Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-540 z 952.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[WINTER] Winter Is Coming 42 743% : 6 135% [RMN] Royal Manticoran Navy Zakończona
AmstelL - - Wojny Libra
PostPodliczone:) jakby ktoś zauważył błąd to krzyczcie. GZ wszystkim
-
Międzynarodowy ranking wszech Cebuli: 4. Jarosław płacę, a przed wyjazdem oddaję Kuźniar. 11330757_1626224684315344_594891783_n.jpg 3. Pan Zdzichu. Zwycięzca bitwy o przecenione croxy w lidlu horror-crocs.jpg 2. Pani Maria. W tramwaju zawsze pierwsza do ostatniego siedzącego miejsca. Zwyciężyła również w wigilijnym konkursie 3 cytryny. 1356024865_9cumng_600.jpg 1. Toadie 12046046730100.jpg
-
[WINTER] Winter Is Coming 42 743% : 6 135% [RMN] Royal Manticoran Navy Zakończona
AmstelL - - Wojny Libra
Postgraty wszystkim Absencja wodza, RMN'om nie zaszkodziła. odrabiacie:) jak mnie najdzie wena, to podliczę i wrzucę w topic. na razie zlewam boarda;)
-
#1 Method thx4rudel [WINTER] vs. sejo [KGH] 2855.08% #2 Method thx4rudel [WINTER] vs. PainKiller 827.96%
AmstelL - - Starcia Libra
PostCytat od Technik: „Niektórym porządny dzwon służy ” Święte słowa:D Mi też kilka razy dobrze zrobił. I każdemu raz, czy dwa w karierze polecam:)
-
#1 Method thx4rudel [WINTER] vs. sejo [KGH] 2855.08% #2 Method thx4rudel [WINTER] vs. PainKiller 827.96%
Postgraty mecik:) Rozlatałeś się ostatnio i tak trzymaj. Miłego przetopu
-
Przyszłość Ogame
Postja pitole... Co wy ćpacie:D też chcę. Statek demontujący kopalnie, super pomysł. bardzo by się przydał niestety zarżnąłby tą grę do samego końca, więc Bogu dzięki odpada. Ale co do głównego wątku i autora. każda nowa zmiana w tej grze, to mini apokalipsa. Za każdym razem jak wprowadzają nowy design, to sie kończy turbo awanturą. jest dokładnie na odwrót. Im mniej zmieniają, im mniej grzebią tym lepiej, bo nic nie zepsują. Są oczywiście zmiany na plus. kilka... Szybkie recki Zakrzywienie plus do …
-
#1 Method thx4rudel [WINTER] vs. Mangle [SGH] 1603.62% #2 Method thx4rudel [WINTER] vs. Koala7 1738.93%
PostGratki Meth:) Konto koala oczywiście było nasze i było użyte w egzorcyzmach przeciwko B. jednakowoż już dość dawno wróciło, do prawowitego właściciela, a ten ma pakty tylko ze mną GZ i BSZO
-
AmstelL - - Wojny Libra
Post~ 9955.34% + 656,1% dla WINTER Dnia 28-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sky Is Over [WINTER] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 60 Statek kolonizacyjny 22 Pancernik 51.256 _________________________________________ Agresor ciamajdek [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 125.886 _________________________________________ Agresor Malack [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 107.7…
-
Sky Is Over [WINTER] & ciamajdek [WINTER] & Malack [WINTER] & kefi666 [WINTER] vs. MichaL [RMN] & jimi [G M] ~ 9955.34% WOJNA
PostPoochaczu drogi, nie wiem co moje biedne ego ma z tym wspólnego Cytat z Michała jest z wojny i jak najbardziej tu pasuje. A cytat z Hella jest po prostu śmieszny My z niego mamy polew. Chciałem, żeby inni też mogli. Nie wiem jak u Was. Mi tam od cyferek ego ani nie puchnie, ani się nie kruszy;) MichaLowi jeszcze raz SZO. Sporo obrazków przetrwało, więc odbudowa będzie raczej błyskawiczna
-
Sky Is Over [WINTER] & ciamajdek [WINTER] & Malack [WINTER] & kefi666 [WINTER] vs. MichaL [RMN] & jimi [G M] ~ 9955.34% WOJNA
PostMalaczi, Ciamek, dzięki za obstawę, a obrońcy SZO Co prawda wojna z mafią wydaje się znacznie ważniejsza, ale i RMN nie należy olewać WINTER is back Dedki dla Rudej Cytat od MichaL: „Myślę, że czas najwyższy ocieplić atmosferę na Librze !!! Wszystkim wyjdzie to na zdrowie ” Cytat od Hell.Boy: „A co tu dużo mówić. Do woreczka, do woreczka sialaa lalaa a <tanczy> ” Nie ma za co youtube.com/watch?v=wvDg7UftJw8 Dnia 28-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sky Is Over [WIN…
-
AmstelL - - Wojny Libra
PostSky Is Over [WINTER] vs. ElTopik [RMN] ~ 105.2% Sky Is Over [WINTER] vs. ifanovich [RMN] ~ 296.73% Dnia 21-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sky Is Over [WINTER] ________________________________________________ Mały transporter 15.000 Ciężki myśliwiec 30.277 Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca ElTopik [RMN] ________________________________________________ Duży transporter 312 Satelita słoneczny 275 Wyrzutnia rakiet 15.000 Lekkie dział…
-
Technik [RMN] & Schan [MAFIA] & Bizon [MAFIA] & bdnu [RMN] & blokers [MAFIA] vs. Starrk [WINTER] & kefi666 [WINTER] & Sky Is Over [WINTER] & Ruda [WINTER] & ciamajdek [WINTER] ~ 118636.19% TOP1 ACS
PostPrzede wszystkim wielkie graty dla ekipy złomującej. Popełniliśmy tyle błędów, że musiało się to skończyć źle. Starkowi taki zimny prysznic nie zaszkodzi. odbudowa natomiast będzie szybsza niż można się spodziewać. Wstępniak do starcia, ma tyle wspólnego z rzeczywistością co jego autorka ze starciem. Ale faktem jest, że latanie z planety w takiej okolicy, było pierwszym błędem, który uruchomił reakcję łańcuchową ;/ jeszcze raz GZ Wszystko co możemy zrobić, to postarać się, aby ta pożyczka wrócił…
-
Winter is Coming [WINTER] 23 267,39% vs. 50 015,32% Mafia Sycylijska [MAFIA] Zakończona
AmstelL - - Wojny Libra
PostByle do wiosny:) 3 miesiące to miną, jak z bicza strzelił. youtube.com/watch?v=CLnJZMHXLLc
-
AmstelL - - Wojny Libra
Post1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: [WINTER] Winter Is Coming wypowiada wojnę sojuszowi [RMN] Royal Manticoran Navy. c3f109677e0ac5580806bdadd288355f.jpg 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: -Brak- 3. Preferowany system liczenia: b) system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: wojna będzie zakończona po upływie trzech miesięcy (17.03.2017r god…
-
Sky Is Over [WINTER] vs. ZAS [S T] ~ 7420.84% + Ameba [Ronin] ~ 1544.88% + dexter36 [S T] ~ 1372.49%
PostDalej bez fajerwerków, ale każda duszyczka piekłu miła Winter Is Coming Dedy dla: Rudej, Migotki, Malacziego, Starka, Ciamka, Metha, Kefiego Calina, Brozy, Yossa youtube.com/watch?v=qdCmSt4798g Dnia 16-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sky Is Over [WINTER] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 44 Statek kolonizacyjny 6 Pancernik 50.803 Okręt wojenny 25.428 _________________________________________ twardowski3.png Obrońca ZAS [S T] _______…