Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 165.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Apofis: „Cytat od GramBoLubie: „A jak ktoś zrobił nie mld tylko mln ? Mam wrażenie , że właśnie tak to wygląda w Twoim przypadku. Niech wezmą największych , a przeciętnych zostawią w spokoju... nawet za 1kk powinieneś beknąć! ” Hej oskarżenia to sobie zostaw dla siebie dobra? Masz jakiś problem do Mnie? może ty ukradłeś? prawie każdy korzystał z rynku więc każdy na mała skalę mógł korzystać z buga nawet ty więc nie cwaniaczkuj tutaj nie oskarżaj. to co jak ktoś zrobił nie świadomie na m…
-
Myślał, myślał i wymyślił. Jest rozwiązanie problemu! Nie do końca idealne ale lepszego się nie znajdzie. 1. Pełne czyszczenie kont z surowca - tzn. wszyscy mają równo 0 mety i krisu + jakaśtam ilość dexu w zależności od uni, żeby było za co latać na fsa (urlopy i igły to samo). 2. Tolerancja przyrostu. Liczymy realny możliwy przyrost z uczciwej gry w ciągu ostatniego tygodnia od wystąpienia bugu dla każdego uni osobno (w jakichśtam widełkach punktowych). Kto się mieści zostaje. Ci co przekroczy…
-
Przecież ba Cytat od ---Webber---: „Wszystkim tym, którzy piszą o backup serdecznie przypomnę, że w takiej sytuacji gracze będą żądać wydanej antymaterii, a tej mogło iść naprawdę sporo ponieważ były bodajże dwa eventy +50% anty w tym czasie, dodatkowo masa promocji na itemy itd. Nie wierze, że GF zrobi coś takiego. Edit: ktoś tu pisze by dać 2kk antymaterii, no ja sam wydałem jej o wiele więcej od czasu dodania aktualizacji więc domagałbym się jej całkowitego zwrotu skoro cały zysk z jej użycia…
-
Cytat od justvroum: „Ale to nie żaden bugusing tylko korzystanie z nowego systemu który GF testował przez ponad 2 miesiące, g.... mnie obchodzi kto za to odpowiada i dlaczego, głowy powinny lecieć strumieniami, CM który chowa głowę w piasek jak struś, chowa się przed userami i unika jakiejkolwiek odpowiedzi. już nawet nie chodzi o gaszenie pożaru, a o jakąkolwiek informacje! jest całe mnóstwo osób, które powinny również dostać bana za bugusing bo są nawet nieświadome procederu, zaledwie promil g…
-
Można odłowić z grubsza tą wyprodukowaną surę. I dać banu za bugusing, który jest ewidentny i bezdyskusyjny, tym co nie zgłaszali. Wiadomo, że nikt ze względu na mnie decyzji o backupie albo o jego braku nie podejmie ale w mojej ocenie to i tak najgorsze z możliwych rozwiązań. W dodatku niezgodne z regulaminem. Bo doszło do złamania zasady bugusingu, w związku z czym gracze, którzy to wykorzystywali i tylko ci gracze, muszą zostać ukarania. Backup to po prostu najłatwiejsze rozwiązanie dla Gamef…
-
Dajcie już spokój. Art się zachował zdecydowanie nie ładnie ale cóż. Może nie chce powiedzieć za dużo. Winne jest Gameforge. Po co było tą głupawą aktualizację rynku wprowadzać? Przecież ten rynek jaki był, był ok. Może znajdą jakiś sposób żeby to naprawić. Zakładam, że nie backup bo to chyba najgorsze z możliwych rozwiązań. Ukarani zostaną uczciwi gracze, a oszuści którzy na tym żerowali nie poniosą kary. Dajmy im szansę... Nie wiem, może po wariackich przyrostach odłowić oszustów, jak ktoś ma …
-
Cytat od Muniek: „Cytat od Duch Szerszenia: „Jak sobie kminię, to jest tylko jedno rozwiązanie... Kont które zrobiły tego wała nie jest zapewne zbyt dużo. Ktoś musi napisać skrypt, który spowoduje, że cała surka stworzona w ten sposób po prostu zniknie. Nie ważne na jakim koncie się obecnie znajduje. Innego rozwiązania nie ma. Zakładam że backup nie wchodzi w grę. Przynajmniej w moim przypadku równa się to zakończeniu zabawy z ogame na zawsze. Ps. Jeśli ktoś tą surę przetopił to cofną mu się bud…
-
Jak sobie kminię, to jest tylko jedno rozwiązanie... Kont które zrobiły tego wała nie jest zapewne zbyt dużo. Ktoś musi napisać skrypt, który spowoduje, że cała surka stworzona w ten sposób po prostu zniknie. Nie ważne na jakim koncie się obecnie znajduje. Innego rozwiązania nie ma. Zakładam że backup nie wchodzi w grę. Przynajmniej w moim przypadku równa się to zakończeniu zabawy z ogame na zawsze. Ps. Jeśli ktoś tą surę przetopił to cofną mu się budynki/badania lub zniknie odpowiednia ilość fl…
-
Cytat od @Piciu: „Co za paranoja. Taktyka na zamilczenie problemu jest wyborna. Gratuluję. Nie może jakiś szympans - praktykant wyłączyć rynku na jakiś czas? Przecież rozpierdalacie grę po całości, jak to potem odwrócicie? Zrobicie backup do 23 grudnia?! Ktoś się orientuje czy w innych krajach jest ten sam problem? ” A jak myślisz? Może go nie być? Backup w okresie świątecznym to byłoby draństwo nie z tej ziemi. Niech Niemcy siadają do kompów i biorą się do roboty. Trzeba prześledzić logi i poba…
-
Cytat od dexPL: „Cytat od Duch Szerszenia: „To może chociaż wyłączyć rynek do czasu aż zostanie naprawiony?! - czasem najprostsze rozwiązania są najlepsze. ” NIEDASIE. Każdy decyzyjny Niemiec jest na urlopie do 7.06. Plus - to przyznanie się do błędu - a przecież można zrzucić winę na graczy, nie na rynek. Więc będzie próba łapania winnych (jak złapią 10% to będzie max) - a z resztą "nauczcie się żyć w nowej rzeczywistości" jak to mawiał Art ” Ciul. To ja już wolę tak niż jakiś backup. Uczciwie …