Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 952.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Malack [WINTER] & Kefi666 [WINTER] vs. Avinashi [WarriorS] ~ 2674340.29% Top1 ACS
AmstelL - - Starcia Libra
PostWielkie Graty Panowie! Bardzo dziękuję, że Wam się chciało i wierzyliście do końca. Macie fajne PB. Zasłużyliście. Szkoda, że mi tej wiary zabrakło. Pewnie byłoby jeszcze lepiej. Avi była celem numer 1/2 od dobrych kilku lat. I nie była celem łatwym. Gdyby tak było, wylądowałaby w naszych reckach jeszcze przed fuzją. Jak sądzę, wróci do nas szybciej, niż się komukolwiek wydaje. Ale to i dobrze Schan sam by tego wózeczka wojmiłowego nie uciągnął. Zgredek, Najt Koval, raczej odpoczywają, więc zost…
-
Kefi666 [WINTER] VS Schan [WarriorS] - 2770.31% + 1290.37% oraz Kefi666 [WINTER] VS Avinashi [WarriorS] - 1531.33% + zapomniana tradycja ;)
PostBardzo dobry wieczór to był Oczywiście mam mieszane uczucia. Kefi... zachowałeś się nieodpowiedzialnie. Pomyśl jak osłabiłeś naszą drużynę SD. Dwóch członków uwaliłeś za jednym zamachem GZ i przetapiaj
-
Nikomu się nie chcę, to w końcu poskaniłem. Jakiś farming się znalazł o dziwo. Pozdro dla WINTER i BP Dedki dla Rudej [ciach] Dnia 23-10-2019 19:17:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor AmstelL [WINTER] ________________________________________________ Okręt wojenny 333.333 _________________________________________ Obrońca a69 ________________________________________________ Mały transporter 95.000 Duży transporter 24.100 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 41 Sonda szpiegowska 200 Gwiaz…
-
AmstelL [WINTER] & ciamajdek [WINTER] vs. androg [WarriorS] ~ 206.908%
Post@Starrk Ciągle mnie ściągasz z u, przez jakieś gsy. Już mnie to męczy. Ale niech Ci będzie. Nawet było warto, zmarnować kilka minut dla tych cyferek. Wojmiły coś tam próbowały kontrować, ale na szczęście mi odpuścili Dzięki Zgred.... bo byłbym w tarapatach Androgowi szo i bawimy się dalej
-
Nighthunter [WarriorS] & Zgredek [WarriorS] vs. Starrk [WINTER] ~ 2098801.96% - TOP 1 OGAME.PL
PostGraty Starrki W Twoim stylu
-
[ciach] Bardzo dobra decyzja @Art! Napisaliście te zasady lepiej niż sobie oszuści wyobrażali. Tym należy tłumaczyć, tak wielkie oburzenie i histerie co niektórych To co się działo w ten weekend z kontami słupami to już była komedia. Oszuści kradli na zapas. Wykręcali złote klamki i kradli sztućce z zastawy. A teraz płacz bo trzeba oddać. Zabawne jest też że, przez 10 stron niektórzy płakali, ze team nic nie robi. Snuli swoje nie groźne dla siebie pomysły A jak wreszcie coś się zmieniło, to afer…