą senną, spokojną Ursę, a flociarze wyżywaliby się gdzie indziej. Konta można byłoby …