Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-520 z 952.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Method [WINTER] vs. Pera [BR HU3] 3088.54% + Method [WINTER] vs. Arche [VETO] 1311.62% PATOLOGIA LVL UP
AmstelL - - Starcia Libra
Postprzynajmniej wreszcie nie wrzucasz tych drobnych w osobnych topicach Rozlatałeś się ostatnio GZ i rośnij
-
kefi666 [WINTER] - 1243.61% VS sawhk [SteWol] i tak pośrednio VS TECHNIK :D + cycki a co :D + kefi666 [WINTER] vs. krzk89 [Nowe IMP] 2294.33%
PostNormalka Jakby samo leciało, to pewnie byś nie tyknął, ale że się dało Technika ocyganić to pierwszy. Jeszcze Starrkeł ograbiony to już w ogóle GZ
-
#1 Gandalf(WINTER) v Jack Daniels (RMN) 5092% PRZYWITANIE Z UNIĄ + WOJNA
PostI bardzo ładne przywitanie z uni Wiele osób śliniło się na tą flotkę, ale widać czekała na Cb. Gz i przetopu. Danielsowi szo pewnie nie prędko znowu kogoś nakarmi
-
Sky Is Over [WINTER] vs. Korwin [G M] ~ 9784.75% + DZioba [Z-S] ~ 3982.8% + cube [FIRST] ~ 981.71%
PostTrochę mam lenia ostanio i nie chce mi się wrzucać farmingów, ale ST na Korwinie jest już przyzwoite Obrońca to sympatyczny gość. Odbudowa w toku i tego mu życzę Dedy dla Rudeła i Migotki Pozdro dla Malacka, Ciamka, Metha, Kefa, Gandalfa, Yossa, Brzozy, Starrka, Markusa, Calina Kylo - dzięki za podkład youtube.com/watch?v=t-wFKNy0MZQ Dnia 21-01-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sky Is Over [WINTER] ________________________________________________ 0a96e67c7dc3c2172a5a6…
-
Masakrator [Nowe IMP] vs. janosik32 & Methodmajster [WINTER] 3813.14%
PostCo jak co, ale gsów poza sojem strasznie nie lubimy. Zwłaszcza jak gdzieś latają GZ i przetopu
-
ciamajdek [WINTER] & kefi666 [WINTER] & Starrk [WINTER] & Method [WINTER] vs. krzychu strzelba [VETO] -- 20659.6%
Postehhh Ile razy ja na niego latałem, ale zawsze złośnik odświeżył. Dobrze że poszło w dobre recki graty Ciamek i przetapiaj. Krzychowi szo, bo spoko gość i pewnie też się nie przejął za bardzo
-
Malack [WINTER] vs. DisambiguationN3C534 [POD] ~ 44339.89% + 11709.26% TOP 2 SOLO
PostJest dokładnie tak jak mówi Starrk. Konta Avi i Schana też już spłacone. Knoppers jeszcze negocjuje. Ciekawe jaką bajeczkę napiszesz No dobra graty i chyba już przetopione:) Trochę odleciałeś we flo. Dis miewał afki, ale zwykle za krótkie. Fajnie że siadło. Disowi szo