Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 165.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dobra, dobra. Już się ogarnąłem. Śmieszą mnie takie ludziki jak Moreno, czy teżKrecikMax, którzy nie doczytają, nie zrozumieją, a się mądrzą... Jeszcze raz wam napiszę geniusze. Nie boli mnie to, że zabrał złom. Boli mnie to, że był głupio złośliwy. Nie pogratulował, tylko podbierał. A jak ja się odezwałem to z łachy jakieśtam niby gratulacje napisał i stwierdził, że zbiera dla samego zbierania, bo odbudowywać się nie będzie. Zrobił to wyłącznie po złości. Mógł napisać, że rozważa odbudowę i był…
-
Cytat od Smell my Farts: „haha no dramat złom jest niczyj dopóki go ktoś nie zbierze, tako rzecze starodawny kodeks oGame masz pewność ze nie odda tego co zebrał kolegom z sojuszu ??? moze zaczniecie zadac rekompensaty po nieudanych lotach Twój kolega tez nie pogratulował troche dystansu to tylko gra gratki wlotu, obu panom kontynuowania zabawy w tej kultowej grze bo potrzeba nam takich dzwonców jak wy żeby nudy na uni nie było ” Tak, dramat. Bo jak latałeś już ze 100 razy i nic ci nie wchodziło…
-
Weź już mistrzu żenady się nie odzywaj w tym temacie. Nie umiesz grać i nie umiesz przegrywać. Żebym do ciebie pierwszy nie napisał to byś nawet nie pogratulował. Tak jak pisałem wcześniej, ale może nie doczytałeś, gdybyś napisał, że zamierzasz grać to bym zaklął pod nosem ale pożyczyłbym SzO. Ale jak wywachlowałeś ponad połowę złomu tylko po to żeby ją skitrać i włączyć urlop, to nie mam dla ciebie zrozumienia. W geście desperacji puściłem farming na moona licząc, że się opamiętasz i zostawisz …
-
Gratuluję obrońcom, a atakującym SzO. Dzięki za słowa otuchy w moim dziadowskim ST Knot.
-
Dopiero drugie, ale już pożegnalne ST. Miał być zysk 350kk, jest niewielki minus. Oczywiście nie o ten minus chodzi, bo to żadna strata, tylko o moje nerwy. Powiedziałem sobie, że jak poziom wnerwa przekroczy pewien limit to kończę z tą grą. Nastąpiło to dzisiaj. Obrońca się zalogował chwilę po starciu i zaczął wachlować złom. Napisał mi przy tym, że odbudowy nie będzie ale wyzbiera co da radę. No i podpierdzielił 14k recyklerów. Mi zostało niecałe 12k. Oczywiście zebrałbym wszystko gdyby mi wys…
-
Szo Vectra... Czasem, tak bywa, pech...
-
Jak Wacek wstawił to i ja też. Pokpiłem sprawę bo zysk mógł być 3x większy,a bitwa zakończona wygraną nie remisem, no ale cóż, jak człowiek nie wyspany to i błędy popełnia. Obrońcy życzę SzO, bo napisał, że gra dalej i część złomu podebrał (również w wyniku mojego zaspania). Pozdrowienia dla całego Delete i Beki - dzięki, że tak dzielnie znosicie moje biadolenie;P Starcie: Następujące floty spotkały się w walce: Agresor Duch Szerszenia [DELETE] ________________________________________________ Pa…
-
Dzięki za pozdrowienia. I gratuluję, chociaż to orka na ugorze była...
-
No i jeszcze Constantine wtopił? Szo stary przyjacielu:/