Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 165.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jakby ktoś się zdążył za mną stęsknić, to znów tu jestem Normalnie mój weekend. Nieodebrane stacjonuj, zrobione co ciekawe na planetę pod księżycem. Czemu tak? Wie tylko obrońca. Szo życzę i lepszych fsów. Pozdrowienia dla buddy i chłopaków z Beki, którym jeszcze chce się w to grać Dnia 08-03-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Duch Szerszenia [GOA] ________________________________________________ Pancernik 29.866 _________________________________________ Obrońca Defender [NEM] …
-
Obserwowałem Popprzema od dłuższego czasu (głównie dlatego, że mam jego matkę u układzie - chociaż flotę trzymał gdzie indziej). Ładnie się w tygodniu pilnował, fsy odbierał, log zawsze przed powrotem floty. Jednak w niedzielę jak widać jakoś zaspał. Szo życzę! Załączam tradycyjne pozdrowienia dla sojuszników. ST dedykuję wszystkim Paniom, w końcu ich święto Starcie: Dnia 08-03-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Duch Szerszenia [GOA] ____________________________________________…
-
ST zrobione niechcący: Znalazłem na moonie trochę sury u bandyty, a że było 60kk obrony to puściłem 20kk ow żeby się przebiły. Na 15 minut przed wlotem aktywka. Skan. Wróciła flota... Szybka symulacja. Remis, ale z dużym zyskiem. Puściłem dobitkę i recki. A. że byłem czymś zajęty to jakoś nie pomyślałem o dofarmianiu mimo, że leżało tam prawie pół kkk surowca... Dosłownie chwilę po starciu zalogował się obrońca i napisał: "Graty. Przysnęło mi się. Złomu nie zbieram konto do kasacji. Piona". Po c…
-
Witam po dłuższej przerwie. ST malutkie, ale jest:). Taka krótka historyjka: flota stała na bunkrze, spodziewałem się że dolecę z bombami i lmami bez loga, a tu obrońca w połowie lotu zrobił mi psikusa i puścił skany. Zakląłem szpetnie i zawróciłem. Jakieś pół godziny później patrzę na fali, a tu jakieś farmingi lecą. Na planecie minuty. Skan - floty nie ma. Skan moona - jest! No to puściłem krążki spodziewając się loga. Jednak loga tym razem nie było:). Pozdrowienia dla moich serdecznych ziomkó…
-
zawrócona flota
PostMyślę, że to nie były zamierzone zmiany. Coś chyba padło... Możliwe, że to olbrzymi lag...
-
Cytat od dziadek barezi: „Cytat od Duch Szerszenia: „. Obrońcy mniej wiary w bunkier. ” hahaha i kto to mowi co masz na planetach? jest parcie na szklo porozbijac sie,ale ST jest,dobrze ze zlomu nikt nie skroil ,bo znowu bys konczyl SzO bunkrownikowi ” Dziadziu, wiem że oczy już nie te, ale doczytaj dlaczego chciałem kończyć... Obrony trochę mam na planetach ale do bunkra jej daleko, to tylko antyfarming. Poza tym flotą tam nie stoję.
-
Wiem, miałem nie grać. No ale sojusz zabronił kończyć. Małe to ST, z własnej floty częściowo. No ale tak to jest z oraniem bunkrów:). Wezu, dzięki za lot. Pozdrowienia dla tych co liczyli, że na serio kończę . Obrońcy mniej wiary w bunkier. Starcie: Dnia 15-02-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor wezu_91 [DELETE] ________________________________________________ Bombowiec 1.087 Niszczyciel 901 Lekki myśliwiec 197.307 Reaper 549 Ciężki myśliwiec 8.186 Krążownik 19.630 Okręt wojenny…